torstai 30. elokuuta 2012

Oh I know, when I'm up : you're going down!

Pika-päivitystä kehiin!

Tänään kävin koulussa ompelemassa mun ennen kesä-lomaa maalaamani kassit. Rakastan kangas-kasseja!
Näihin tosin tein pidemmät kantohihnat mitä yleensä kangas-kasseissa on, koska niitä on hankala muuten kantaa olalla.

Kyseessä on tällä kertaa Hardcore Superstar- ja SISTER-kassit.
HCSS-kassin teksti ja tähti on oikeasti ihan pinkkejä mutta mun kännykän kamera ei ole maailman paras ... SISTER-kassin logo ja sälä taustalla on hopeaa kangasväriä.
Tein myös Iralle HCSS-kassin synttäri-lahjaksi, siinä on tosin toisella puolella teksti "Party Ain't Over 'Til We Say So!" ;)


Ja juu, tuossa HCSS-kassissa on pieni moka ja sen takia sen itsellä pidin ja annoin toiset eteenpäin jotka onnistuivat mm. täydellisesti. Haha!
Siitäkin huolimatta on jo ainakin yksi tilaus HCSS-kassille ... wuuhuu :D
En tiedä paljonko voin noista credittejä ottaa mutta tosiaan kassin mallit yms. muu härpäke on mun suunnittelemaa, ja toki bändit omistavat logot mutta laitoin niihin vähän omaa käden jälkeä ... semmosta.

Aion hankkia kun olen paremmassa raha-tilanteessa seulan koska olen tehnyt muutaman super-coolin kuvan mitä aion painaa tämmöiseen kangas-kassiin tai kankaalle!
Mutta nyt suuntaan nukkumaan, huomenna ois tarkoitus valmistaa super-cool toppi Close-Up Båtenille joka onkin jo ensi viikolla ;)


Tulee ehkä parasta!!! Can't wait :P
Kunhan noi hait pysyy kaukana ...

Translation;

Here are two bags what I sewed today at school ... I think they turn out pretty well :)
The Hardcore Superstar-bag's colour is in reality pink - not as baby pink as it's in the photo ( thanks to my super "good" phone-cam -____- ) and the SISTER-bag's colour is in reality silver, not so grey ...

Tomorrow I'm going to school to make a cool top for Close-Up Båten ... meeooowwwhhh can't wait! Look at what bands are there!! Awesomeness?! Fuck yeah! :P

tiistai 28. elokuuta 2012

They say it’s blind, they say it waits, but everytime it seals your fate

Pnfojenfellejlws. Kyllä huomaa ettei ole taas vähän aikaan salilla käyty ... hrrrrhhuoh -____-
No tästä on suunta vain ylöspäin! Ja perikatoon, koska lokakuussa on tulossa ihan saatanan hyviä keikkoja täällä Suomessa ... wautsi wau. Kirjoittelen niistä myöhemmin lisää :)

Moni on varmaan huomannutkin että Gina Tricot on laajentanut tuotevalikoimaansa: löytyy urheilu-vaatteita, meikkejä ja ompahan tulossa kenkä-mallistokin, joka lanseerataan muistaakseni nyt syksyllä tai talvella.
Itse jään ainakin mielenkiinnolla seuraamaan tuota kenkä-mallistoa, siellä kuulemma pitäisi olla joitain tuotteita ihan aidoistakin materiaaleista!
Tähän väliin pakko ilmoittaa että bongasin Zarasta ihanat bootsit, mutta ... jos ( ja kun ) ne eivät ole aitoa matskua en todellakaan maksa niistä 79,90€ ._______.

Takaisin KiinaTrikottiin. Itse päätin antaa mahdollisuuden näin alkajaisiksi luomiväreille, koska multa oli valkoinen ja musta loppumassa.


Niissä oli kaupassa testaillessani mielestäni yllättävänkin hyvä pigmentti, etenkin mustassa. Valkoisessa on kivasti vähän helmiäistä tuomassa hohdetta.
Ja kyllä ne käytännössäkin hyvin mielestäni toimivat! Ilman mun yleistä näin teet mustasta luomiväristä mustan-kikkaakin, joka on jo aika hyvä saavutus luomivärille joka maksaa 3,95€ ;D
Alla olevissa kuvissa ei ole siis kyseistä kikkaa käytetty, mukana menossa myös Wet'N'Wildin sysivanha harmaa luomiväri.
Valkoinen ja musta eivät ole ehkä kaikista parhaimpia soluttautumaan toisiinsa, musta on sen verran 'kova', joten suosittelisin käyttämään jotain 'pehmeää' luomiväriä osana silmä-meikkiä ellei halua sitten näyttää urpolta pandalta.
Itse käytin sitä sysivanhaa harmaata niin ei ole niin töks-töks :)

Töks töks ...

