torstai 30. tammikuuta 2014

" Just another day in the Office "

* only in finnish, sorry *

Paljon kohistaan siitä, kuinka bloggaajien elämä on yhtä pintaliitoa, upeita juhlia, ihania hetkiä, elämä kulkee täydellisyyden tietä. No joo, en oikein tiedä mitä tuohon voisi sanoa. Omalla kohdalla on toki paljon hienoja hetkiä, mutta on myös paljon huonoja. Keskinkertaisia, tylsiä, samanlaisia. Lienevät vain kateellisten panettelua tuommoiset puheet. Kertokaa mulle yksikin ihminen jonka elämä on päivästä toiseen pelkkää vaaleanpunaista hattaraa.

Anyways, ajattelin teille kuitenkin kertoa rehellisesti tästä päivästä.
Hirmulisko-käyrä on aika neutraali, koska tämä on ollut helppo työ-viikko. Helppoja ja lyhyitä päiviä, vain pari pidempää vuoroa ja vielä semmoinenkin herkku kuin vapaa viikonloppu tiedossa! Ainut asia mikä arkea hieman harmaannuttaa on oikea käteni, jonka loukkasin töissä viikko sitten. Sitä särkee vieläkin välillä ja käsi ei ole ihan täydellisesti parantunut, mutta eiköhän se siitä vielä, onneksi mitään ei murtunut yms.
Tänään minulla oli siis aamuvuoro, joita yleensä viikon työvuoro-listalta löytyy 1-4 kappaletta. Vuorot ovat aina 6-17, 6:30-17, 7-17 eli 10-11 tuntia pitkiä. Työ on itsessään hyvin fyysistä, portaita ylös alas koko ajan yms. muuta kivaa, joten voinette arvata kuinka puhdikas olo on kun tuommoisia päiviä on se kolme putkeen ;)
Joku päivä otan vielä askel-mittarin mukaan töihin ja katon paljonko kertyy yhden päivän ja yhden viikon aikana!


04:30 - Herätys Simbaaaa!! Vampyyri kun olen, niin ehdottomasti olen sitä mieltä että on erittäin epä-inhimillistä laittaa ihminen nousemaan tuohon aikaan ylös. Euron kuvat silmissä pomppaan kuitenkin suht' iloisena, 20 minuutin loikoilun jälkeen, sängystä ylös. Laitan ja pakkaan eväät valmiiksi, laitan meikkivoiteen ja puuterin naamaan. Sutaisen hiukset hipsteri-tötterölle, yäk, mutta ei ole aikaa sen kummempiin väkerryksiin.

05:18 - Bussi lähtee. Särkylääke naamaan ja tukiside käteen. Jee tästä se työpäivä vielä lähtee käyntiin!
Meikkaan bussissa silmät - vähän vaaleaa luomiväriä ja ripsiväriä. Niin goottia, suorastaan black-metallia. Odottaessani toista bussia joka vie minut työpaikalleni, piirrän pysäkillä odotellessa kulmat.
Ilmeisesti ihan hyvin piirretty -10 asteen pakkasessa, koska eräs lentoemäntä myöhemmin iltapäivällä kehuu kulmiani ja kyselee että sattuiko niiden tatuoiminen. Ehei, minähän joka päivä piirrän uuden ilmeen itselleni. Lisää kehuja. Wuhuu!

n. 05:57 - Jään pysäkilläni pois ja kävelen muutaman sadan metrin matkan turvatarkastukseen. Turvasta läpi, piipaten as always koska olenhan todellinen metallisti ja toimiston kautta pukkareille vaihtamaan työvaatteet.

06:15 - Tauko-huoneeseen syömään aamupalaa. Jee. Kaurapuurolla, teellä ja monivilja-sämpylällä se Simbakin luunsa kasaan kerää, edes joten kuten. Bongaan Facebookista Black Milkin iiiihanan tiikeri-uikkarin, second handina tottakai. Mietintämyssyn alle. Kovin ihanahan se olisi ...

06:30 - Työpäivä alkaa. Skrapaan auton jäästä, tarkistamme ja täytämme sen tarvittavilla tavaroilla päivää varten. Haemme päivän ensimmäisen kohteen, työpäivää jäljellä vaatimattomat 10,5 tuntia jäljellä.
Btw mulla on maailman paras tiimiläinen, Laura! <3 div="">

n. 08:40 - Ensimmäinen kahvitauko.

n. 12:30 - Ruokatauko.
Kentällä on vielä hiljaista ja on ihanaa ajella kaikessa rauhassa kohteesta toiseen ihanassa auringon paisteessa.

n. 14:20 - Toinen kahvitauko.
The Pretty Recklessin Heaven Knows jankuttaa itseään pääkopassa eikä lähde pois.

16:55 - Työpäivä pulkassa, wuuhuu! Semi hirveästä koomasta, joka aika ajoin päivän mittaan otti naisesta mittaa, selvitty ja äkkiä pukkareille vaihtamaan vaatteet niin että ehtii kotiinkin tämän päivän puolella.
Käsikin pysyi menossa mukana, success!

17:10 - Bussi kohti kotia lähtee! Nukahdan ja näen unta Tom Hiddlestonista joka pyytää mua treffeille. Herään onneksi ennen pysäkkiäni ja kävelen kirpeässä pakkas-ilmassa kämpille.
Yleensä menen suoraan kotiin töistä, etten sorru yli-väsymyksessä ostamaan mitään turhuuksia ja herkkuja kaupassa karmaisevan nälän kouristellessa mahalaukussa.

n. 18:00 - KOTONA!!!
Ruokaa, kone auki, Tumblrin selausta ja aivojen hölläystä.

