perjantai 12. syyskuuta 2014

The only reason I enjoy going to bed is so I can make stories up in my head which makes my brain think it’s actually real

Tässä postauksessa esittelen Ruotsin reissun ryöstösaaliin, itse postaus tulossa myöhemmin kunhan saan kuvat editoitua. :P Olen ollut viime aikoina vähän laiska, hups.
Käytiin tosiaan meidän Ruotsin reissulla heti seuraavalla viikolla Wackenin perään. Pari päivää ehti kerätä luitaan kasaan ennen kuin mentiin taas. >: )
Me lennettiin tällä kertaa meren yli ja oltais pärjätty hyvin ihan vain käsimatkatavaroilla mutta meillä oli missiona kiertää erilaisia meikki-putiikkeja niin piti varmuuden vuoksi ottaa yksi ruumalaukku jos tulee ostettua kaikkea kivaa. Tai siis ... sitähän piti ostaa kaikkea siistiä!

From left to right ; Victoria's Secret, Victoria's Secret ( both bought from airport ), Sephora ( bought from Sephora-store in Sweden ) and Dior ( bought from airport ).

Ahh kosmetiikkaa!
Uskomattoman maukkaan ruuan lisäksi tuli panostettua kaikkeen tärkeään ja ei niin tärkeään reissussa. Kunnon arjesta irti-loma oli ansaittu, etenkin kun meillä molemmilla alkoi uudet duunit myöhemmin samassa kuussa. ;)

Ostin Tukholman joka nörtin taivas-kaupasta itselleni ns. aidon Hobbit Map-julisteen, josta en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa. Sekä Loki-avaimenperän, sen ison metallisen joka on Lokin kypärä. Mmmhhhh. Se kauppa on oikeasti taivas! Siellä viihtyisi vaikka ja kuinka kauan. Harmikseni en muista kaupan nimeä, mutta se löytyy seuraavasti ; tulet vaikkapa Central stationin tai City Terminalin suunnasta siihen isoon risteykseen missä Drottninggatan jatkuu poikittain vasemmalle ja oikealle. Oikealla puolen on myös Sergels Torg. Lähde oikealle ja kävele katua suoraan niin pitkään kunnes tulet Gamla Stanin puolelle. Jatka katua edelleenkin suoraan ( kaartaa hieman oikealle, mutta se on ainut katu joka jatkuu siitä ns. suoraan. ), se on aika kapea ja pieni katu täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia pikku-putiikkeja ja kahviloita. Sitä vaan pitkään suoraa ja sitten se kauppa tulee, ei sitä voi olla huomaamatta. Jos olet kuitenkin lähtenyt väärään suuntaan Drottninggatania, sieltä tulee vastaan SHOCK niminen rokki-kauppa, kiva sekin, mutta tämä se on aivan 'toisessa päässä' katua.
Kaiken kävelemisen arvoinen paikka. :) Matkalla näkee myös ihania pikku-katuja ja vanhoja taloja, tosi hienoja!

Sieltä jatkettiin toista kautta takaisin keskustaan ja Sephoralle. Aaaaa mikä taivas! *____*
Meni pää ihan pyörälle, sinne on kyllä pakko päästä uudelleen. Vähän petyttiin kun ei ollut Urban Decayta tarjonnassa mutta minkäs sille voi  .. mun matkaan lähti kuitenkin Sephoran musta huulikiilto joka oli puoleen hintaan sekä Katy Perryn Killer Queen-hajuvesi puoleen hintaan. Tuosta hajuvedestä ei ole kuvia koska unohdin sen Tytin laukkuun, haha, mutta olen sitä jo kovin pitkään himotellut ja nyt tuli sitten hyvään hintaan vastaan.
Siinä on muuten mustaa huulikiiltoa; muuttuu gootiksi alle 666 sadasosasekunnissa, huomaa juovansa verta ja paskovansa lepakoita. Multa löytyy ennestään yksi musta huulikiilto mutta ei sitä tuon rinnalla voi edes harmaaksi kutsua.

Siitä jatkettiin siihen isoon Stockmannin tapaiseen kauppakeskukseen, jonka nimeä en just nyt muista koska black out, tirkistelemään MACin ja Make-Up Storen valikoimaa. Nättejähän ne oli mutta liekö johtuneen unen puutteesta vai kuumasta ilmasta, niin ei oikein jaksettu innostua niin paljon kuin oltaisiin haluttu. Drottninggatanilta löytyy myös muutama KICKS ja tietenkin se jossa oli MACia myynnissä myös oli ehtinyt mennä kiinni. :(

