sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

And I don't ever feel the pain I just look to the stars

Onneksi ei tarvitse yksin lenkkeillä tuolla maastossa aina, vaan mulla on aika söpöjä henkivartijoita. ;)
Osa varmasti muistaakin Justiinan, meidän ihanan nöffi-mummelin! Justiinan kanssa ei voi enää pitkiä lenkkiä tehdä, mutta kevyet kävelyt vielä menee ja kovasti tahtoisi pidemmille lenkeille mutta etenkään näin kuumalla ei voi raasun kanssa pitkälle mennä. :/ Justiinalla on ikää jo reilusti yli 10 vuotta, kun nöffit yleensä elävät 8-10 vuotiaiksi. Ei siis rasiteta meidän rakasta liikaa. :)
Justiinan lempipuuhaa on nimenomaan lenkkeily, syöminen, luun järsiminen ja lokoilu terassilla. Justiina tykkää rapsutuksista, halauksista ja siitä jos joku hieroo hänen jalkojaan.

Justiina.

Justiinalla on kuitenkin uusi kaveri, kun siskoni otti itselleen nöffin myös!
Elma on myös tyttö-nöffi, saapui kotiin ystävänpäivänä. Nöffien yleisin väri on musta, mutta Elma kuuluu vähän harvinaisempiin ruskeisiin nöffeihin. Muistaakseni Elman vanhemmat olivat molemmat mustia ja myös Elman neljä veljeä, mutta niin vain hän on ruskea. Hassua!
Elma on vielä vähän rasavilli ja opettelee tavoille, mutta sehän nyt kuuluu pennun elämään. Näin isoilla koirilla rajat on myös aika tiukat ja ne pitää opettaa heti pienenä, yritäppä sitten aikuisen kokoista nöffiä kouluttaa joka parhaimmillaan painaa enemmän kuin sinä itse.
Elman lempipuuhaa on kissojen perässä juokseminen, syöminen, salaa syöminen, pomppiminen ja lenkkeily Justiinassa kiinni ( liekö luulee olevan siamilainen kaksonen sen kanssa ). Elma tykkää paljon rapsutuksista ja paijaamisesta, Elman sydämen myös voittaa herkuilla tai kiikuttamalla kepin hänelle.

Elma.

Lenkille ei voi lähteä vain jomman kumman kanssa, tai syttyy kunnon sota. Ja eihän se reilua olisikaan!
Veikkaan tosin että Justiinaa välillä risoo se kun Elma kiehnää koko ajan vieressä. Justiina taisi myös aluksi luulla että Elma on kissa, ennen kuin se alkoi haukkua ja kasvaa.
Koko eroa vielä löytyy, säkä on Elmalla matalampi mutta pituus on jo melkein sama.


Tähän loppuun vielä kuva voittamastani jutusta!
Voitan tosi harvoin mitään, mutta nyt osui onni kohdalle. Voitin Coffin Kitsch-blogista tämän palkinnon jossa on paljon ihania juttuja. :)




Translation ;

My bodyguards and things what I won from Coffin Kitsch-blog give away. :)

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Blood, blood, blood pump mud through my veins

Black Milkiä seuranneet lienevät huomanneen, että Black Milkiltä ei tule niitä isoja mallistoja kerran kuukaudessa enää ulos. Vaan yksi julkaisu per viikko! Aika sähäkkää toimintaa. Tämän lisäksi suurin osa tuotteista on limited ( tehdään määrä X ja kun ne loppuu, niin ne loppuu) ja printatut tuotteet 24 tuntia myynnissä. Hyvällä tuurilla joku jää kauppaan, kuten staplet, mutta muuten ei oikein mikään.
Itse en ole mikään suurin fani tälle uudelle järjestelmälle, mutta onnekseni sieltä ei ole tullut pitkään aikaan mitään minua kiinnostavaa. Ja toivotaan ettei tule jatkossakaan, niin jää säästöönkin rahaa. ;)

Kuva ja vaatteet / Photo and clothes : Black Milk Clothing (Pinterest)

Tässä juuri julkaistiin ensi viikon julkaisusta Pinterest ja bongasin tämän topin siinä!
Tätä toppia olen siitä asti kuolannut kun olen sen sample-kuvissa nähnyt. Kyseessä on Bloodwings printti, joka julkaistiin aikojen alussa leggingseissä ja nyt uudelleen pitkähihaisen crop topin muodossa. On se vaan niin kaunis, ai että!
Metsästän myös kyseisen Bloodwings-printin leggingsejä, mutta niiden hinnat nousevat usein pilviin ja edes minä en ole niin tyhmä että maksaisin 100€ tai yli sen leggingseistä.