19:00 -> Facebookkausta, Tumblria, Bloggeria, Salkkareita Katsomosta. Tänään ei jaksa olla kovin ahkera, omaa kämppää ehtii huomennakin siivota. Ei jaksa eikä voi piirtää vaikka mieli tekisi koska käsi ei jaksa kannatella kynää ikuisuuksia, tyhmää. Käsittämätöntä jumitusta.
Pää alkaa tuntua elämää painavammalta 22-23 välillä ja olen unessa jo ennen kuin ehdin kokonaan sänkyyn lyllertää.

Mikäli aamuvuoroja on monta putkeen, on hauskaa seurata omaa zombiutumista :D
Jäätävää katsottavaa välillä. Kerran mulla oli kaksi tai kolme 6-17 vuoroa putkeen, sitten 9-17, 11-17 ja vika päivä ennen vapaita 13-17. Vikana päivänä kyllä flippasi pahemman kerran päässä, mietin ikuisuuden paljonko on 9-7, en ikinä tainnut vastausta sen pidemmälle pohtia koska mietin, miksi mietin paljonko on 9-7 enkä paljonko on 9-5. Perus meininki :D Tosin toi ei ole edes mun ennätys. Olen pari kertaa tehnyt viikossa sen 60-80 tuntia, että pitäkää ihmeessä säälittävät 31,5 tuntiset viikkonne hähähähääääää! Olen rahan ahne paska, enkä edes häpeä sitä.
Yleisesti ottaen ajattelen aamuvuorojen olevan enemmän tai vähemmän berberasta mutta loppujen lopuksi ne ovat ihan jees. Niistä saa paljon rahaa, pääsee bongailemaan kaikkea kivaa ja julkkiksia kuten esimerkiksi Janne Ahonen, Antti Tuisku ( hei hei mikä sulla on?! ), Leijonien joukkue, Kärppien lätkä-joukkue, maan X kuuma urheilu-joukkue yms. muuta kivaa.
Mun suosikkejani on tosin loppu-kesän ja alku-syksyn iltavuorot. Tai yleisestikin kaikki vuorot joissa näkee kun aurinko nousee tai laskee. Se on niin kaunista :)


Yllä oleva kuva on otettu joskus viime elokuussa tai syyskuussa, hiljainen lentokenttä ja upeita auringon laskuja. En voi olla tuijottamatta niitä, toisinaan mua joudutaan patistamaan menemään töihin siitä pällistelemästä. Mutta katsokaa nyt, eikö ole kaunista! Miten tuollaista ei voi olla katsomatta. Laatu ei toki päätä huimaa koska kännykän surkea kamera, hehe.

Tämä työ ei ole mun alaani. En aio olla koko elämääni täälla töissä. Mutta arvostan suunnattomasti sitä että mulla edes on työpaikka ja musta se on todella hienoa että mulla on sellainen. Tyhjästä on vaikea nyhjäistä, mieluummin teen jotain duunia ja teen kaikkea kivaa, kuin mädännyn himassa itkien omaa kohtaloani.
Kivat työkaverit tekee keskinkertaisenkin kivasta työstä mukavampaa. Toisinaan on motivaatio kohdillaan, toisinaan taas kadoksissa, mutta viimeistään palkkapäivänä hymy yltää korvasta korvaan.
Olen ymmärtänyt sen tosiasian, että jos haluan elää elämääni kuten haluan eli matkustelemalla, käymällä keikoilla, ostelemalla hienoja juttuja - siihen tarvitsee rahaa. Raha ei kasva puussa, on käytävä töissä. Se tunne, kun olet raatanut berberasi ruvelle ja tilille napsahtaa mojova summa rahaa, saat ostaa sen kauan himoitun rätin kaupasta tai keikka-lippuja - se on paras tunne. Se, että sä olet oikeasti tehnyt töitä sen eteen, sä ansaitset sen palkinnon.
En arvosta enkä koskaan tule arvostamaankaan samalla lailla niitä jotka tyhjänpantteina makaa kotona valittamassa ja dokaamassa elämäänsä. Elämä on valintoja täynnä, jokainen makaa niin kuin petaa jne. Kyllä mäkin valitan mun duunista aika ajoin, ei se todellakaan ole aina ruusuilla tanssimista, eri asiat ottaa pannuun ihan helvetisti toisinaan, mutta ainakin mulla on duuni-paikka. Ei ehkä parhain, mutta onpahan kuitenkin. Kaikilla ei ole. Pitää osata arvostaa sitä mitä on.
Ikäisekseni nähden mulla on tosi paljon työkokemusta, oon tehnyt duuneja laidasta laitaan, kokeillut niitä paskimpiakin kuten puhelinmyyntiä ja oikeesti tehnytkin sitä siksi, koska olen niin kovasti halunnut päästä näkemään maailmaa. 
Joten mulle on ihan turha tulla urputtamaan etten tiedä "oikeasta elämästä", työnteosta, paskaduuneista tai paskoista työajoista mitään. Tai itkemään kuinka perseestä "tämä mun 6-13 vuoro on yhyyh".
Bitch please, mun aamuvuorot ei ole noin helppoja tuntimääriä koskaan nähnytkään :D Toisinaan se ärsyttää tavallista enemmän, yleensä ei sen kummemmin koska senkin asian on hyväksynyt.


