tiistai 7. huhtikuuta 2015

You pull the trigger just for fun - forgetting I'm a loaded gun

En yleensä tykkää lukea blogeja, joissa on paljon tuotekuvia yms. höttöä. Nyt oli kuitenkin pakko kirjoittaa sellainen itse, koska en omista näitä juttuja - vielä! :D

Kuva / photo : Google

Eli tässä olisi mun ostoslistaa tulevalle vuosisadalle, hahaa. En varmaan oikeasti tarvisi mitään, mutta tykkään kauniista vaatteista, asusteista ja kengistä, sekä on aina kiva kehittää omaa tyyliään että löytää jotain uusia juttuja jotka miellyttää silmää.

Plus jos vihdoin ja viimein saisi itsensä kasaan, niin voisi nähdä että mikä miellyttää ja mikä joutaa kirppiskasaan vanhoista ja pienistä vaatteista.
Nykyään olen varmempi oman tyylini suhteen ja niin sanottuja hutiostoksia ei tule enää paljon. Nuorempana tuntui ostavan ihan päättömänä kanana kaikkea mikä oli halpaa ja jotenkin siistiä ... kyllä välillä meinaa mopo karata käsistä nykyäänkin, pitää vaan hengittää syvään ja laittaa aivot raksuttamaan, että olisiko se sittenkään ihan mun juttu. Maailmassa ja alternative-kaupoissa on paljon kauniita vaatteita, suurin osa ei kuitenkaan näytä enää yhtään kivalle mun päällä. Kyse ei ole läskiydestä, vartalonmuodoista yms. vaan jostain ihan muusta. Esimerkki : tilaan vaatteen X nettikaupasta, koska se näyttää kauniilta siellä että muiden ostajien päällä - saan sen kotiini mutta laittaessani sen päälle, se ei vaan tunnu omalta. Se on kaunis ja ihana, mutta ei minua.
Kaapista löytyy vielä monia "ihan jees, mutta en ole varma onko mun juttu" vaatteita, jotka odottaa sitä että jonkun magian avulla palaan takaisin mittoihini. En raaski myydä niitä pois, ennen kuin olen saanut uuden mahdollisuuden sovittaa niitä. Pidin niistä ennen, mutta pidänkö enää? Luultavasti en, mutta parempi pelata varman päälle ettei tarvitse metsästää niitä joskus hamassa tulevaisuudessa koirien ja kissojen kanssa.

Mä olen todella kranttu vaatteiden, kenkien ja asusteiden suhteen, ja mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä krantummaksi ja pihimmäksi tulen. Myös laatu ja ekologisuus kiinnostaa enemmän, jälkimmäistä ei ihan alleviivaa tämä loppumaton ostoslista hehee ... myös eettiset arvot kiinnostavat sekä uniikin käsityön tukeminen.

Kuva / photo : Google

Kreepsville 666 - Everything

Tältä merkiltä en lähde mitään sen kummempaa erottelemaan että mitä haluan, koska haluan mm. kaiken. Näin vaatimattomasti! Kuvassa näkyviä luurankomekkoja löytyy jo kaksin kappalein mutta kyllä niitäkin vielä kelpuuttaisi pari. Tulisipa palkkapäivä jo, jos jää budjetti-suunnitelman jälkeen jotain ylimääräisiä roposia niin voisi laittaa pienen tilauksen menemään ...


Burned Velvet Wine maxi dress & Middle Earth Map dress | Kuva / photo : Black Milk

 Bootleg Net leggings & Rhaegal Dragon egg HWMF leggings | Kuva / photo : Black Milk

Black Milk Clothing - for example all pieces haha

Se ei liene kenellekkään yllätys että BM:a on listalla. Olen täysin addiktoitunut merkin suhteen, eikä edes hävetä!
Pinterestin mukaan wants-listalla on vielä rapiat 100 vaatekappaletta ( herranjestas!!! epäilen suuresti että se ei voi olla totta ) mutta koska budjetti on rajallinen eikä kaikkea voi saada kerralla, niin olen yrittänyt priorisoida ostoksiani.

BV Wine maxi - tätä olen halunnut siitä asti kun se julkaistiin. Ensin epäröin, olisiko punaisen sävy väärä ja samettikin on varmaan ihan tyhmää, mutta mitä enemmän näen kuvia mekosta sitä enemmän haluan sen. Olen missannut jokaisen restockin enemmän tai vähemmän lompakon anoreksian takia, mutta seuraavalla kerralla koitan parhaani. Säästössä on jo vähän reilut puolet mekon hinnasta. En ole koskaan ennen käyttänyt maxi mekkoja, enkä tosiaankaan lämpene niille vieläkään ihan hirveästi. Mutta tämä on vaan niin täydellinen! Menee osana vampyyri, haltia tai soturi-neidon asua, tai miksei ihan vaan sellaisenaankin jonkun harnessin kanssa. Plussaa BM:lle siitä että maxi mekot ovat oikeasti maxeja jopa näin vähän vajaat 180cm pitkälle.

