tiistai 9. kesäkuuta 2015

With every breath you take you’re dying, with every step we take we’re falling apart

Hola hola! Elossa ollaan, nyt vaan sattuu tapahtumaan juttuja joihin piti keskittyä enemmän ja ne imikin sitten kaiken energian.

Alotin viime viikon alussa uuden ruokavalion sekä treeni-ohjelman, niitä käsitellessä / sisäistäessä on mennyt oma aikansa ja lisääntynyt liikunnan ja ruoan määrä saa mut tosi väsyneeksi.
Mutta ihan hyvä vaan, mulla on ollu viime vuosina paljon uni-vaikeuksia, ehkäpä tämä tästä lähtee normalisoitumaan. :)


Tässäpä upeaa todellisuutta shokkihiusvärien arjesta! En ole jaksanut / viitsinyt värjätä mun hiuksia about kahteen kuukauteen. Ja niin kuin juurikasvusta näkee, elämä voisi olla helpompaa jos olisi mustat hiukset!
Lopulta jaksoin kammeta raihnaiset luuni ylös ja etsiä eBaysta myyjiä joiden kautta saisi Directionsia halvemmalla kuin Suomesta. Ne on ihan törkeän hintaisia täällä!
Lopulta löysin Nitan suosituksella erään myyjän, jolta tilasin lopulta seitsemän kappaletta värejä. Tilasin Briteistä, laskujeni mukaan säästin reilut 15 euroa kuin jos olisin tilannut eräästä suomalaisesta verkkokaupasta. Postarit mukaan laskettuna. Postarit itseasiassa saman verran kuin Suomen sisällä, what!
Ja esim. Morticiassa jossa kiskotaan 9€ tai 10€ / purkki ( en ole hetkeen käynyt, mutta noin viimeisen vuoden sisällä kuitenkin tuo hinta ollut ). Ehhhh.

Väreille ei varsinaisesti tullutkaan juuri nyt käyttöä, koska varasinkin kampaaja-ajan ensi viikolle.
Kiva kun hiukset on kasvaneet, mutta viime lokakuussa leikattu malli hiuksiin on lievästi sanottuna kasvanut ulos ja en vain enää jaksanut tätä epämääräistä moppia katsella.
Pyrin tästä lähin käydä leikkauttamassa hiukset vähän useammin kuin yli puolen vuoden välein!


Tässä viimeisimpänä derppaavaa kuvaa viime lauantailta, kun oli siskoni valmistujaiset.
En värjännyt hiuksiani niitä varten, löysin punaista shampoota ja annoin sen muhia päässä reilun tovin ja sainkin jotenkin inhimillisen väriset hiukset aikaan. Ihmekös tuo toisaalta jos väri tarttuu hyvin, kun pohja niin vaalea. Ainut vaan että ne taittaa tosi paljon pinkkiin ... no parempi sekin kuin nuo ylempänä nähdyt persikka-oksensi-ja-paskoi-päähäni - hiukset.

Duunia, treeniä, festareiden suunnittelua. Siinäpä se mun yksinkertainen elämä tällä hetkellä. :D
Kun saa ideasta ja rytmistä kiinni, niin alkaa kaikki sujumaan paremmin! Odotan innolla kesää ja festareita. Toivon että pääsen myös joku päivä käymään huvipuistossa, en ole käynyt vuosiin!

Syksykään ei näytä niin ikävältä, pari Wednesday 13:n keikkaa, Bullet For My Valentine ja kai se pitää Mötley Crüekin käydä 'viimeisen' kerran katsomassa vaikka viime kerralla ne vetivät aika lattean shown.

Mitä kesä-suunnitelmia sinulla on?


Translation ;

Still alive! Lots of things going on, that's why have been quite quiet lately.
Hair disaster, new work out & diet program, work and festival planning. That's how my days look at the moment, looking forward for the summer. I hope everything goes well!

Do you have any summer-plans?

6 kommenttia:

  1. Nauroin ääneen tolle ''persikka-oksensi-ja-paskoi-päähäni - hiuksille'', eipä ole ollut sitä tunnetta ikävä punaisten hiusten valta-aikakaudeltani :D mutta nasta postaus! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se nyt vaan on ainut termi mikä mielestäni kuvaa tuota lookia parhaiten. :D Kiitos! :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin tässä jokunen viikko sitten ja vaikka en ole minkäänlainen Hobitti-fani tai edes nähnyt Taru Sormusten Herroista -leffoja tai -kirjoja, niin oon vaan ahminut sun postauksia etenkin noihin aiheisiin liittyen. Ensi-illasta kertovat postaukset oli niin aitoja ja tunne välittyi niin hyvin! Jään innolla odottelemaan lisää kesälukemista sinulta, ihan mielettömän kiva blogi ja vaikutat niin ihanan aidolta tyypiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet tänne eksynyt! Tässä blogissa ei voi oikein TSH / Hobitti / Tolkien jutuilta välttyä, mutta hyvä että ne menee siinä sivussa. :)
      Kiitos paljon kauniista sanoistasi, toivottavasti viihdyt blogin parissa!

      Poista
    2. Ei todellakaan haittaa, melkein harmittaa ettei itsellä ole samanlaista intohimoa mihinkään kuin sulla noita juttuja kohtaan, niin kiva niistä on lukea! :)

      Poista

Scream for me!