Se tähän loppuun on vielä sanottava, että mun ei ole tarkoitus ketään kohtaan henkilökohtaisesti hyökätä. Halusin vaan näyttää osviittaa siitä, millaista mun duuni on; pitkiä päiviä ja todella fyysistä työtä, joten duuneja on paljon erilaisia ja jos sulla on edes työ - arvosta sitä.
Aina jos sulla on jo valmiiksi duuni-paikka, se on hieno juttu. Jos se ei tunnu kivalta tai omalta, sä voit etsiä parempaa ja enemmän omalta alalta löytyvää duunia, kun onni lopulta potkaisee - vaihtaa duuni paikkaa. Ei ole mitään raketti-tiedettä tuokaan. Joo, töitä on vaikea saada mutta kyllä lopulta tärppää. Kokemuksena voin kertoa että sinnikkyys palkitaan - aloitin hakemaan töitä helmikuussa mutta sain töitä vasta syyskuussa. Epätoivo, itseluottamus yms. karisi tasaisin väliajoin Kiinaan asti mutta en koskaan luovuttanut. Tässä sitä ollaan! Pieni huomautus tosin, että tuostakin on jo aikaa ja täällä olen ollut kohta 1,5 vuotta töissä iiks!
Ilman tätä duunia ei olisi koskaan ollut varaa lähteä mihinkään, en olisi tavannut Piggy D:tä, en olisi tutustunut pariin työkaveriin joista on tullut tosia hyviä ystäviä, en olisi paskonut mun kättä yms. muuta kivaa - ehehehehee, eli tosi jees loppujen lopuksi :D
Niin ja se!! Jengi aika usein tulee avautumaan mulle siitä, kuinka mulla on rahaa matkustella niin paljon. Kerrankin oli alla just tollainen kevyt 11 tunnin aamuvuoro, josta riensin kämpän kautta keikalle. Naishenkilö X alkaa utelemaan tätä ikuisuus-kysymystä "Miten sulla on rahaa olla täällä ja lähtee Englantiin ja kaikkee?" "No, mä käyn edelleenkin töissä". Lähden  kyseisestä mestasta jo ennen puolta yötä, koska seuraavana aamuna odottaa jälleen 04:30 herätys ja 11 tunnin työpäivä. Sama naishenkilö X tulee utelemaan että "Miksi sä et tule baariin jatkamaan tai jatkoille?!" "Koska mulla on huomenna töitä. Alkaa aamulla klo 6" "Siiiiiis vähän perseestä! Tuu silti! Sano että oot kipee" "Sori mutta mä en voi riskeerata mun tai mun tiimiläisten henkeä valvomalla koko yötä ja menemällä sitten samoilla 57 tunnin silmillä auton rattiin ja toisekseen, ei sinne ulkomaille ilman rahaa lähdetä" "No mutta siis, ihan perseestä silti, vähän sä olet tylsä"
... Joo, toisille se on kuitenkin raketti-tiedettä ;)


* Kuvat ovat joulukuulta 2012, reissulta Ruotsiin katsomaan Marilyn Mansonia ja Rob Zombieta.
Tämän päivän naamasta ei ole kuvaa, valitettavasti, mutta eipä se kovin kummoinen ole. Toisinaan jaksan laittautua töihin, toisinaan en. Yleisesti ottaen mennään kulmat + ripsiväri + meikkivoide + puuteri linjalla. Ihan turha kuvitella että mä ihan niin ahkera olisin että jaksaisin kammata naaman perusteellisesti puoli viideltä aamulla :D
Siitäkin laitan tietenkin heti seksikästä kuvaa verkkokalvoinne kunhan saan ostettua pattereita kameraan.

tiistai 28. tammikuuta 2014

SINNA VON SUICIDE - At your service.

Olen päättänyt jatkaa blogi-uraa uusissa tunnelmissa. Tulevaisuutta ajatellen oli keksittävä itselleni vähän kekseliäämpi, mieleen painuvampi ja omaperäisempi taiteilija-nimi kuin Simba tai Sinna Sixx. Saanen esitellä arvon rouva Sinna Von Suiciden!


Ihan alkajaisiksi laitoin remonttiin Simba-pähkinänkuoressa sivut. Lue Sinna Von Suicide info-kaboom-pläjäys TÄSTÄ!
Toivon myös että blogin ulkoasu kokee pienen muutoksen mahdollisimman pian, saan uuden bannerin kehiin ja kaikkea muuta kivaa.

Tästä eteenpäin myös niin sanotut viralliset keikka-kuvat tulevat löytymään myös tämän blogin puolelta, tagin rockholic-alta.
Niin paljon kuin haluaisin, en valitettavasti pysty ylläpitämään kahta blogia niin että niiden molempien taso pysyisi riittävän korkealla miellyttääkseen minua. Toivon myös ottavani pian harppauksen kohti uutta kameraa jotta pystyn harrastamaan rakasta harrastusta, keikka-kuvaamista, paljon enemmän. Toivon myös parempia keikkoja rantautuvan Suomeen, ehehehe.
Toivon tämän päätöksen helpottavan täydellisyyden tavoitteluani molempien blogien osalta ja koska voin kohdistaa energiani vain tätä yhtä lapsukaista kohtaan, ehkäpä se vielä puhkeaa kauneimpaan kukkaansa.

Olen edelleenkin syvästi pahoillani blogin laiminlyönnistä. Anteeksi rakkaani.
Olen mukiloinut sitä kuin onnetonta kiven murikkaa keskellä tylsää kesä päivää. Minun ei ole ollut helppo esittää sitä iloista minääni mitä olen, en ole kerta kaikkisesti pystynyt koska en sitä ole ollut. Alan pikku hiljaa löytää kadotetun itseni, vaikka ei se helppoa ole. On ollut loppujen lopuksi paljon vaikeampaa kuin luulin sen olevan.
Läheisen kuolema sekä se, kun minulle tärkeällä ihmisellä menee surkeasti, saa minut vetäytymään kuoreeni. Saatan purskahtaa itkuun spontaanisti kesken aamun, päivän tai illan.
On vaikea kohdata asioita, joita ei ole ennen kohdannut. On vaikea kohdata totuutta, jos se satuttaa näin paljon. On vaikeaa pysyä vahvana, kun pelottaa itseäkin.
Sanovat että aika parantaa, toivon todella sen pitävän paikkaansa.

