lauantai 14. joulukuuta 2013

Dead girl making Noise

Vikana iltana Lontoossa saatiin päähämme joku käsittämätön idea leikkiä kajalilla. Siitähän syntyi sitten pari romuista rouvaa, joiden voisi päätellä karanneen jonkun sortin Sister-karanteenista.
Kuvista ja videoista laitan myöhemmin kuvaa, ovat kerrassaan ratki riemukasta idiotismin riemusoittoa! Mutta tässäpä muutama tekotaiteellinen kuva, sinänsä jännä juttu että naama on pysynyt muutaman sekunnin ajan peruslukemilla, kun tuntuu että se vääntyy ihan itsestään Jim Carrey-sfääreihin, kuin sillä olisi oma tahto :D

Musta "poskipuna" näytti sen verran kivalta että sitä aion hyödyntää useammankin kerran ulos lähtiessä. Toiset ne tykkää käyttää poskipunaa elävöittääkseen kasvojaan ja näyttääkseen freshiltä, kun taas toiset tykkää näyttää haudasta nousseelta. Zombit rokkaa!



Hair & make-up ; Simba
Photos ; Simba
Edited ; Simba
Inspiration ;


Get the Look ; Ota musta kajal-kynä käteen ja anna mennä!
Use your black eyeliner and be creative!

Ja sitä, mikä teitä odottaa "photoshootin" muissa kuvissa, videossa ompi tällainen näky. Ai että mitä tapahtui? Sister yhdistettynä meidän päätä hipovaan järkeemme luo sanoin kuvaamattomia yhdistelmiä. Nyt naatitaan!



Translation ;

Found few photos with normal face of our some-kind-of-Sister-copycat "photoshoot". The only problem is, 95% of the photos looked like the two last photos hahaha. So what happened? What's the secret of looking like this? Enjoying your last night at London with a 1l bottle of Breezer and listening some Sister.
They're great band, check them out :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!