... not so töks töks.

Luomivärit 3,95€/kpl, Gina Tricot

Ja siinä luomivärejä in action.
Mustan mustuutta saa myös säädeltyä sillä kuinka paljon sitä laittaa mutta mielestäni se pysyy yllättävänkin hyvin luomella.
Ja sen kikan avulla se pysyy kuin sanonko mikä missä ... olisin voinut vedellä samoilla silmä-meikeillä Skutsissa muutaman päivän jos olisin halunnut, sen verta tehokkaasti nuo jämähtää ihoon :P
Vastoin kaikkia kauneus-asiantuntijoita teinkin niin Graspopissa ... lisää vaan sinne mistä oli lähtenyt vähän karkailemaan!
Nyt pitäisi varmaan sanoa että älkää lapset kokeilko moista kotona mutta musta se on varsin kätevää. Sama se kuinka rupsahtanut on vanhana, kaikkihan me ollaan! Ja kun on se aika että mä olen vanha niin eiköhän siihen mennessä oo kehitetty joku putiikki josta saa uusia silmänympärys-ihoja ostettua ...
Ostin myös ennen Ruotsin matkaa kokeiluun mustan eyelinerin koska en löytänyt mistään mun luotto-eyelineriä :'( Mutta toi GinaTricotin on vallan mainio - edullinen eli hinta/laatu suhde kunnossa, se on MUSTAA, sivellin on hyvä ja oikean paksuinen. Well done!

Ostettiin  joskus kesällä myöskin GinaTricotista ( oho! ) äidin kanssa samis-paidat meille. On se hyvä että äidillä on mut, saan sen aina näkemään että coolit vaatteet sopii sillekkin ... ja se oli mennyt omin päin ostamaan HIMin ja Northern Kingsin levyjä sekä tietty sen suosikin Nightwishin. Ei paha, ei paha ;)
Meidän samis-paita joukkoon kuuluu myös Reckless Lööövin Olli jolta löytyy samainen t-paita jolle se oli jo tosin tehnyt leikkaus-operaation joka munkin pitäisi tälle suorittaa :P
Olemme kaikki kovin epätr00 koska emme osta t-paitojamme aitojen goottien/rokkarien mekasta eli Morticiasta tai Backstreetistä ryöstö-hinnoilla - shame on us ... shame on us.


Ja tähän loppuun on pakko valistaa teitä eräästä bändistä ... nais-poweria perkele!
Halestrom - tuo maailman lahja rokille jossa on nainen keulakuvana. Mikä ääni! Muutenkin bändillä on hyvinkin omalaatuinen soittotyyli ja staili että erottuu kyllä joukosta ... olivat myös vuonna 2010 Taste Of Chaos-kiertueella, oliko edes parasta livenä *____*


maanantai 27. elokuuta 2012

I was never good enough to find, I was never bad enough to mind

Hmm ... kai tänne voisi jotain ostoksiakin päivitellä? Oh really?!
Aloitetaan niinkin uusista kuin joskus toukokuussa ostetuista ... whooops ;)

Päätin tukea suomalaista käsityötä :) Joka on muuten aina oikein!
Goottikirppiksellä meni ohi Frankesteinit sun muut mutta sain kuin sainkin tilauksella itselleni oman ihanan Saksikäsi Edwardin.
Koska olen pahis, pyysin vaihtamaan tuon helmen mustaksi hah hah haa! Koru on mielestäni aivan upea, ei ihan semmoinen mitä yleensä käytän mutta vaihtelu virkistää ... ja hei, Saksikäsi Edward, yksi suosikki-hahmoistani elokuvissa - kyllä!





Ai että, on se vaan niin kaunis!
Mikäli mielit itsellesi samanlaista tai vaikkapa jollain toisella kuvalla, otathan yhteyttä ensin muhun niin infoan sitten Emmille :)

Tänään on ollut yllättävän hyvä päivä maanantaiksi. Tiedä sitten mitä huominen tuo tullessaan ... muuta kuin liikuntaa.
Tein tässä itselleni vähän uusia tulevaisuuden tähtäimiä ja tämä on osa plääniä. Kesä vähän meni miten meni liikunnan kannalta kun tuli reissattua ympäri Eurooppaa :/
Mutta nyt sitä taas mennään ... ja kohta mennään taas Ruotsiin! Miksi siellä on kaikki hyvät keikat nykyään, tyhmää. Pitää rampata siellä joka kuukausi ... ehkäpä Stone Sour tulee tänne Suomeen asti niin ei tarvitsisi mennä meren toiselle puolelle :P

Ja PAKKO laittaa tämä tähän postaukseen ... tämä on vain niin paras kuva! :


Ahahahaha ... en kestä!! x)

Translation;

I bought this beautiful jewelry already in may. It's finnish design, handwork, made by Emmi and I think it's just awesome!
Edward Scissorhands is one of my ultimate favorite movie-character which make this jewelry so stunning :)

Oh and the photo of Marilyn Manson ... isn't it just soooo good?! :'D

perjantai 24. elokuuta 2012

Rockin' Hellsinki Vol. 1. - Mötley Crüe, 7.6.2012

Ja viimeinen bändi uunista ulos!