Pyöriessämme keskustassa kuin tiedätte kyllä mitkä missä eksyttiin myös H&M:n, Top Shopiin jne. jne. liikkeisiin. En ostanut mitään vaatteita mutta Sephoran liikettä vastapäätä olleesta DinSkosta ostin kyllä yhdet kengät. :)


Silmät osui suht nopeaa näihin beibeihin jotka ale-hyllyssä notkuilivat.
Kyseessä on Ten Pointsin bootsimaiset nilkkurit, jotka ovat aitoa nahkaa ja niiden look on tarkoituksella vähän kulunut. Mikä on vain hyvä juttu, tietyissä kengissä rähjäisyys on parempi look kuin liian puhdas ja asiallinen look!
Ovat tosi mukavat jalassa, koska korkoa ei ole nimeksikään, mutta ainut asia joka mua vähän epäilytti on kenkien vähän sinertävä musta nahka. Ne ei ole luonnon valossa läheskään yhtä sinertävät kun kyseisen kaupan valoissa, mutta koska ne kuitenkin pääväriltään ovat mustat ja niiden hinta oli suorastaan naurettava kenkien materiaaleihin ja lookiin nähden niin annoin mennä. Ja Visa vinkui ja vikisi hahaa!
Oikea hinta näillä taisi olla euroissa noin 100€, mutta alennuksesta nämä irtosivat noin 10 eurolla. Rakastan mahtavia kenkä-löytöjä!

Festareilta ei löytynyt mitään sen kummempaa ostettavaa, ei edes hienoja bändi-paitoja joten rahoja säästyi lentokentän putiikkeihin ja juustokakkuihin. Nammm.

Lentokentällä pistettiinkin rahaa haisemaan oikein kunnolla! :D


Löydettiin kuin löydettiinkin Victoria's Secretin myymälä. Siellä oli vielä ale menossa, hell yeah!
Nyt harmittaa jälkeenpäin kun en ostanut mitään vartalorasvoja tai lisää näitä mistejä, no ensi kerralla sitten.
Ihastuin tai no okei, rakastuin oikein kunnoilla näihin VS:n fragrance misteihin! Kyseessä on siis tavallaan hajuvesi mutta sen koostumus ei ole yhtä raskas kuin tavallisissa tuoksuissa sekä tuoksu ei ole yhtä voimakas. Kevyempi ja raikkaampi, aivan täydellisiä! Monesti ns. normaalit tuoksut ovat todella voimakkaita, olivat ne sitten raikkaita, imeliä, tummia tai raskaita ja niitä lorauttaa helposti liikaa vaikkei haluaisikaan ja haisee kuin rankkitynnyri.
Tämän kanssa on kuitenkin todella vaikea ampua yli koska se on niin heleä, kevyt ja raikas ... pyhä kolminaisuus oikein. TÄYDELLISTÄ. Tykkään vahvoista, tummista ja aistikkaista tuoksuista sekä toisinaan myös heleistä ja vähän karkkimaisista mutta ne eivät oikein sovellu ainakaan omasta mielestäni hyvin arkikäyttöön tai töihin, koska sitä lemahtaa oikein kunnolla koko päivän. On kiva tuoksua hyvältä mutta jotenkin arkena ei tarvitse hurmata jokaiselta jalkoja alta voimakkaan tuoksun kera ... jos tajuatte mitä tarkoitan.
Tätä oon käyttänyt töissä ja usein uloskin lähtiessä koska oon vaan niin rakastunut tähän. Suosittelen! Olen myös aika herkkä mitä tulee tuoksuihin, ne alkavat helposti kuristamaan kurkkua tai yskittämään jos on liian vahvoja tai joku on lorauttanut koko pullon päällensä, tämän suhteen sitä ei ole lainkaan joten soveltuu herkemmillekkin. :) Näitähän löytyi vaikka ja missä eri tuoksu-versioissa, ensi kerralla takuulla hankin pullon tai pari lisää!

VS:ltä tarttui mukaan myös tuollainen aika nude huulikiilto ... nude ja minä? WTF?! Mua usein ärsyttää se kun omat huuleni on tosi tummat luonnostaan, kun meikkiin sopisi paremmin vähän vaaleammat mutta kuitenkin luonnolliset huulet. Ei siis sellaiset ihon väriset joiden kanssa näyttää kuin ei omistaisia huulia saatikka suuta.
Paria sävyä siinä pyörittelin käsissäni mutta päädyin tähän, koska väri itsessään on juuri sellainen kuin haluaisinkin. Huulikiilto kimaltaa enemmän auringossa kuin Edward Cullen, mikä ei ollut mikään välttämättömyys mutta ei paha juttukaan. Ainut asia mille en lämpeä ihan hirveästi on se, että vaikka onkin kiva että meikit tuoksuvat hyvältä, tämäkin tuoksuu ihanan kesäiseltä ja karkkimaiselta, niin se myös maistuu siltä. Ja paljon. Eihän huulikiiltoa ole tarkoitus syödä, mutta kyllähän te tiedätte että sitä saattaa vahingossa lipaista yms. ja koska tässä on niin vahva maku niin en tykkää siitä kamalasti ... voisi se toki maistua pahemmaltakin joten mitä tässä valittamaan.
En muista mistin ja huulikiillon hintoja erikseen mutta yhteensä ne olivat euroissa vähän alle 30€. :)

