tiistai 7. heinäkuuta 2015

Burns down all that it sees. Burns down everything. Everything you think burns Down.

Käytiin vähän ex tempore kirppis-reissulla äidin kanssa Orimattilassa ja Lahdessa. Hyviä löytöjä tulikin tehtyä!
Vähän huonohko kuva, pahoittelut! Aloitetaan vasemmalta ylhäältä ja edetään siitä sekalaisesti eteenpäin.


Sandaletit nappasin äitini kirppis-kuormasta eli nämä olivat ilmaiset! En ole ihan varma tuleeko näitä koskaan pidettyä, ovat hyvät jalkaan ja kivan näköiset. Annetaan mahdollisuus. :P

Etsin kirppareilta erityisesti Tolkienin kirjoja, mutta ei tullut vastaan. Etsin myös muuten vaan kiinnostavia kirjoja, olen lukenut kirjani niin moneen kertaan läpi enkä jaksa rampata kirjastossa niin helpompi vain ostaa suoraa itselle. Tämän Christopher Paolinin kirjoittaman Eragon kirjan luin joskus vuosia sitten, nyt se että jatko-osa lähti mukaan 3€/kpl.

Kirjojen alla on kaksi mustaa kangas tilkkua, toinen joustavaa farkkumaista kangasta ja toinen joustavaa farkkua. Hintaa paloilla oli yhteensä 1,50€.

Punaiset kynttilänjalat bongasin jo kirpparin ikkunasta! Meillä oli 25min aikaa kiertää kaksi isoa kirpparia, nämä juoksin hakemaan toiselta kirpparilta kun sulkemisaikaan oli noin minuutti. Hintaa oli 2,50€/kpl. Nämä on vain niiiiiin ihanat!

Kerään näitä sydän-kuppeja/kulhoja/yms, tämä bongattiin 5€ hintaan. Äiti osti sen mulle aikaiseksi synttärilahjaksi kun tietää, miten paljon näistä tykkään. :)

Mustalla laukulla oli hintaa 2€. Laukku on mukavan iso ja siinä on vetoketjulliset taskut! Olen nyt ties kuinka monta vuotta kulkenut kangaskasseilla, kun ei ole löytynyt jotenkin kivan näköistä ja hinnaltaan sopuisaa laukkua, joka on tarpeeksi iso. Tämä laukku varmasti ajaa asiansa!

Punaruskea cowboy-henkinen vyö oli 1€. Käsittämätöntä että ostan jotain, joka edes vivahtaa ruskeaan mutta rakastan tuollaisia solkia.

Musta vaatemöykky keskellä on Zaran paita, 2,50€. Se on edestä perus musta trikoinen paita venepääntiellä, takana kuitenkin avara kaula-aukko ja selkäosa pitsiä. Tosi nätti päällä!

Ja viimeinen musta möykky on loimusametista oleva pitkähihainen ja kellohelmainen mekko! Mekossa on just eikä melkein täydellinen kaula-aukko (avara, mutta ei liian), se istuu ylhäältä ja helma on ihanan laskeutuva ja kaunis. Mekossa on myös gootti-henkinen nyöritys mahdollisuus edessä! Vähän pelottava hankinta, vannoin etten pistä samettia ylleni enää muutama vuosi sitten mutta taas sitä mennään. Hintaa mekolla 1€.

-------------------------------------------------------

Yhteensä ostoksille ei kertynyt mitään päätä huimaavaa summaa vaikka monta juttua tulikin hankittua. Musta on ihanaa viettää tuntikausia kirppareilla, varsinkin kun sieltä tekee käytännöllisiä, hyödyllisiä ja edullisia löytöjä. :)

Tällä kertaa oli aikaa koluta kirppareita vain 1,5 tuntia, pitää palata apajille paremmalla ajalla ja mahdollisimman pian! Suunnitelmia on katsastaa lisää Orimattilan ja Lahden kirppiksiä, jos kiinnostaa lisätiedot kirppareista voin tehdä niistä jonkunlaisen info-postauksen?
Kuvia vaatteista ja kengistä näkee varmasti myöhemmin blogissa lisää ja paremmissa kuvissa.
Nyt iltapalaa, Eragon-kirjan korkkaus ja nukkumaan. Seuraavaksi sitten festari-postauksia! :)

4 kommenttia:

  1. Info-postaus kirppiksistä olisi tosiaan mielenkiintoinen. Täältä kaakosta tulee silloin tällöin eksyttyä Lahden seudulle, ja olen huomioinutkin harvinaisen laajan kirppis esiintymän Lahden paikallisella marketti-alueella? Sopivaa hetkeä niiden katsastamiseen ei kuitenkaan vielä ole tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä mukavasti kirppareita, pitäisikin ehkä tehdä jonkinlainen info-postaus. :) Suurin osa on vielä suht lähellä toisiaan, onneksi!

      Poista
  2. Sinnaaaa täällä kaivataan sua jo :D Kesäloma on ohi!

    VastaaPoista

Scream for me!