PVC:n ystäville vinkki, että ensi julkaisusta löytyy myös PVC crop toppi, mekko ja takki. Itse en tosin maksaisi noin paljoa PVC tuotteista ja varsinkaan noin yksinkertaisista, mutta ehkäpä jotakuta kiinnostaa. :)

tiistai 9. kesäkuuta 2015

With every breath you take you’re dying, with every step we take we’re falling apart

Hola hola! Elossa ollaan, nyt vaan sattuu tapahtumaan juttuja joihin piti keskittyä enemmän ja ne imikin sitten kaiken energian.

Alotin viime viikon alussa uuden ruokavalion sekä treeni-ohjelman, niitä käsitellessä / sisäistäessä on mennyt oma aikansa ja lisääntynyt liikunnan ja ruoan määrä saa mut tosi väsyneeksi.
Mutta ihan hyvä vaan, mulla on ollu viime vuosina paljon uni-vaikeuksia, ehkäpä tämä tästä lähtee normalisoitumaan. :)


Tässäpä upeaa todellisuutta shokkihiusvärien arjesta! En ole jaksanut / viitsinyt värjätä mun hiuksia about kahteen kuukauteen. Ja niin kuin juurikasvusta näkee, elämä voisi olla helpompaa jos olisi mustat hiukset!
Lopulta jaksoin kammeta raihnaiset luuni ylös ja etsiä eBaysta myyjiä joiden kautta saisi Directionsia halvemmalla kuin Suomesta. Ne on ihan törkeän hintaisia täällä!
Lopulta löysin Nitan suosituksella erään myyjän, jolta tilasin lopulta seitsemän kappaletta värejä. Tilasin Briteistä, laskujeni mukaan säästin reilut 15 euroa kuin jos olisin tilannut eräästä suomalaisesta verkkokaupasta. Postarit mukaan laskettuna. Postarit itseasiassa saman verran kuin Suomen sisällä, what!
Ja esim. Morticiassa jossa kiskotaan 9€ tai 10€ / purkki ( en ole hetkeen käynyt, mutta noin viimeisen vuoden sisällä kuitenkin tuo hinta ollut ). Ehhhh.

Väreille ei varsinaisesti tullutkaan juuri nyt käyttöä, koska varasinkin kampaaja-ajan ensi viikolle.
Kiva kun hiukset on kasvaneet, mutta viime lokakuussa leikattu malli hiuksiin on lievästi sanottuna kasvanut ulos ja en vain enää jaksanut tätä epämääräistä moppia katsella.
Pyrin tästä lähin käydä leikkauttamassa hiukset vähän useammin kuin yli puolen vuoden välein!


Tässä viimeisimpänä derppaavaa kuvaa viime lauantailta, kun oli siskoni valmistujaiset.
En värjännyt hiuksiani niitä varten, löysin punaista shampoota ja annoin sen muhia päässä reilun tovin ja sainkin jotenkin inhimillisen väriset hiukset aikaan. Ihmekös tuo toisaalta jos väri tarttuu hyvin, kun pohja niin vaalea. Ainut vaan että ne taittaa tosi paljon pinkkiin ... no parempi sekin kuin nuo ylempänä nähdyt persikka-oksensi-ja-paskoi-päähäni - hiukset.

Duunia, treeniä, festareiden suunnittelua. Siinäpä se mun yksinkertainen elämä tällä hetkellä. :D
Kun saa ideasta ja rytmistä kiinni, niin alkaa kaikki sujumaan paremmin! Odotan innolla kesää ja festareita. Toivon että pääsen myös joku päivä käymään huvipuistossa, en ole käynyt vuosiin!

Syksykään ei näytä niin ikävältä, pari Wednesday 13:n keikkaa, Bullet For My Valentine ja kai se pitää Mötley Crüekin käydä 'viimeisen' kerran katsomassa vaikka viime kerralla ne vetivät aika lattean shown.

Mitä kesä-suunnitelmia sinulla on?


Translation ;

Still alive! Lots of things going on, that's why have been quite quiet lately.
Hair disaster, new work out & diet program, work and festival planning. That's how my days look at the moment, looking forward for the summer. I hope everything goes well!

Do you have any summer-plans?