tiistai 23. huhtikuuta 2013

I'm burning down every bridge we make, I'm bleeding out every word you said

Huh! Rakastan vapaapäiviä. No kukapa ei :D
Olen ollut tänään varsin tuottelias, käynyt heti aamupäivästä Hyvinkäällä shoppailemassa äitin kanssa kuitenkaan ostamatta mitään muuta kuin apteekista rasvaa tähän aurinko-ihottumaan ( infoan mikäli se toimii jos ja kun tätä paskaa tulee taas lisää. ). En muista kerroinko täällä mutta melkein samantien aurinko-ihottuma merkinnästäni sitä tuli kukkimaan oikein olan takaa naamaani. Luultavasti kuitenkin jonkun ruoka-aine x:n, auringon ja tämän siitepöly-allergian yhdistelmänä. Nyt pitäisi sitten jaksaa nostaa luuni ja soittaa lääkäriin -> mennä uusiin allergia-testeihin. Ei tässä kohta enää uskalla syödä mitään kun tuntuu että joka asiasta pamahtaa sinne sun tänne joku helvetin ihottuma-rypäs, saatana.

Ostin myös pidennyksille tarvittavat tuotteet. Uusi lämpösuoja, uusi shampoo ja uusi hoitoaine. Erehdyin myös käymään KiinaTrikoossa jossa erehdys osoittautuikin vallan mainioksi sattumaksi ja löysin näille melooneille sopivat paljetti-rintsikat jonka seurauksena minun ei tarvitsekaan tulevilla Zombien keikoille hyppiä ja pomppia yläosattomissa vaan voin ihan rauhassa humpata ja kimmeltää kilpaa discopallon kanssa. Mahtavaa! Tai siis tarvitse koko keikkaa hyppiä puolialasti, semmoisia pieniä vilautuksia voi vain ... vahingossa tapahtua. Hehe. Sitten pitäisi vain saada se Zombukka tänne Eurooppaan ... josta tulikin mieleeni että Rob Zombien uusi albumi Venomous Rat Regeneration Vendor on uuuuuuuulkona!!! Huikaisevan hyvä levy! Biisien nimet ovat ehdottoman erinomaisia, tyyliin Teenage Nosferatu Pussy, Ging Gang Gong De Do Gong De Laga Raga ja sitä rataa. Viisas ja nokkela herra tuo Zombuli. Itse menen ostamaan tuon maukkaan värisen lettulättysen heti kun jaksan raahata luuni johonkin levykauppaan eli huomenna tai ensi viikolla :D



Mutta nyt mun pitää juosta kun lähden leffaan Tuulin kanssa! Iiiii, ihanaa! Ja siinä matkan varrella toivon mukaan nappaan mukaani Hobitin DVD-version, ellei pääkaupunkiseudun örkit ole vieneet kaikkia Hobitteja kaupoista. Huomenna voin rauhassa leffailla sen parissa ja taantua vielä vähän lisää tästä maailmasta.

In-fucking-deed.

P.s. 15.5. uutta mustetta ihoon!!! Tästä se lähtee. Toisin sanoen, muutan Lontooseen rahattomana sluiburana mutta ainakin mulla on hieno ja omaperäinen villapaita päällä. Ho ho ho.

Translation ;

I looooooooooove day offs. Feel like I'm a free bird! Haha!
Today have been a good day. I went to shopping without buying anything unnecessary, just the things what I needed; some hairstuff like new shampoo, conditioner and some spray for these new hair, new "medicine" for my sun allergy aaaaaaaaaaand sequin/glitter-bra. Those bra's ARE necessary 'cause I can bling bling with them in Rob Zombie concert. Next plan is to get him to Europe.

But now I gotta run, going to movies!!! Bye!

