maanantai 8. syyskuuta 2014

In our living Hell we raise our fists and yell !

Kesän viimeinen festari vietettiin Ruotsin Gävlessa, Getaway Rock nimisellä festarilla. Tuli tsekattua päälavan bändit Michael Monroe, Skid Row, Doro, Mustasch ja Dimmu Borgir, sekä käytyä Dimmujen nimmarien jaossa. Kaikki muut bändit rokkas ihan törkeen upeesti mutta Mustasch oli sellasta tylsää Metallica-vääntöä jonka aikana olisi voinut nukahtaa ... huoh, pilasi hyvän putken.

Tässä festari-asua, itse festarista vähän lisää tulevan Ruotsin reissun postauksen yhteydessä sekä uudelleen avattavan ROCKHOLICin puolella live-keikka arvioina. :)



Päivän keikka-asu / Outfit of the day :
Koru / necklace - custom made by Tralala Design
Toppi / top - Queen Of Darkness
Vyö / belt - Saksasta / from Germany
Hame / skirt - H&M
Maiharit / combat boots - Second hand

Oli tooodella mukava asu koska ihan törkeen kuuma plus ei jaksanut ihan hirveästi panostaa. Ja vaatteet piti päättää jo Suomessa koska mentiin ja tultiin Ruotsiin lentokoneella, meillä oli vain käsimatkatavarat. :D
Toi toppi on yksi mun suosikeista ikinä, en oo sitä pitänyt hetkeen koska on ollut näitä kroppa-ongelmia ... ei ollut muutakaan mukana niin ei pystynyt verhoutumaan bändi-paitaan vaikka olikin kunnon valas olo. Olen aina ollut kaiken trashin ystävä mutta en meinannut uskaltaa pistää sukkahousujakaan palasiksi koska pelkäsin kaikkien näkevän mun läskit ja selluliitit ... mitä mulle on oikein tapahtumassa? Katselin tuossa vanhoja kuvia ja ihan saman kokoisena sitä on pistelty menemään ties missä vaatevirityksissä. Pitää hiljentää noi typerät äänet päässä, muuten näytän ihan hajuttomalta ja mauttomalta ja mikä ennen kaikkea pahinta - en itseltäni.



Pidin koko päivän melkein noita iiiiiiiiihania Gina Tricotin aurinkolaseja, koska unohdin irtoripset kotiin ja huomasin sen vasta perjantai-iltana kun kaupat oli jo mennyt kiinni. :'D Ja inhoon yli kaiken kun näyttää ihan ripsettömältä ilman irtoripsiä kun omat ripset on ihan naurettavan tyngät ...


Translation ;

My outfit and face for the summer's last festival, Getaway Rock, in Sweden. :)
It was so fucking hot that I wanted to wear something simply and 'light' so I wouldn't melt so easily hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!