Middle-Earth Map dress - tämä vielä uupuu mun LOTR-kokoelmasta enkä tiedä miksi se ei vieläkään mun vaatekaapissa ole, vaikka olen sitä halunnut sen ensinäkemästä asti. Tämän mekon ostamisen tulisi tapahtua pian, koska se on lisenssi-kamaa = LOTR-lisenssi on ollut jo piiiiiiitkääääään joten lyödäänkö vaikka vetoa että se menee pian limitediksi = jos kokosi loppuu, enempää ei tipu. Koskaan. Ja sitten taas saa etsiä vuosikaudet mekkoa kuin Klonkku konsanaan sormusta. Toivon tosin, etten mekon saatua päädy sulamaan Tuomiovuoren laavaan, eww.

Bootleg net leggings - viha-rakkaus leggingsit. Ihan kiva design ja materiaalit mutta joku mättää. Näyttää housuttomalta pitkien toppien kanssa tai muuten vaan joku vammaa. Kunnes koin ahaa-elämyksen eräs ilta kun pyörin sängyssä odotellen unen tuloa!
Tiedättekö ne roiskeläpät joita mm. Lip Service kanssa kilpailijoineen valmistaa? Joita on vähän nihkeetä pitää pelkkien esim. verkkosukkahousujen kanssa, mutta mustat leggingsit on ihan too much? Nämähän ovat täydellinen vastaus ongelmaan! Vilauttelu vaaraa ei mm. ole koska housu-osa. Se ei kuitenkaan ole liian shortsimainen, eli ei tarvitse pelätä että lahkeet näkyy hameen alta tai hameen läpi näy selvästi että alla on turvapöksyt. Ainut asia joka rassaa, voi tietenkin olla lahkeiden suu. Leggingsien katkaistu lahje ja esim avokkaat on ehkä hirvein yhdistelmä ikinä. Mikä avuksi? Saman idean voi hoitaa myös vetämällä esim. verkkosukkahousujen päälle BM:n bummersit tai ihan vain tavalliset mustat ( matat ja peittävät = ei mitenkään läpinäkyvät ) hipsterit, joissa ei ole liian lyhyet tai pitkät lahkeet. Olen nero!

Rhaegal Dragon egg HWMF leggings - Ei helvetti, väriä! Ja vielä vihreää! Teini-vuosien vihreä gootti-vaihe on vieläkin turhan tuoreessa muistissa, mutta tykkään yli kaiken tästä lohikäärme-meiningistä. Näin Iralla nämä vihreät versiot livenä ( mulla on pinkit! ) ja olin myyty samantien. Paljon hienommat luonnossa, jopa minun vihreä-kammoisen mielestä. I am fire, I am death bitches!


Kuva / photo : Dracula Corsets

Dracula Corsets - Skeleton Corset

Skeleton Corset - siitä asti kun bongasin tämän Bones & Lilies blogista, niin se on niin viettelevästi kuiskaillut nimeäni. Kaikki nahka ja luuranko-jutut ovat lähellä sydäntä, että nyt on kyllä osuttu oikeaan kultasuoneen. Tai verisuoneen, suoraan minun sydämeeni!
Ainut asia mikä mietityttää on se, onko oman kokoni korsetti tarpeeksi pitkä ... kun omistaa selän jonka pituus verrattaessa muuhun kroppaan on sama kuin kaula kirahvilla. Tietenkin asiasta pitää kysyä infosta ja voi olla että joutuu menemään custom size osastolle.
100% valmis korseteista ei ole koskaan istunut saatikka olleet oikean pituisia minulle, joten en jaksa turhia toiveita pitää ilmassa, varsinkin kun tuo custom size-vaihtoehto lämmittää ja rauhoittaa mieltäni.