Mötley Crüeta onkin tullut odoteltua Suomeen takaisin tovi jos toinenkin. Odotukset keikan suhteen olivat kovat, koska viimeksi näin bändin Wacken Open Airissa vuonna 2010 ja silloin show oli ihan mahtava!
Tätä ennen olin nähnyt Mötleyt peräti kolme kertaa ( hurrausta? ) : Sauna Open Air 2009, Graspop Metal Meeting 2009, Wacken Open Air 2010.
Olen niin katkera etten syntynyt tyyliin 10 vuotta aikaisemmin tai edes vuoden, koska silloin vuonna 1989 kävi Suomessa Mötley kera Skid Rown. FML.

Plussaa roudaus-tauoista tuli annettua viime merkinnässä ja mun mielestä se toimi hyvin HCSS:n ja Mötleynkin välillä.
Tosin, rupesi vähän jurppimaan kun bändi alkoi olla myöhässä sen +15 minuuttia mutta viimein puolen tunnin ylimääräisen odottelun jälkeen oli bändi valmis!

Minä ja Rista ... hetki ennen Mötleytä :P
I and Rista just a moment before Mötley :P

Joku on tainnut katsoa vähän Muumeja ...

Yksi ehdottomista suosikki-räpsyistäni keikalta. Hyvä minä! :D
One of my fav-shots what I took on the gig ... damn how good I am ;D

Bändi aloitti Wild Sidella joka oli kyllä täydellinen aloitus biisi!
Aluksi oli vaikea uskoa että ne on oikeasti siinä nenän edessä soittamassa ja ihan kylmät väreet meni selkää pitkin kun tajusi sen olevan ihan totta. Taidettiin me siinä Ristan kanssa nipistää itseämme kun Nikki Sixx käveli siihen keskelle meidän eteen. "Siis se OIKEESTI on tossa vittuperkelesaatanaapuaääää!!" :D
Ja se hetki kun saat nanosekunnin ajaksi katse-kontaktin Nikki vitun Sixxin kanssa ... Oh. My. God!!!
Wild Side oli aika yllättävä biisi aloittaa vaikka toki rullasi ja svengasi mainiosti ja heti perään kuultiin Live Wire ja Too Fast For Love.

Mua alkoi jo vähän epäilyttämään ekan ja tokan biisin välillä ja kolmannessa oli tunnelma hivenen jo lässähtänyt.
Mun mielestä, on bändi kuinka iso tahansa ja biisit kuinka tunnettuja tahansa, pitää bändin ottaa kontaktia yleisöön. En edes muista kuinka monta biisiä meni ennen kuin yksikään bändin jäsen sanoi yleisölle jotain, edes "kiitos" tms. Käsittämätöntä!

Siinähän se ilmielävänä nököttää. Wuuhuu!

One of the best!


Sori nyt vaan Vince ... mutta oon täällä. Woops woops!

Onneksi alkoivat vihdoin ja viimein ottamaan esimerkiksi bändin nokkamies Vince Neil vähän kontaktia yleisöön. Silloin, ainakin mulla, fiilis parani huomattavasti :) En oo ikinä digannut läpihuuto-meiningistä ...
Saints Of Los Angelesin ja Shout At The Devilin jälkeen oli vuorossa vähän tuntemattomampi Don't Go Away Mad (just go away) joka oli musta sangen outo mutta ihan mielenkiintoinen valinta ... onhan se toki kiva kuulla välillä vähän harvinaisempaakin materiaalia mutta ei tämä olisi ehkä ollut omalla listallani ensimmäisenä ...
Siihen heti perään Same Ol' Situation (S.O.S.) joka on yksi omista lemppareista ja nosti kyllä hymyn huulille!! :) Ja sai yleisön aika hyvin liekkeihin joten fiilis oli taas katossa!



... Jaksaa, jaksaa ...