Muistakaa pitää rakkaistanne kiinni ja soittaa rokkia täysillä!


Translation ;

It was time for me to move on ... I have to think a new artist-name for myself, because Simba or Sinna Sixx aren't so memorable or unique name so from now on you will know me as Sinna Von Suicide!
Don't be scared, you can still call me Simba - I love that nickname.

First I decided to update Simba-in-a-nutshell page. So read the new Sinna Von Suicide-in-a-nutshell info from HERE!
I hope I can change the outfit of the blog as soon as possible, I will have a new banner and you will read lots of nice stories what I have tons for you to read!

As much as I want to have time to keep up two blogs, I unfortunately can't. So from now on, you will find official concert-photos from this blog too, under the tag rockholic.
I hope this will be the best decision and this blog will now be even more whole. I wish so bad I could have time and energy to keep up two wonderful blogs but I can't - I'm not satisfied and happy if they're not perfect, and that's what they're not at the moment. When I focus my energy only to this blog, I think it will work out better.
I also hope I will take a next step and get a new camera so I can keep on going with my dear hobby - photographing at gigs.

I'm still very, very sorry for slaying this blog like this. I'm sorry, my dear blog.
It have been very hard for me being me for the last months. I could have tried to act the happy me what I'm usually are, but I don't have energy for that. I don't want to be fake.
Slowly but surely I have started to find the one what I am.
It was so much harder for me, than I though, when a close member of my family passed away. It really hurts, too much. Also my other loved one is having pretty dark times and I'm so worried about her. I just can't help it, but I want to go back to my shell and be safe.
It's very hard to face the things what you haven't need to faced before. It's really hard to face the truth when it hurts. It's hard to stay strong when you start to be afraid of everything.
They say time will heal, and I really hope so.

Remember to love your loved ones and play some rock'n'roll fucking loud!

maanantai 20. tammikuuta 2014

Rot for me ... / The Defiled, Sister & Wednesday 13 at Debaser Strand, Stockholm, Sweden 10.11.2013

Marraskuu starttasti mukavasti käyntiin hyvällä musiikilla toisessa maassa. Harvemmin sitä ehtii vetää kännit, käydä keikalla ja haahuilla ympäri kaupunkia toisessa maassa alle 24 tunnin sisällä. Kokemus sekin!


Kroisoksia ja mukavuuden haluisia kun ollaan, mentiin tällä kertaa Ruotsiin lentämällä. Luojan kiitos Norwegian ei lennättänyt meitä Immortalin luokse vaan sovitusti Tukholmaan. Aamulentoa seurasi torkut lentokentällä, jonka jälkeen meikattiin ja lähdettiin kohti Tukholmaa. Uskokaa tai älkää, minä ja Minja löysimme perille ensimmäisellä yrittämällä!!
Treffattiin Ira keskustassa, käytiin syömässä, josta suunnattiin kohti Debaseria, siellä kun olisi varmaan elämää pidempi jono. Eipä ollut, onneksi.
Mentiin viereiseen baariin yksille, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Voidaan syyttää tilien ja aivojen tyhjentymisestä baarimikkoa joka oli ollut Suomessa töissä. Kaikkihan sen tietävät ettei siitä seuraa mitään hyvää.
Muut ne olivat brunssilla kun suomalaiset vetivät viski-kolia kilpaa viereisessä pöydässä :D
Baari-brunssi-ihme mestan mennessä kiinni jo viideltä iltapäivällä, siirryttiin keikka-paikan toiselle puolelle baariin. Sieltä sitten jossain vaiheessa itse keikka-paikalle, ovien avauduttua, eturivi paikan saatua, baarin kautta takaisin eturiviin. Se on hienoa se, että verkkopankki osaa kertoa sinulle seuraavana päivänä että miksi tilillä on enää aivan liian vähän jäljellä :D

The Defiled meni syystä ja toisesta vähän ohi, mutta oikein makoisaltahan se kuulosti silti. Kuvia ei jaksanut ottaa, kun oli taas tällainen tapaus kyseessä että lava on sinua about vyötärölle saakka ja 90% keikasta katsot laulajan haaroväliä. Moni ei tuosta varmaan valittaisi mutta minä se saan kitinän aikaan vaikka ja mistä ;D No joo, olihan ne kivat farkut. Ja kiva keikka!

Sister oli ihan järkyttävän kamala. Äskeinen lause oli muuten suurin valhe mitä olen viimeisen kuukauden aikana suustani päästänyt ulos!
Sen päivän kun näkisi että Sister olisi joten kuten huono. Sitä päivää ei tule, koska ne on vaan niin perkeleen mahtavia!! Yksi maailman parhaimmista bändeistä, ehdottomasti!! Voi että, ihan tässä tämmöinen vanha kääkkä herkistyy kun ajattelee että miten siisti keikka se oli. Too Bad For Youn aikana pelkäsin pääni lähtevän irti koska se biisi vain sattuu olemaan niin älyttömän hyvä!
Kuvia en ottanut koska keskityin nauttimaan keikasta täysin rinnoin sekä lyömään päätäni jokaisen jäsenen polviin. Siis ihan oikeasti, ensi kerralla laitan jonkun jääkiekko-kypärän päähän, en halua enää lisää aivovaurioita :D
Tästä se taas jatkui, suomalaiset tytöt vs. Jeemil, drinkkien varastelu. On se kiva että meiltä köyhimmiltä aina kähvelletään drinkit. Sinänsä herrasmies että palauttaa sen aina, mitä nyt puolet tyhjempänä. Tai sitten se on FBI:lla hommissa ja koittaa selvittää, miten me saadaan aina omia litkuja salakuljetettua baariin ja näin ollen terästettyä baarin laimeita antimia. Kenties jopa CSI. Se olisi jo aika cool, olen kuolannut Gregiä siitä asti kun ohjelma alkoi Maikkarilla ... tällä kertaa kuitenkin tuli vesiperä, koska me ei oltu niitä terästetty. Ha!