P.s. I booked a tattoo-time !!!!!!!!!!!!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

For the love of God, will you bite your tongue? Before we make you swallow it

Kävin perjantaina kampaajalla, piti saada vähän uutta puhtia tähän peruukkiin. Kunhan jaksan laittaa nuo muutamat vaihe-kuvat peruukki-prosessista kännykästä tietokoneelle niin näätte vähän kuinka tyylikäs mesta Twister on ja kuinka urpolta näytän värit päässä :D

Tässä kuitenkin perjantai-päivän asua. Viikon ainut vapaapäivä ja olen kyllä tällä hetkellä todella väsynyt ... ja ajattelin mummoutua ja painua nukkumaan ennen puolta yötä lauantai-yönä. Jo on maailman kirjat sekaisin!
No ei vaan, mulla on niin paljon juttuja suunnitteilla että tarvin kunnon yö-unet että pystyn ajattelemaan edes joten kuten selkeästi ha haa. Aion yrittää tehdä järkeviä päätöksiä!

Tänään oli mulla ensimmäinen ajotunti lentokentällä. Kiva kun se tuli ihan puskista, jännittikö edes ajaa vaikka ei ollut edes ruuhka-aika ... kouluttaja, minä ja lentokoneet yms. muut tsirbulat ollaan kuitenkin kaikki vielä elossa joten voi hetkeksi huokaista helpotuksesta!









Päivän asu / outfit of the day ;

Huivi / scarf - Second hand
Tekonahkatakki / ( fake ) Leather-jacket - Second hand ( originally from Reflex )
Huppari / Hoodie - New Yorker
Kynsikkäät / Gloves - Lontoosta / From London
Vyö / Belt - Wackenista / From Wacken
Hame / Skirt - Mango
Ketjut / Chains - Random :P
Sukkahousut / Tights - Todella lämpimät thermo-sukkahousut Seppälästä, suosittelen! / Very warm thermo-tights from finnish fashion store Seppälä!
Shoes ;
Bootsit / Boots - Ellos AND Jeffrey Campbell : Lita


Päivän naama / face of the day :)



Olenko edes ylpeä itsestäni. Aloitin eräänlaisen herkku-lakon ja tänään kävin kaupassa väsyneenä ja super-nälkäisenä kaupassa täydentämässä muona-varastoja.
Aina verensokerin ollessa alhaalla ja no, muuten vaan todella nälissä ollessani yleisin vaihtoehtoni on ollut ottaa ensimmäinen suklaapatukka matkan varrelta mukaan "herättämään" mut takaisin henkiin. Helppo tie takaisin elävien kirjoihin, tiedättekös :D
Tänään taistelin itseni kanssa reilut viisi minuuttia karkki-hyllyn edessä. Makeanhimo on kuin pahanlaatuinen riippuvuus siinä missä esimerkiksi tupakointi. Kyllä, osa meistä on vain niin herkku-berberoita että sitä voi kutsua jo riippuvuudeksi. Itsekin hämmästyin sitä kuinka vaikeaa oli ohittaa VAIN tavallinen, nököttävä karkki-hylly. Kaikki siellä hyllyssä huusi "Siiiiiiimbaaaaa, ota minut, sinä haluat minua, minä maistun ihanalta!" ( kuulostipas härskiltä ... ) mutta totesin lopulta että vitut tarvitsen. Tarvitsen rahani ja linjani, en teitä.
Sitä paitsi, suuntaan kohti rakasta länsi-naapuria jälleen kuun lopussa jolloin on tiedossa myös laivan-buffet ( JIIIIIIIIIIIIII-MOTHERFUCKING-HAAAAAAA! ) joten herkku-paasto on enemmän kuin paikallaan. Ei sillä, pyörin sieltä varmaan silti ulos Tukholmaan; sieppaan Timpsukan ja Rikkimuksen ja vyöryn tyytyväisenä takaisin laivaan.
Sounds like a plään!


Translation ;

I went to hairdresser on friday to do some changes to my "wig" haha. Got back home with a bit longer hair ... ;)
It was my only day off at this week! I have been very tired lately, so much things going at my head that tonight I do need loooooong time of sleep and that's why I'm doing a miracle and going to bed before midnight at sat evening. Weirdo!

I also had first driving lesson at the airport today! I was so scared :D There's so much rules and things where you have to focus ... but in the end it's quite nice, some change to the basic work days.

torstai 18. huhtikuuta 2013

You say, you want violence baby ... You say, you want murder, murder ...