Se parempi puoli ;)


Meooooww! ;)

Sen jälkeen jatkettiin hitti-kimaralla ... Looks That Kill, Primal Scream jne. Lavalle tuli myös poikien lisäksi kaksi böönää ( näkyy yllä olevasta kuvasta ) joista en voi muuta sanoa kuin vau!! Ja propsit Mötleyn jäbille!
Ihanaa nähdä lavalla terveen ja erityisesti luonnollisen ja naisellisen näköisiä laulu- ja tanssityttöjä. Olen saanut tarpeekseni anorektisistä, valtavilla silikoneilla kuorrutetuista barbie-klooneista ... mielestäni neidit vetivät hyvin ja toivat jotain eloa hitaasti hidastuvaan showhun :D
Ja mun mielestä noi oli ainakin aika helvetin kuumia, miau!! Ja asut oli ihan mahtavia :P


Kolmin aina kaunihimpi ...

Kaikki varmaan muistaa tai on vähintäänkin kuullut tästä Tommy Leen rumpusoolosta:


Mä en saanu tosta kunnon kuvaa koska se lava oli niin korkee buuhuu :((
Mutta silti ... toi oli yksi asia mikä pelasti tän keikan mun silmissä. Ihan helvetin siistiä!!! 8D Olisin niin kovin halunnut päästä tuon kyytiin ... olisin ollut siellä ihan Teletappi-fiiliksillä "uudestaan, uudestaan!" ja sama se olisko tuolta tippunut ... olisi ainakin ollut komea 'alusta' mihin tippua tai vastaavasti komea päällinen joka tippuu sun päälle ;)
Tai no en mä ainakaan olisi valittanut jos Tommy Lee olisi ollut mun alla tai päällä ... päinvastoin :P

Rrrrrrrraaaaaauuhhhhhhhhhh!


Mua naurattaa kun usein keikka-raportteja lukiessa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi siihen onko Vince Neil kuinka tukevassa kunnossa vai ei ... eikö se nyt ole vähän se ja sama jos se vetää keikan läpi hyvin? Ja useimmiten nämäkin marmattajat itse ovat jotain 666-kiloisia valaita ...
Mun mielestä ulkoisesti bändi näytti hyvältä vaikka toki ei enää missään 80-luvun mitoissa ollakkaan. Eikä tarvitse olla! Ainut mikä kauhistutti oli Mickin ulkokuori ... niin kovin heikon ja helposti murtuvan oloinen, kuin haurasta paperia :'(

Keikan loppupuolen Dr. Feelgood ja Girls Girls Girls-parivaljakko oli silkkaa parhautta alku tahdeista loppuun saakka!!!
Vikat biisit oli Home Sweet Home ja Kickstart My Heart. Home Sweet Home oli todella kaunis mutta olisi ollut kiva nähdäkin jotain pianosta ja Tommysta mutta koska lava oli niin korkea niin eihän sieltä mitään nähnyt :(
Kickstart My Heart oli outoa kuulla vikana biisinä, vaikka olikin enemmän kuin jees, koska se on yleensä ollut setissä ekana. Mutta onneksi se kuultiin, on yksi omista lemppareista!!
Jäin tosin kaipaamaan viimeisimmältä levyltä Motherfucker Of The Yearia :( Ehkä ensi kerralla! Parempi ois ... :P

Keikka loppui kuitenkin vähän kuin seinään ... muistaakseni sen suurempaa tai kummempaa encorea ei missään välissä keikalla ollut.
Paitsi veri-ämpärit :D Mekin saatiin niistä osamme ... suurimmat osat niistä lensi Reetan ja Jasun päälle, mä tyydyin olemaan nolo ja suojautumaan parhaani mukaan koska en halunnut että mun kameralle käy mitään ja se nökötti paljaana mun kädessä ... mutta sain siitä muutamia pisaroita päälleni ja leijailevasta tuoksusta päätellen pojilla ollut sama ohje kuin meillä veren tekemisessä, maistoin sen veren oikein suussani koska sen verta sitä tuli purskuteltua suussakin Zombie Walkissa :D

Kiiitos! / Thank you!

Mötley Crüe setti-lista / set-list at Rockin' Hellsinki:
Wild Side
Live Wire
Too Fast For Love
Saints Of Los Angeles
Shout At The Devil
Don't Go Away Mad (just go away)
Same Ol' Situation (S.O.S.)
Looks That Kill
Piece Of Your Action
Primal Scream
Smokin' In The Boys Room (cover)
--- Drum solo ---
Dr. Feelgood
Girls Girls Girls
Home Sweet Home
Kickstart My Heart

Sitten vähän nurinaa ja narinaa vähän lisää ...
Tiedä sitten mistä moinen tietynlainen välinpitämättömyys johtui, bändin sisäisistä ristiriidoista vai ei niin silti se oli musta jotenkin ärsyttävää tämän tapainen käyttäytyminen, etenkin keikan alku puolella. Jätti kovin kylmäksi!
Mikä ... on ihan perseestä.
Oon kuunnellut Mötleytä K-A-U-A-N ja tietenkin tiennyt kaiken maailman riidoista ynnä muista mutta nyt se musta näkyi enemmän kuin koskaan.