Ja sitten se itse paholaisen poika eli Wednesday 13. Kaatuneesta Sommersbysta huolimatta ehtaa täydellisyyttä ensi soinnuista loppu pihauksiin asti. Jessus sentään, mikä mies! Mikä show!
Kyllähän siinä kostuu paikat niin naisilla kuin miehillä, kun tuo herra lavalle astelee. Ei ole muuten koskaan ennen Immortal-meikit näyttäneet yhtä hyviltä. Cheekin timantit eivät ole ikuisia mutta W13:n showt ne taas on sitä kirkkainta timanttia alusta loppuun asti. Parasta.
Se on hyvä aloittaa show I Want You Dead kappaleella kun 95% porukasta on niin pähkinöinä että menisivät ennemmin kuolleesta kuin elävästä ja loput seuraa perästä viimeistään parin seuraavan biisin aikana. Sitten onkin hyvä passittaa jengi Get Your Grave Onin sästämänä hautaan ikuiseen lepoon. Toimii!







Kuvat ovat surkeinta laatua pitkästä aikaa, mutta tuosta viimeisestä tykkään. Siinä on sitä asennetta!
En olisi koskaan halunnut keikan loppuvan, mutta kuten kaikilla kivoilla asioilla on tapana loppua joskus, semmoinen ikävä asia oli hyväksyttävä tämänkin kohdalla.
Tämän hetken kovimpia live-bändejä jos puolueellisesti että puolueettomana saa listata, niin kyllä kaikki nämä kolme siellä top 10:ssä ovat. Vertaa johonkin paikallaan jynttäävään Metallicaan jossa aika käy tylsäksi vaikka tyhjentäisi koko anniskelu-alueen kalja-tynnyrin niin näillä keikoilla siitä ei ole puutetta. Metallica saattaa luritella olevansa Master Of Puppets mutta nämä bändit ne ovat Masters Of Music. Että sillä lailla!
Jos siis kaipaa kunnon selkäpiitä karmivaa, mielihyvää tuottavaa ja uskomatonta fiilistä antavaa rock-showta, tsekkaa nämä bändit.
Jos taas kaipaa perus junttausta voi kävellä niille perus tanhuille Tavastialle.

Keikan jälkeen meillä oli aikaa heilua siihen aamu kolmeen, neljään asti kunnes bussi kohti lentokenttää lähtisi. Kuka nyt hei hotellia ottaisi muutamaksi tunniksi. Tosin kodittoman leikkiminen Tukholman keskustassa marraskuussa oli omalla tavallaan ihan jännittävää mutta sitä kylmyyttä ei tarvitse toiste vähään aikaan kokea, heh heh.
Keikan jälkeen puhuttiin ummet, lammet ja järvet Sisterien jätkien kanssa. Olivat kovin ystävällisiä herrasmiehiä jälleen sekä se on hieno asia, että sitä ei tunne itseään ihan kajahtaneeksi niiden seurassa. Hullu kun aina toisen hullun tuntee.




Rivieran lomaa vietettiin muutama tovi keikka-paikan ulkopuolella. Kovin olisi kiva ollut nähdä itse W13 ja kiittää upeasta keikasta, mutta herra se luikki pakoon keikka-bussiin. Sinänsä ihan ymmärrettävää, itse olisin kaasuttanut lujaa pois paikalta ... kerta sinne oli jäänyt hengaamaan muutama tyyppi, jotka olivat väkisin menneet bäkkärille ja liimailivat bussiin enemmän tai vähemmän loukkaavia post it-lappuja. Haukkuivat basistille että voi että kun oot niin kamala ja ruma, me halutaan se söpömpi kitara-mies tänne ... En ole moista häpeää pitkään aikaan tuntenut mitä silloin tunsin, toivottavasti löytäisivät raukat pian sen Tarmolan lähikaupan mistä saa ostettua mm. AIVOJA.



Me sentään arvostimme kanssamme jäätyviä "rumia soittajia" eli Romania ja Troyta. Ovat ihan huippu tyyppejä! En ymmärrä miten joku kehtaa käyttäytyä niitä kohtaa niin kuten post it-jengi. Toisaalta, ne olivat melkein parempaa viihdettä kuin Salatut Elämät :D

Sen jälkeen matka jatkui taksin etsimisellä, Mäkin etsimisellä, T-centralin ulkopuolella viettäen aurinkoista ja lämmintä piknikkiä pari tuntia kunnes umpi jäässä löydettiin kuin löydettiinkin itsemme bussista lentokentälle.
Ehkä creepyintä oli se, kun koko ajan istuessamme ulkona meitä katsoi tien toiselta puolen valotaulusta numero 13. Se ei liikkunut suuntaan eikä toiseen, vaikka näytti olevan juuri niitä tauluja jotka näyttävät kellon ja lämpötilan. Iiiks!