Kuva / photo : Pandora Deluxe homepage

Pandora Deluxe Latex - latex leggings & crop top

Oijoijoijoi kiiltävää latexia. Haluaisin sitä, tätä ja tuota, mutta toisaalta haluaisin aloittaa latexin kanssa pulailun suht yksinkertaisista ja arkisista vaatteista. Tiedä sitten meneekö latex koskaan kategoriaan "arkinen" mutta ... you know, ei pelkästään jotain 50 Shades of Grey-meininkejä.
Latex-leggingsit yhdistäisin mm. the punaiseen leoparditoppiin, bändipaitoihin jne. keikoille tai baariin. Toimisi myös mustan topin ja nahkaisen boleron kanssa joka on täynnä niittejä? Töihin tai kaupungille shoppailemaan en laittaisi, mutta vain siksi että pelkäisin niiden menevän rikki tai palavan tms. Hehe.
Latex-crop topin haluaisin myös! Tämä toppi löytyy "lingerie"-termin alta, mutta menee mielestäni jo crop topista ollessaan noin pitkä. Juuri täydellinen yhdistettäväksi korkeavyötäröisten juttujen kanssa - hameiden, shortsiesn, housujen! Ooh la laaa, give it to me.


Kuva / photo : Free People

Freebird By Steven - Coall Tall Boot

On aina kiva löytää uusia merkkejä ja hienoja kenkiä, mutta ei ole kivaa katsoa hintaa ja todeta sen olevan oikeasti yli 300€.
Vaikka olen suuri kinkyjen, stripparimaisten kenkien fani niin tykkään myös merirosvo henkisistä kengistä. Näissä ei edes kinnaa tuo puinen korko vastaan! Olen täysin sokea rakkaudesta näiden suhteen. Olen katsonut ehkä vähän liikaa The Musketeers-sarjaa, koska lämpesin jopa sille harmaalle versiolle ... vai oliko se ruskea ... no anyways jotain muuta kuin mustaa ja punaista. Mutta ai että, olisi mehevää kipsutella kaupungilla nämä nahkahousujen seurana ... ja vielä d'Artagnanin aka Luken ( Pasqualino ) käsikynkässä.


Joe Lace Up Boot | Kuva / photo : Free People

Temeku | Kuva / photo : Google

Jeffrey Campbell - Joe Lace Up Boot & Temeku

No niin, suosikkini kenkäsuunnittelijoista on ehdottomasti Jeffrey Campbell. Se nyt on sanomattakin selvää! Oi sitä onnea kun löytää kohtuu hintaisen kenkämerkin, jonka design / laatu / kenkien mukavuus / istuvuus sopii sulle!
Joe Lace Up Boot - tätä mallia olen kuolannut siitä asti kun sen bongasin. Olisi juuri täydelliset ja vähän naisellisemmat versiot maihareista. Jälleen kerran merirosvo/muskettisoturi-viboja ... näihin ihastuin jo aikaa ennen muskettisotureita. Silloin tosin olin jo ihan in lööv Lukeen ( Pasqualino ) koska Skins. Takaisin asiaan! Nämä on täydelliset. Ei siinä sitten muuta, lyhyt ja ytimekäs kuvaus. :D

Temeku - nämä ovat suht uusi design. Bondage kohtaa lännen meiningin, hell yeah! Gladiaattorisandaalit on nääh, samoin kaikki perus mummosandaalit, tylsää tylsää tylsää. Pari solkea siellä täällä, wou kuinka luovaa ja badass. Ikävä kyllä mikään merkki ei tunnu luovan sitä jotain, vaikka kyse on suht matalasta sandaletistä! Sandaalista. Whatever kesäkengästä. Turhauttavaa. Kunnes Temekut tuli ja valaisi maailmani. Uskallan ennustaa, että näyttävät vielä paremmilta hieman kuluneina.


Ivka - Stevie Hi | Kuva / photo : Google

Lita - Lita Buckle | Kuva / photo : Google

More Jeffrey Campbell

Lita - Litoja löytyy monessa värissä, mutta loppujen lopuksi tarvisin nämä kaksi Lita-mallia elämääni. Jos vastaan sattuu kävelemään leopardikuvioiset Litat jollain naurettavan halvalla hinnalla, en epäilisi niitä ostaa. Mutta nämä kaksi paria, tulisi kuulua vaatekaappiini. En väittäisi vastaan löytää näitä perus mustia Litoja halvalla ja vähän rähjääntyneenä, koska haluaisin niitä toisen parin jonka voisin maalata vähän uuteen uskoon ... luita, seittejä ja monstereita vähän sinne tänne.

Ivka ja Stevie Hi - Litan mallilla on tehty myös muita malleja, saappaita nilkkureiden sijaan. On silkkaa hullun hommaa yrittää löytää second handina Ivkaa tai Stevie Hi:a malleja mutta en luovuta. Löysin Deliatkin eBaysta parin vuoden jälkeen! Joten ... kaikki on mahdollista. :D


Kuva / photo : Google

Kuva / photo : Google

New Rock - I want these!