Siinä vaiheessa kun joku lopulta avasi suunsa, olisikohan ollut Vince joka kiitti jostain biisistä niin tuli vähän parempi mieli. Silti tuntui että Tommy Lee oli ainoa ketä oikeasti kiinnosti esiintyminen. Häntä oikeasti kiinnosti ja hän jutteli yleisölle ja heitti läppää.
Nikki on ehdottomasti Tommyn lisäksi mun suosikkini Mötleystä ja ehdottomasti karismaattisin mutta oli yllättävän hiljainen tällä kertaa, toki hän on ansainnut rokkikukko-tittelinsä kaikin tahoin mutta voisi silti vähän enemmän ottaa kontaktia yleisöön ... puhumattakaan Vincestä. Otti Vince jonkun verran katse-kontaktia mutta silti etenkin Vinceen petyin aika paljon.
Mick Mars ... voi kauheeta. Sen miehen en olettaisikaan puhuvan mitään ja mun sydäntä särki katsoa sitä miten hauraaksi kyseinen ihminen on muuttunut ... ja silti se jaksaa soittaa ympäri ämpäri maailmaa. Ja Mickistäkin jotenkin ... jotenkin välittyy kontakti yleisöön vaikkei se sano mitään, joskus pelkät eleetkin riittävät. Arvostan kyseistä herraa kyllä ihan mielettömästi ja hän todellakin ansaitsisi enemmän arvostusta kuin mitä on osakseen saanut.

Vaikka koskaan ei keikkoja saisi verrata toisiinsa, niin väistämättä sitä tekee isompien bändien kohdalla kun niiltä odottaa paljon ja niitä näkee harvemmin.
Ja jos nyt aletaan vertailemaan niin tämä oli ehdottomasti huonoin keikka jonka olen näiltä nähnyt ... tuntuu niin pahalta sanoa näin koska vaikka keikka oli kaikin puolin hyvä siitä jäi puuttumaan se olennaisin - se mihin joskus nuorena plikkana ihastuin Mötleyssä - se tunne ja intohimo soittamista kohtaan ... pieniä pilkahduksia toki näkyi mutta päällimmäisenä mulla jäi tästä mieleen rahan maku suussa tehtyä soittamista.

Vincestä alkoi keikan loppua kohden näkyä jo vähän kiinnostus itse keikkaakin kohtaan ja näkyä sekin että on siistiä että yleisö on ihan pähkinöinä mutta silti voisi opetella sanat ja laulaa muutenkin kuin mumisemalla ...

En haluaisi valittaa, en todellakaan koska kyseessä on yksi ( ex- )lempi-bändeistäni mutta vaikka kuinka toivon ja rukoilen en vain voi sille mitään että keikka oli mitä oli. En halua kertoa ja hehkuttaa kuinka paras Mötley Crüe oli itselleni ja teille muille jos se ei oikeasti ollut koska pitää osata katsoa totuutta silmiin ...
Lämppärit olivat kerrassaan m-a-h-t-a-v-i-a ja pääaktin pitäisi räjäyttää koko potti. Niin ei todellakaan käynyt tällä kertaa vaan lähinnä päinvastoin :(

Osa oli sitä mieltä ettei Helsingin keikalla ollut merkkejä näkyvissä yhtyeen sisäisistä riidoista.
Mun mielestä taas oli ... valitettavasti, en toki semmoisen katsomisesta nauti mutta ainakin Nikkin ja Vincen välinen pelleily oli suht väkinäistä ... musta Tommy tuntui olevan ainut joka oli oikeasti "paikalla" ja en ilmeisesti voi lopettaa sen hehkuttamista :D
Mukana olleen shown, "veri"-ämpäreiden sun muiden taakse on kuitenkin yllättävän helppo piiloutua ja varaan pelata.
Ei sen tarvi olla niin justiinsa koska me ollaan Mötley Crüe, meillä on ihan vitun siisti show ja jengi tietää kaikki biisit. Niin ... niinhän se on ... mutta riittääkö se?
Luotettavista lähteistä tuli myös kuultua että ei se meno niin ruusuista ollut kun annetaan ymmärtää. Ja tästä riittikin puhetta erään basistin kanssa, heidän bändissään he toimivat bändinä ja sopivat riidat - nostavat kissan pöydälle jos semmoinen on, ja tekevät jutut bändinä eikä kukaan lähde sooloilemaan. Ei vaikka olisi resursseja koska bändi on kuitenkin niin monen ihmisen yhteinen juttu kuin siihen heitä kuuluu.
Musta tuon jujun voisi nykypäivänä muutama muukin bändi kuin Mötley Crüe tajuta ... ei ne asiat tai riidat siitä parane tai ratkea mykkäkoululla - päinvastoin.