Jollain kummalla onnen kantamoisella päästiin lentokentän turvatarkastuksestakin läpi. Taidettiin olla aikamoinen näky ja löyhkä, tosin sehän vain kertoo sen että koko reissu oli kaiken kaikkiaan aikamoinen, ikimuistoinen ja mahtava seikkailu!
Me selvittiin takaisin kotiin, ja vielä ehjin nahoin. Hieno saavutus sekin. Oli parasta.


Translation ;

I start to repeat myself but ... The Defiled. Sister. Wednesday 13. They play best gigs in the whole damn world, trust me.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

2013 pt. 1

* Questions and answers in english are down below -> scroll down x 57 times hehe *

At Skogsröjet in august 2013.

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
Tutustuin moniin uusiin ihmisiin vuoden aikana mutta parhainta oli lähentyä/oppia tuntemaan lisää muutamaa ihanaa työkaveria sekä se, että tutustui paremmin muutamiin kavereihin joista on näin ollen tullut lähempiä ystäviä.

2. Oletko tehnyt jotain sellaista, mitä et ole ennen tehnyt?
Öö varmaankin. Kävin esimerkiksi musikaali-sirkus-tsydeemissä Lontoossa mikä oli tosi upea!

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?
En. En sitten viimeisen 57 vuoden aikana. Katellaan sitä sitten ehkä seuraavien 57 vuoden jälkeen ... hehe ... ei kukaan tämmöistä hullua halua.

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta.
Aika lailla koko vuosi lokakuuhun asti, parhaimmat varmaan kaikki keikka-reissut tyttöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla sekä uusin Hobitti-elokuva joka on mm. sairaan mahtava.

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
En. Pieniä kärhämiä ja jotain mukamas suuria draamoja joskus kännissä ... ehkä sen takia jengillä on tarve levitellä musta tekaistua paskaa ympäri maita ja mantuja kun en semmoista omasta puolestani saa tekaistua.

6. Oletko muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana?
Olen. Väittäisin kasvaneeni henkisesti muutaman vuoden edestä, maailman katsomus on muuttunut parempaan jne. Oppinut paljon itsestäni ihmisenä ja kaikkea muuta mukavaa. Toivon mukaan haudannut siinä samalla vanhoja, ikäviä tapoja.

7. Oletko oppinut uusia taitoja?
En oikeastaan, halunnut olisin kyllä. Tai no, sain tehtyä aika paljon miesten punnerruksia verrattuna alkuvuoteen vuoden keski vaiheilla, lasketaanko sitä? :D

8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?
En.

9. Oletko ollut elokuvissa yksin tämän vuoden aikana?
En. Mutta katsonut kotona senkin edestä leffoja yksin.

10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
Kyllä tatuoinnin otin.

11. Synnyttikö kukaan läheisesi?
Muutamakin ...

12. Kuoliko kukaan läheisesi?
Valitettavasti. Vaarini nukkui pois jouluna ... minulta ei ole koskaan ennen kuollut kukaan läheinen, ellei lemmikkejä lasketa. Tuntuu todella oudolta enkä oikein tiedä miten asiaa pitäisi käsitellä. Antaa ajan parantaa vai miten se nyt meni.

13. Missä maissa kävit?
Eurooppaa kauemmas ei tänäkään vuonna päästy ... Englanti, Ruotsi ja Saksa.

14. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013?
Haluaisin löytää sen minäni mitä olin vielä noin puolet 2013 vuodesta, haluaisin löytää samanlaisen balanssin mitä silloin oli koska siten sain paljon enemmän irti kaikesta ympärilläni. Viimeiset kuukaudet ovat olleet semmoista synkistelyä että alkaa jo riittämään ...

15. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013?
Ömm ... no ainakin 13.3.2013.

16. Vuoden suurin saavutuksesi?
Öööm ... yksi mun lemppari bändeistä omisti mulle biisin, sain matkustella ja jakaa upeita seikkailuja mahtavien ihmisten kanssa, pääsin näkemään uusimman Hobitti-elokuvan ensimmäisten joukossa ja perustin Tumblr-blogin :D

17. ... ja suurin epäonnistuminen?
Haha vaikka ja kuinka, näitähän löytyy.

18. Kärsitkö vammoista?
Juu. Kaiken näköistä damagea niin fyysisesti kuin henkisesti.

19. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
Keikka-liput ja leffa-liput.

20. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta/aiheutti ahdistusta?
Kiitosta ystävien ja perheen. Ahdistusta kaikki oman elämänsä idiootit.

21. Mistä innostuit eniten?
Tulevasta matkasta!

22. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
Surullisempi.

23. ...lihavampi vai laihempi?
Varmaan aika 50/50.

24. ...rikkaampi vai köyhempi?
Ha! Köyhempi, terveisin neljä päivää palkkaan ja tilillä 50 senttiä. Mutta hei, money well spent. Mieluummin ilman ruokaa ja näin To/Die/Forin keikan, kuin ruokaa eikä TDF:ä!

25. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän/vähemmän?
Jos vastaisin sen kaiken sonnan tähän päästäni ja sydämestäni, niin vastauksesta tulisi varmaan yhtä pitkä kuin Taru Sormusten Herrasta-kirjasta liitteineen päivineen. Joten antaapi olla!

26. Rakastuitko tänä vuonna?
En. Ei varmaan lasketa muusikoita/fiktiivisiä hahmoja/näyttelijöitä tähän? :D

27. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
Hmm ... Once Upon A Time, C.S.I., NCIS Rikostutkijat sekä maailman parhaimmat tv-sarjat eli Pretty Little Liars ja Salatut Elämät.

28. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
En. Jonkun vihaaminen on vain energian tuhlausta. Parempi jättää moiset säälittävät ihmisrauniot omaan arvoonsa eli ilman huomiota. Haters gonna hate.