Mä olin jo valmiina kirjoittamaan teille Lontoon-reissuista ja rakkaus-novellin Black Milkille mutta olen niin väsynyt etten valitettavasti pysty siihen tänään :(

Simba at hangover haha :P

Tämä The Walking Dead-muokkaus tsydeemi on ihan paras! Noi silmät on upeat! Onko kellään mitään vinkkejä mistä saa näitä erikoisempia piilareita suht edullisesti ja nopealla toimituksella? :)

Neljä aamu-vuoroa putkeen on aika hyvä kombinaatio mitä tulee väsymykseen. Mulla on fiilis että näytän ihan tolta kuin tuossa yllä olevassa kuvassa nyt haha! Plus se että stressasin mun ajoteoria-koulutusta ja teoria-koetta ihan helvetisti ... en saanut edellisenä yönä nukuttua jonka seurauksena nuokuin ne vajaat viisi tuntia kun oli opetusta. Pääsin verkko-koulutuksestakin hyvin läpi; luin kaikki osat tarkasti ja luulin että ne lopuksi tulleet kysymykset on myös vielä jotain harjoituksia ja ihmettelin että miksi niitä on niin paljon. Yhtäkkiä ruutuun pamahti " Onneksi olkoon! Läpäisit testin. Sinulla meni vain 1 vaihtoehto väärin. " ... ooookei. Way to go Simba! :D
No mutta tänään ei soittoa kuulunut kello 12 mennessä päivällä joka tarkoitti sitä että pääsin ajoteoriasta LÄPI!!! Ekalla kerralla, woo-hoooooo! Autokoulun teorian kävin reilu 2,5 vuotta sitten ja nyt siihen päälle super vaikeat lentokentän säännöt joita on PALJON ja ne pitää muistaa - ilmeisesti muistin tarpeeksi hyvin kun pääsin läpi. JEE JEE JEE! Kohta alkaa ajo-tunnit ja stressaan niitä jo nyt, en halua olla eka meidän firmasta joka kolaroi lentokoneen kanssa mutta mut tuntien kaikki katastrofin ainekset on ilmassa haha.

Varsinainen postauksen pointti on ... ZOMBIEWALK 9TH - HELLSINKI!


Kevät on taas täällä ja zombien on aika lähteä jo yhdeksännen kerran kevätlenkille! Jakakaa eventtiä ja kutsukaa kaverit! Tänä vuonna tavoitteena on rikkoa viimevuoden osallistujaennätys 305 zombia!
(scroll down for english description)

******
REITTI JULKAISTAAN PIAKKOIN!
******

Zombiewalk on amerikasta lähtöisin oleva alakulttuurin muoto jossa samanhenkiset, esimerkiksi kauhuleffoista tykkäävät ihmiset kerääntyvät kulkemaan ennaltasovitun reitin zombeiksi pukeutuneena, eläytyen rooliin parhaansa mukaan. Ensimmäinen zombiewalk järjestettiin Helsingissä 1. lokakuuta 2006, reitti kulki Kiasmalta senaatintorille ja walkkiin osallistui noin 80 ihmistä. Sen jälkeen on walkkeja järjestetty ahkeraan.
Zombiewalk ei ole minkäänlainen mielenosoitus tai protesti, eikä siinä takana myöskään ole mitään aatteita, kysymys on yksinkertaisesti hauskanpidosta ja samanhenkisten ihmisten kanssa hengailusta.
Jokainen joka vähänkin tuntee vetoa heittää purkillisen tekoverta päälleen ja lähteä raahustamaan kymmenien zombietovereiden kanssa Helsingin kaduille, on ehdottomasti tervetullut!

Lisätiedot ja mediakyselyt:
zombiewalkhelsinki@gmail.com

******

And for the english speaking zombies:

A zombie walk is an organized public gathering of people who dress up in zombie costumes and walk a pre planned route thru the Helsinki city center.
The 2013 Zombiewalk is the ninth zombiewalk organised in Helsinki. Last year we made a record with 305 zombies and this year we are trying to top that record with even more zombies! Anyone feeling the need to soak themselves in fake blood and act like a zombie is welcome to participate.
After this years walk we also have an after party planned at the PRKL Club (http://www.facebook.com/PRKLClub?fref=ts )

The walk starts at 18:00 and the after party at 19:30.