Tästäkin kokemuksesta huolimatta aion ehdottomasti mennä tsekkaamaan Mötleyn jos ja kun keikka vielä sopivasti kohdalle sattuu. Elän vielä siinä uskossa että näen keikan joka pesee kaikki aiemmat ja erityisesti viimeisimmän ;)
Ja vielä joku päivä mä kuulen If I Die Tomorrown livenä koska se on PARAS!! Ihanin, mahtavin, koskettavin ja vain pelkkää parhautta.
Ja mitä olen seurannut parhaillaan käynnissä olevan KISS + Mötley Crüe + The Treatment-kiertueen menoa niin se on näyttänyt jopa paremmalta kuin Helsingissä ... tai jotkut osaavat vain hyvin näytellä haha ;D No ei!!
Ja oon muuten hurjan ylpeä ja onnellinen The Treatmentin puolesta, että jäbät ovat päässeet moiselle kiertueelle lämppäriksi. Aivan ihania tyyppejä, tosi symppiksiä, toivottavasti kaikki menee hyvin ja saadaan ne pian tänne Suomeenkin :)
Jonkun verran olenkin Dhanin tai Tagoren kanssa kiertueen aikana jutellut ja on kuulemma ihan mahtavaa ( ai ihanko totta?! En olisi arvannutkaan! :D ) ja kiva kuulla että niitä kohdellaan hyvin.
Aina kun lämppäri-bändin olot ei oo mitenkään kovin inhimilliset :D

Tapahtumasta itsestään sen verran että järjestäjät olivat kerrankin osanneet valita bändit oikein, lisää tämän kaltaisia tapahtumia.
Bändien fanit varmasti tiesivät tarpeeksi hyvin toisetkin bändit, tai no ainakin joten kuten ja jos eivät niin varmasti yllättyivät positiivisesti. Bändit olivat tarpeeksi samaa genreä mutta kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoisia ja erilaisia pitämään tunnelman ja kiinnostuksen yllä.
Lippujen hinnat eivät varsinaisesti ihan pilvissä olleet mutta tästä kalliimmaksi jos laittaa saa nähdä kuinka paljon tämän kaltaiset tapahtumat vetäisivät jengiä ...
Miinusta ehdottomasti tapahtuman järjestämisestä ENNEN porttien aukeamista. Kannattaa aloittaa niiden porttien yms. muiden käytännön asioiden järjestäminen, huoltaminen ja tekeminen PALJON aikaisemmin kuin muutama tunti ennen ovien aukeamista.
Ei myöskään kannata luvata kenellekkään kuuta taivaalta jollei semmoista pysty lunastamaan.
Muuten tapahtuma sujui mielestäni ihan okei :)

Lisää tapahtumasta voit lukea mun kirjoittamana aikaisemmista osista: Crashdïet Rockin' Hellsingissä ja Hardcore Superstar Rockin' Hellsingissä :)

Oliko teistä joku täällä? Jos, niin mitä tykkäsit? Entä mitä mietit tapahtumasta tai bändeistä?

Translation;

Last part out now!!
So Mötley Crüe were the final band for the evening ... and as much as I hope they would blow my mind they didn't do it :(
Don't know then what's going on but it took lots of songs before anyone of them said anything to audience and almost as much to see the first REAL smile on someone's face ...

This show left me cold, it left the fear in me - what if it's gonna be like this to the end before they quit?
'Cause the sad truth is, no matter how much I wish I could be wrong in this, is that the first thing what left in my mind of this show was that they're doing and playing this only 'cause of money. It took lots of songs before you got a feeling that they're really intrested of playing to us and so on.
I think it's very sad ... they were good - ok, but something was missing and I think so it was THE most important thing -> the feeling, the passion for Rock'n'Roll!!