29. Mikä oli paras lukemasi kirja?
Ööö ... kaikki pokkarit, teemat laidasta laitaan. Sekä Corey Taylorin Seitsemän Kuolemansyntiä oli mahtava.

30. ...entä musiikillinen löytö?
Hmm ... aika tutuilla ja turvallisilla vesillä on pysytelty ... ainakin hmm Battle Beast, Butcher Babies, The Defiled, Blessthefall ja jotain semmosta!

31. Mitä halusit ja sait?
Ikimuistoisia seikkailuja.

32. Mitä halusit, muttet saanut?
Hmm ... no ainakaan en Piggy D.:tä :D

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Taisin olla pakkaamassa kamoja kahden viikon festarointia varten!

34. Ketä kaipasit?
Itseäni, millainen olin aiemmin. En oikeastaan ketään muuta ihmistä muuten kuin luonnollisesti läheisiä ihmisiä ja lemmikkejä.

35.Mikä sai sinut pysymään järjissäsi?
Musiikki. Ystävät. Karpalo-lonkero hahaha.

36. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2013?
Samaa vanhaa paskaa, hieman mustemmassa ja synkemmässä paketissa vain!

37. Kerro elämänohje, jonka opit vuonna 2013.

"The world is not in your maps and books. It's out there."
- Gandalf
" We’re all flawed heroes. Responsibility is power. Take responsibility for the consequences of your actions, and the world is yours. Everything is a choice."
- Tom Hiddleston


At Trash Fest in october 2013. 


Translation ;

And almost the same shit in english! These questions are a bit modified by Bones And Lilies blog's Karoliina and yes, I stole them from there. Oopsie!

1. Have you done something you've never done before?
Hmm I guess so. Though I have done pretty much things in my life. For example I went to see musical-circus-thing in London which was amazing!

2. Have you been in (a) relationship(s)?
Haha nope! Haven't been in the past 57 years and prob won't be in next 57 years either! :D

3. What are your best memories from the past year?
All the crazy trips and adventures with my friends, the moment when my favorite band dedicate one of my fav songs to me, I got a chance to see new The Hobbit-film in premiere ... aaaaand I finally created my own Tumblr-blog :D

4. Have you changed a lot in the last year?
Yes. I think I have grew-up as a person pretty much and I have learned about myself a lot.

5. Have you learned new skills?
Ehm ... nope? At least nothing special, otherwise I would remember it. Wait! I remembered the way from The Dev to our hostel perfectly, in Camden. And that's pretty good 'cause usually I'm so lost :D

6. Have you gone to the movies alone?
Nope. But I have watched them a looooot at home alone.

7. Did you get a tattoo or a piercing?
I got a new tattoo.

8. Which countries did you visit?
Hmm only England, Sweden and Germany. Many times, though.

9. What do you hope from the year 2014 that you didn't get in 2013?
I hope I can find that part of myself and me, what I was about half year of the 2013-year. That balance what I had was brilliant because I was able to do so many things without some super stress and so. I also wish more adventures hehe though it seems to be pretty shitty gigs in here, at least in the beginning of the year. And I definitely wait the biggest adventure ever which I will start in the end of 2014!

10. What's your biggest achievement in 2013?
Hmm I guess my answer to the question number 3. would fit this one also.

11. What's your biggest failure in 2013?
Most of the year was my biggest failure, haha.

12. Did you suffer any injuries?
Yeah, physical and mental.

13. What was the best thing you bought?
All tickets to concerts and movies.

14. What excited you most?
Those crazy adventures.

15. Compared to this day last year, are you happier or sadder?
Sadder.

16. ...thinner or fatter?
I guess I'm something between those haha.

17. ...richer or poorer?
POORER!

18. What would you have wanted to do more/less?
If I would answer here everything what I would wanted to do more and less, it would be longer book than The Lord Of The Rings-book with all extras so ... I just keep my mouth shut.

19. What was your favourite TV show?
Once Upon A Time, C.S.I., Pretty Little Liars aaaand Salatut Elämät!

20. What was your favourite game?
I don't play games so much, sometimes I played Sims 2.

21. What was the best book you read?
Lots and lots of different kind of paperback books! Oh and Corey Taylor's 7 Deadly Sins were awesome.

22. ...best band you found?
I listened quite much the same what I have listen already years and years. But well, for example The Defiled and Butcher Babies.

23. ...best performance you saw?
Hmm well, most of the gigs what I saw were amazing 'cause I don't go to boring or bad gigs ;P But for example Sister and Wednesday 13 in may at London, Rammstein at Wacken aaaaaand some of the To/Die/For shows what I saw pretty many during the year!

24. What did you want and got?
I got pretty much things what I wanted. But I'm also a person who want always more and more so ... you got my point.

25. What did you want but didn't get?
Piggy D.? :D

26. Who did you miss?
That what I used to be. And of course the closest people in my life and my pets.

27. Some quote what you learned/you find out as a good one at/from 2013?

"The world is not in your maps and books. It's out there."
- Gandalf
" We’re all flawed heroes. Responsibility is power. Take responsibility for the consequences of your actions, and the world is yours. Everything is a choice."
- Tom Hiddleston

torstai 9. tammikuuta 2014

" I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! "

Viimeiset synkät ajat ovat tehneet tehtävänsä ja istuttaneet murheen kryyniä oikein olan takaa ... tavalliseen tapaan olen yleensä ostanut itselleni parikin joululahjaa, tänä vuonna olikin mahdollisuus ostaa vain yksi. No voi yhyy ja kyynel! Huomaa toki sarkasmi.