WE ARE STILL PLANNING THE ROUTE SO BE PATIENT AND PRESS THE "ATTENDING" BUTTON TO RECEIVE ALL THE UPDATES :)

For any media enquiries email us at:
zombiewalkhelsinki@gmail.com "

Että semmoista! Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa tapahtumassa ja voin kertoa että se on sen verran coolia ja mahtavaaa että sinne kannattaa ehdottomasti tulla mikäli pystyy :)
ZombieWalk 9. järjestetään siis 18.5.2013 ja reitti ilmoitetaan Facebook-tapahtumaan kun se on selvillä.
Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä !!!

Viime vuoden tunnelmia / last year's shots from Zombiewalk in Hellsinki ;




My favorit shot from the day :) With the best bloody living dead girls!

Että semmoista. Kuka on tulossa hytkyvään zombi-marssiin? Kaikki paikalle! VERTA JA LIHAA!! :P
Pitäisi keksiä joku iskevä asu taas ... ahhhhh rakastan laittautumista kuolleen näköiseksi. Rakastan veren kanssa leikkimistä. Kalpeat, puoli kuolleen näköiset miehet ovat niitä kuumimpia.
Nyt ei taida olla ihan kaikki intiaanit kanootissa ... mikä lie virta vei mukanaan?

maanantai 15. huhtikuuta 2013

30 day photo challenge ; Step 17

Step 17 ; A drunk photoS of you

Profane Omen at Rocktown 2008 ...

... KuopioRock 2008 with Peksi ...

... Spinefeast at Sea 2009 ...

... Spinefeast at Sea 2009 with Henni ...

... Entwine at Turku 2009 ( ahahahahahahaha ) ...

... Frostbite 2009 with Niina-wife and Ben-wife ...

... at Close-Up Båten 2010 ...

... at Wacken Open Air 2011 ...

... Sweden Rock Cruise 2010 ( ? ) ...

... Vanity Ink + NGS at 2010 with Mirva ...

... Vanity Ink + NGS at 2010 ... 

... Sister Sin at 2011 with Jimmy ...

... Skogsröjet 2011 with Rikki ...

... Skogsröjet 2011 with ira and Rikki ...

... Skogsröjet 2011 ...

... Graspop 2011 ...

... Turmion Kätilöt 2011 ...

... Turmion Kätilöt 2011 ...

... Simba's bday and the best bday cart ever! ...

... Trash Fest 2011 with Lord Of The Lost ...

.... Bäkkäri at 2011 with emo-Niko ...

... Bäkkäri at 2011 ...

... on the boat 2011 ...

... at FME 2012 ...

... at Close-Up Båten 2012 with ( yrmy )Tomi and Mika ...

... Kivenlahti Rock 2012 ....

... Bäkkäri at 2012 ( pls notice my phone at Henkka's head as a hat! ) ...

... Skogsröjet 2012 ...

... Skogsröjet 2012 ...

... Skogsröjet 2012 ...

... Skogsröjet 2012 ...

... at 2012 with Cari! 

I love ; partying, my friends, gigs, concerts and festivals. As you can see! I LOVE YOU ALL!

Kaikki kohdat / All steps;
1.  your Facebook profile photo
2. a photo of yourself a year ago
3. a photo that makes you happy
4. a photo of the last place you went on holiday
5. a photo of you
6. a photo that makes you laugh
7. a photo of someone you love
8. a photo of your favourite band/musician

9. a photo of your family
10. a photo of you as a baby

11. a photo of your favourite film(s)
12. a photo of you
13. a photo of your best friend(s)
14. a photo of one of your favourite family members

15. a photo of you and someone you love
16. a photo of you at the last party you went to

17. a drunk photo of you
18. a photo of one of your classes
19. a photo of you on a school trip
20. a photo of something you enjoy doing
21. a photo of you standing up
22. a photo of your town
23. a photo of your friend as a baby
24. a photo of you that your hair looks nice in
25. a photo of a night you loved
26. a photo of your favourite weekend
27. a photo of last summer
28. a photo of what you ate today
29. a photo of someone you know that you find attractive
30. a photo of you when you were happy