I have seen Mötley Crüe three times before this one, once in Finland ( 2009 ), once in Belgium ( 2009 ) and the last time was in Wacken Open Air in 2010.
This was totally different kind of show than in W:O:A and so much more worse than that :(
But I'm still looking forward to future, I'm definitely gonna go to the next show if it will be on my way suitably ... I'm sure that the show which will beat all previous ones and specially this one WILL be in future! :)

Were some of you here and if - what do you think about this? You liked it or not?
Anyway ... in rock we trust ;)

You can read the previous posts of Crashdïet-part from here and Hardcore Superstar-part from here!!!

torstai 23. elokuuta 2012

Rockin' Helsinki Vol. 1. - Hardcore Superstar, 7.6.2012

Crashdïetin jälkeen oli vuorossa Hardcore Superstar! Lisää maukasta ja mukavan näköistä ehtaa ruotsalaista lihaa!
Pisteet kotiin tapahtuma-järjestäjälle bändien välillä olevista roudaus-tauoista - ei tarvinnut venata tunti tolkulla vaan ne hoidettiin vallan ripeästi. Ja ei edelleenkään unohdeta sitä että molemmat lämppärit saivat soittaa sen tunnin joka on musta ihan huippua ... lisää tämmöisiä!

Olin viimeksi nähnyt HCSS:n öö ... en nyt justiinsa muista että missä koska Radio Rockin risteilylle en päässyt ( buuhuu!!! ) mutta jonkun aikaa siinä oli kai vierähtänyt.
Olin ihan kikseissä tosin rupesi naurattamaan kun tajusi että Avatarin rumpali John alias tourmanagerlol ( hohoho ) roudaa niitä TAAS. Eiiih, miksi ... liian tuoreessa muistissa ne joulukuun tapahtumat ja feilaukset :'D

Hardcore Superstar aloitti ylläripylläri Sadistic Girlsillä ja tunnelma oli enemmän kuin katossa. Hardcore Superstar nyt vaan on paras!!
Ja näin naisnäkökulmasta on pakko se sanoa että Jocke nyt vain on ihan helvetin kuuma, näpit palaa kun uskaltaa herraa tuijottaa vähänkin kauemmin :P Meoooww!!
Sen perään yks mun uuden levyn lemppareista eli Guestlist jonka tuli spiikkaamaan Negativen Antti. Antti on muuten ihan loistava tyyppi ... karmaisevaa vaan että se on nähnyt mun ja Iran junassa meikkaamassa/nukkumassa/kuolaamassa. Woopsie!
En tiedä kuinka moni luki Iltalehden vai Ilta-Sanomien sivuilta jutun jossa joku lukija kauhisteli kun lavalle päästettiin ördäämään joku wannabe ... oli kuulemma väkisin juossut lavalle ja tuuppinut järkkäreitä. Joopa joo, mitä jos ihmiset käyttäisi joskus järkeään ( jos semmoisella on lahjottu ) ja silmiään ( jos ne päästään löytyy ) ja keskittyisi siihen mitä lavalla oikeasti tapahtuu. Tai sitten voisi ottaa vähän selvää bändistä ... jos bändin biisiin ei kyseinen juttu kuuluisi niin tuskimpa ne antaisi jonkun wannabe randomin hiippailla ördaamaan lavalle ja vaan katsoa vierestä ja lopulta taputtaa selkään ja halata. Tai no noista ruotsalaisista tiedä ;D

Jauzaaa Kajjjjsaniemi!


Tilulilulaa ...

Hulk-Jocke

Sen jälkeen oli vuorossa Kick On The Upperclass jolle en ihan hirveästi lämpene livenä. Mutta toki sekin hyvin vedettiin ja marmatan silti haha.
Oli tosi kiva huomata että pojat muisti meidät vielä, en tiedä voiko olla muistamatta jos näkee jossain vaiheessa samat naamat viisi päivää putkeen, mutta kyllä se aina lämmittää. Tai no parta-jeesus-Adden parta lähinnä hämmästytti ja hetken aikaa jo mietittiin onko se Adde vai ei.
Haa! Siitä muistuikin mieleeni että miinusta järjestäjille tai kenestä se ikinä kiinni onkaan - lava oli aivan liian korkea. Ei siitä eturivistä nähnyt rumpalista kuin päälaen. Olisi saanut olla jotain 30-50cm alempana se lava niin olisi ollut parempi, ja nähnytkin jotain.
Aluksi näkyi paremmin kun oltiin enemmän oikealla mutta sitten jotenkin kummasti se ihmismassa liikkui ja madeltiin koko ajan lähemmäs keskustaa buuhuu.

Olin aluksi sillai että tää on ihan järkyttävä kuva mutta näytin sille PhotoScapea ja musta tästä tuli aika siisti! :)
Mitä nyt 666 leukaa Jockella ...

Älä itke, täällä mä beibi oon. Täällä näin, juuhuuu?!