Saatan kuulostaa itsekeskeiseltä bitchiltä, ja sitä jossain määrin olenkin, mutta tuntuu paljon spesiaalimmalta ostaa itselleen ns. tiettyinä aikoina jotain kuin koko ajan muuten. Tai sitten olen vain katkera paska tai muuten vaan idiootti koska ei ole varaa ostaa koko ajan jotain, eikä edes kiinnosta ostaa.
Silloin menee maku koko hommasta. Silloin katoaa sen spesiaalin merkitys, se upea tunne kun saat vihdoin ja viimein käsiisi jotain mitä olet kauan himoinnut ... ainakin minun mielestäni. Mutta minä olenkin vähän outo. Tykkään ostella itselleni erikoisia, kalliita ja paljon/kauan himottuja asioita. Tai no ... en voi sille mitään että mulla on kallis maku :D
Ei sen välttämättä tarvitse juuri joulu olla, onhan niitä merkkipäiviä muitakin tai semmoisen vaikka itse keksiä. Laittaa esimerkiksi jonkun tavoitteen itselleen ja kun siihen pääsee - palkitsee itsensä.
Mielestäni ihmisten ei pitäisi häpeillä niin paljon jos ostaa itselleen lahjoja, etenkin jouluna, koska useimmiten sitä itse tietää parhaiten mitä haluaa ja tarvitsee. Tosin, en kyllä ymmärrä itse niitäkään jotka ostavat koko ajan jotain ... mua on ainakin alkanut ahdistaa tämä tavara-paljous tosi paljon. En tee puolillakaan näistä tavaroista mitään, mutta silti mulla on ne, eikä sadoilla tuhansilla ihmisillä ole mitään varaa edes unelmoida omistavana jotain omaa niin paljon kuin mulla on. Karua. Pistää miettimään ...
Ja tähän peräänhän on hyvä todeta hehehe että aion pitää shoppailun minimissä tästä eteenpäin, ostaa asioita joilla oikeasti luulen olevan käyttöä ja joiden näen olevan osa mua vielä vuosienkin päästä. Minä aion myös lahjoa itseäni jokaisen pudotetun viiden kilon jälkeen, koska se pitää motivaation yllä sekä tunnen että olen ainakin ne kovalla työllä ansainnut.

No joo, se siitä paasauksesta :D Aina on vähän pakko avautua.
Mulla on pitkä lista niistä vaatteista, mitä aion Black Milkin Middle Earth-mallistosta hankkia ja sainkin uuden vauvan perheeseen hankittua! Ssssssssssssssuper onnellinen olen. Jos jollekulle on jostain hyvin epämäääräisestä syystä jäänyt epäselväksi että olen LOTR-fani pään haivenista jalkapohjaan asti, niin juu, nämä on ihan ehdottomasti sillä must haves-listalla elämässäni. Voin vanhana mummelina mennä biitsille coolina Legolas-uikkarissa, ja miettiä kuinka upean elämän olisin voinut sen rakkaan suippokorvan kanssa jakaa jos Keski-Maa olisi oikeasti olemassa ...
Koska missasin helvetin cyber salen ollessani Lontoossa, joudun metsästämään varmaan puolia listalla olevista osista jostain netin syövereistä ... mokomatkin menivät limitedeiksi ja ylläri sinänsä, myytiin loppuun. Ja kun museum release julkaistiin tuossa 7.pv niin ei tietenkään ollut rahaa ostaa mitään näistä ... yhyy, maailman suurimpia ongelmia todellakin :D No mutta, hitaasti ja varmasti kohti täydellistä kokoelmaa.

Nämä You Shall Not Pass-leggingsit ostin toiselta sharkielta, eli ovat second handia, Australiasta asti ja tulivat muitta mutkitta perille. Myyjä oli super ihana ja kaupan käynti oikein miellyttävää. Leggarit myös vastasivat kuvausta ja ovat kuin uudet. Niiin upeat!





Sori, en jaksanut alkaa sen kummempaa asua noiden ympärille kehittää vaan vetäsin ne vain jalkaan ja otin muutaman kuvan. Ne on vain niin upeat !!! Damn, on siinä naisella reisiä ...
Täyttä rakkautta, sitä voisin vannoa 57 tuhatta kertaa Black Milkiä ja LOTReja kohtaan. Amen. My precioussss!


Translation ;

Merry Xmas fro myself to miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
You Shall Not Pass leggings from Black Milk. Pure love, my precioussssss!

Seuraa / Follow Skeletons in the Closet !!!

Skeletons in the Closet löytyy nykyään myös näistä paikoista :)
You can find Skeletons in the Closet from these places as well :)


Päivitän Facebookkia aika lailla joka päivä. Klikkaa kuvaa tai tykkää TÄSTÄ!
I update Facebook-page quite often. Click the photo or like HERE!


Päivitän mun Tumblria tooooosi usein, olen ihan koukussa siihen! Paikka jossa kukaan ei tuomitse/kyllästy/kyseenalaista sun hypetystä mm. koskaan. Ihanaanaanaa! Tsekkaa ja seuraa klikkaamalla kuvaa tai TÄSTÄ!
I update my Tumblr-blog veeeeeeeeeery often, I'm so in love to it! Nobody doesn't hate me and my hyping/drooling about LotR and so, I just love that place. Check and follow me by clicking photo or HERE!


Seuraa blogia Blogilistan avulla klikkaamalla kuvaa tai TÄSTÄ!
Follow blog via Blogilista by clicking photo or HERE!


Seuraa blogia Bloglovi'n avulla klikkaamalla kuvaa tai TÄSTÄ!
Follow blog via Bloglovin' by clicking photo or HERE!