Sitten todelliseen rich bitch osaan.
Olen kokeillut lukemattomia marketti-meikkien ripsivärejä, eikä mikään niistä tee mun ripsille mitään. Ei pidennä tai tuuhenna tai värjää mustemmaksi tarpeeksi. En kyllä ees ymmärrä miten mun ripset on näin vammainen tapaus kun muuten olen musta kuin murjaani - mitä vanhemmaksi tulen sitä mustempi juurikasvu esim. hiuksissa on. Joten mikä mun ripsiä vaivaa kun ne on tönköt, suorat, harvat ja vaaleat eikä niihin tehoa mikään?
Mun serkulla on joskus ollut Diorin ripsiväri mitä lainasin välillä ja kyllä silloin huomasi että toisinaan merkillä on väliä laadun suhteen. Vaikka käytänkin usein ulos lähtiessä irtoripsiä, niin aina niitä ei tartu mukaan ja olisi kiva laittaa tummempi silmämeikki niin että ne omatkin ripset erottuu. Se ei vain ole mahdollista koska mikään ripsiväri ei hetkauta suuntaan eikä toiseen mun ripsiä ja näytän vaan ripsettömältä.
Koska reissussa jäi rahaa yli ja katsoin tilaisuuteni tulleen niin päätin lopultakin vähän sijoittaa. Antaa mennä. Ostaa jotain mitä olen aina halunnut ostaa. Se tunne kun kävelee kassalle Diorin tuote kädessä ja on vielä rahaa ostaa se ... that's how I like it.
Mikä parasta ja tärkeintä, niin onhan tämä nyt omaa luokkaansa verrattuna joihinkin Maybellinen jne. kämäsiin purnukoihin. Kyseessä on siis Diorin diorshow blackout joka on myös vedenkestävä. Kuinka ollakkaan, yhtäkkiä tällä tytöllä onkin ripset!!
Eihän tämä nyt mihinkään maailman 7. ihmeeseen pysty mutta halpis-kilpailijansa päihittää kuin Suomi Ruotsin MM-kiekossa 6-1. For fucking real.
Hintaahan tälle löytyi euroissa se jotain päälle 25€, Tax Freestä ostettuna, mutta jos olette pistäneet merkille niin kyllä ne perus-Petejen marketti-ripsiväritkin ovat helposti yli 10€ nykyään, monet jopa 15-20€.

Sellaista. Näiden lisäksi on tullut ostettua vielä Seppälän valkoinen kajal-kynä ja Make-Up Storen punaisuutta hillitsevä voide. Frankesteinin hirviön vaimon naama kiittää ja kuittaa!


Translation ;

Here are my shoppings from our recent trip to Sweden in the beginning of august. :)
We had one day to spend in Stockholm before going to the festival in Gävle next day so we spent it ... SHOPPING!

I bought from one 'nerd'-shop the official Hobbit map-poster and Loki-keychain. Those are sooo beautiful!
I also bought a new pair of shoes from DinSko. The label is Ten Points, they are real leather and the look is a bit trashy in purpose which I like a lot. They were on sale and cost in euros only about 10€ as the original price was in euros about 100€. What a bargain!

I bought cosmetics too. From Sweden and Sephora-shop I bought this beautiful black lipgloss which was in sale. It is very black, I like it a lot!
I also bought Katy Perry's Killer Queen-fragrance from sale, I have been looking for it ages and now found it from sale. Yay! It's not pictured because I forgot it to my friend's bag and haven't got it yet. :P
These cost together in euros about 25€.

From the airport I bought something too! ;)
Victoria's Secret had a sale on so I finally bought this very fresh, pretty fragrance mist and the lipgloss. They both are brilliant! Those cost together in euros a bit less than 30€.
From Tax Free I fucking finally bought a new mascara for me and this one is Dior! Hoooly moooly! It's so pretty and good. It's diorshow blackout and also waterproof. I have had a problem with every basic mascara, I know there's something wrong in my own lashes too, but none of those haven't done anything special for my lashes. I always look like I don't have lashes at all if I have just mascara and black eyeshadow which is super annoying. But with this it look like I have lashes! Me so happy. :)
Though it's a bit expensive for a mascara, over 25€ but at least it's doing something ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!