New Rock menee samaan kastiin kuin Jeffrey Campbell. Kyllä, senkin jälkeen kun laadun parjaamista on harrastettu. Tiedä sitten mistä nämä "laatu on laskenut kuin lehmän häntä" arvostelut tulevat, mikä on tietenkin ikävää, mutta itse olen saanut nauttia tasaisesti laadukkaista ja istuvista kengistä.
Parhain itselle tuntuu sopivan tämä Negro-malli ( ? ) joita ensimmäiset neljä mallia ovatkin. En ole sata varma mallin nimestä, koska vaikka kotisivut olivat englanniksi niin mallin nimi oli aina jotain hermosahörmösähulabaloota. Multa löytyy jo valmiiksi nämä mustalla nahalla, tuo oikean puolimmainen versio. Minä olen ehdottomasti sitä mieltä että yksi ja sama nainen tarvitsee kolmet erilaiset punaiset versiot näistä! Noi leopardikuvioiset on kyllä sellaset, että! Jos mä olisin kenkä, niin olisin tuollainen. :D

Nämä alemmat kaksi houkuttaa myös, tykkään koron mallista ja uskoisin olevat tukevat jalkaan. En muista nimeä, hups. Ja vielä joku päivä mulla on nämä että nuo Negrot tuollaisina "maihari" versioina - koska haluan. Ja ennen pitkää saan mitä haluan.

P.s. Osaa New Rockin malleista saa täysin vegaanisina, ja veikkaisin että customeitakin ( = suunnittelet itse millaiset New Rockit haluat - materiaali, väri jne. ) saa vegaani-versioina malleista, joita ei sivuilla ole vegaani-kategoriassa. Tämä on vain minun oletukseni, ei varmaa tietoa.


Kuva / photo : Google

United Cutlery - for example: everything

Juu, mistäs sitä sitten alottaisi näiden aseiden keräilemisen ... listalla kun on Legolaksen veitset ja jousi, Andùril, Sting, Orcrist, Hadhafang, Thranduilin miekka ja sauva, Glamdring, Gandalfin ( Harmaa ) sauva, Morgul Blade, Taurielin tikarit, Black Arrow, Filin ja Kilin miekat ... Witchkingin kypärä/maski olisi myös ylisiisti - näin sen WETAlla ja se oli niiiiiiin upea! Niin kuin nää kaikki muutkin mitä siellä näki / tuli pidettyä kädessä tms. Tätä menoa kun joskus 666 vuotiaana mulla on nää kaikki, niin voin rakentaa oman pikku armeijan. :D

Huom! United Cutlery myy Taru Sormusten Herrasta että Hobitti elokuvien aseita, jotka ovat aitoja = ne on lisensoitu, eli ei varasta tms. mitään designeja WETAlta. Jee.


Translation ;

Santa, I have been good girl this year. Here is my wanted-list! :P
Do you see anything what you would like to have too? If so, what? Or dislike some items?

4 kommenttia:

  1. Pandora Delux on uusi tuttavuus mulle. Kiiltävät latexit näyttää kyllä syötävän hyviltä. Tuommoiselle crop-topille ainakin olisi käyttöä. Lita bucklet ja BM burned velvet mekko ovat myös ihania. Mustana kelpaisi tuo burned velvet skaterhame :) Minäkin uskaltauduin viimein tyylipostaukseen muutama postaus takaperin. Muistaakseni tyyliblogeja kun etsiskelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen pari vuotta seurannut Pandora Deluxea, vaikuttaisi olevan laadun ja palvelun kannalta erittäin hyvä latex-merkki. :) Crop-toppi on ihan huikea!
      Burner velvetiä onneksi saa monessa eri värissä, itselle kolahtaa eniten tuo wine että ihan musta versio. Vielä en ole kumpaakaan rohjennut tilata, ehkä tässä lähitulevaisuudessa.
      Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. BV Wine dress, koskakohan sen saa vihdoin napattua... Ja litan kengät on kanssa olleet pitkään ostoslistalla. Ja deluxe latex- housut tajusin yhtäkkiä tarvitsevani, oih *drool*

    Terveisin höttöbloggaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sen saa tässä joskus tän vuoden aikana napattua! Sitten kun seuraavan kerran restockataan ... my wish. :D
      Litat kyllä pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista! Sen lisäksi että ne näyttää kivalta/hyvältä ne on niin helpot ja mukavat kävellä. Ja joo, noi latex-pökät on pakko saada!

      Poista

Scream for me!