Mun mielestä se on ihan käsittämättömän upeaa miten tämä bändi ottaa yleisönsä. Oon nähny satamiljoonaa keikkaa näiltä eikä IKINÄ ole tullut semmoista fiilistä ettei kiinnosta pätkän vertaa ja nää kuitenkin kiertää aika helvetin paljon ja veivaa samoja biisejä illasta toiseen. Se on musta todellinen rikkaus!
Valitettavan monet bändit sortuvat siihen että joko syystä x tai sitten väsymyksestä, krapulasta, kiinnostuksen puutteesta keikka kärsii ja ei vedetä täysillä. Se yleisö on halukas näkemään just teidät, ja se on musta yleisön aliarvioimista ja kunnioittamisesta kaukana jos vetää jotenkin sinne päin.
Ei se varmastikaan ole ruusuilla tanssimista kiertää jossain hikisessä pakussa ympäri ämpäri maailmaa tai bussissa mutta saa kuitenkin tehdä sitä mitä haluaa vaikka se ei aina niin hohdokasta glamouria olekkaan mitä on kuvitellut ...
Se että näkee itse bändistä soittamisen ilon saa itsensäkin yleisössä niin hyvään fiilikseen että ei haittaa pienet kommellukset keikan aikana.

No mutta eteenpäin!
Jatkettiin menoa ja meininkiä Medicate Mellä joka saa yleensä joka paikan sekoomaan ihan totaalisesti enkä sanoisi että tämäkään kerta olisi poikennut ... olisi muutenkin ihme jos HCSS:n keikalla joku murjottaisi naama nurinkurin. Ainakin mä saan järjettömiä musiikki-orgasmeja ( ja ei edelleenkään se Jocke ole maailman rumin miauh! :D ) niiden keikalla jonka lisäksi olen oikeasti onnellinen ja mulla on tosi hauskaa!
Ähh en mä osaa sitä kunnolla selittää muuta kuin että on ihan helvetin hyvä olla eikä haluais olla missään muualla!
Ja jos joku bändi saa tämmöisen fiiliksen aikaan niin on musta ihan ok ellei suotavaakin käydä katsastamassa keikkoja Suomen ulkopuolella.
Uudet pilipali-kengät Nelly.comista vai Hardcore Superstar vaikkapa Ruotsissa? Vastausta ei tarvitse edes miettiä nanosekuntia - keikka, ehdottomasti :)

Hei jäbät ... en mä siellä ole ... vaan edelleenkin täällä ...

"Siis mitä? Missä? Mikä hyttynen täällä inisee? Show yourself!" ... Nyt vai heti?

Voittajafiilis.jpg

Ainakin meidän porukka oli yhtä hymyä tämän keikan aikana ja tuli siellä muutama kyynelkin tirautetta silkasta onnesta kun vähäksi aikaa herkistyttiin ja soitettiin Run To Your Mama. Tykkään nykyään siitä enemmän kuin Here Comes That Sick Bitchistä koska sitä tuli kuultua niin paljon yhdessä vaiheessa ja musta tää vaan toimii paremmin livenä :)

Ennen RTYM:a tuli Dreamin' In A Casket ja Wildboys ja Maman jälkeen alkoikin myös yksi mun iki-suosikeista eli My Good Reputation. Noi on niin mahtavia biisejä jo levyllä mutta livenä vielä parempia ... en mä oikein löydä mitään sanoja miten kuvailla niitä mutta musta tuntuu että muistutan näiden biisien aikana enemmän sätkivää naru-nukkea kuin perus-keikkajamppaa. Ei voi vaan olla heilumatta ja näyttämättä über-tyhmältä koska nää vaan saa kropan liikkumaan vaikka kuinka koittaisi paikallaan pysyä!
Eikä se musta väärin ole ... svengaava musa on just parasta :P
Ja Dreamin' In A Casketin kohta "this is my show, my only fantasy" tai Wildboysin "you're my favourite toy" sopii paremmi kuin hyvin Jockeen mun mielestä ;P
Siveästä mielestä kaukana oleva fanityttö ilmoittautuu .... meeeeooooow heh!

Ainut asia mikä varsinaisesti vituttaa keikoilla on se että kuvien ottaminen joskus ihan mahdotonta koska noi on astetta pahempia juoksemaan lavaa ympäri ämpäri puhumattakaan Jocken tanssi-liikkeistä. Ihmeen hyviä näistä muutamista tuli, näkisittepä Skogsröjet-kuvat ...

Hrrr ... suonia .... hrrr ... ihanaa ihanaa ihaaaanaaaaa. Ymmärsittekö? Vitun ihanaa pahvit!

Heti perään Moonshine, jota en osaa enää laulaa normaalisti eikä meistä kukaan ( valitettavasti ) osaa pitää turpaansa kiinni alun alkaessa ... raikaa oikein kaunis "ton't tolk äböyt mooonshain, ton't tolk äböyt waaaaaaildwai, aim gonna fainlain" .... jne. Tajuaa vasta siinä vaiheessa kun Martin tuijottaa sua huvittuneena ja pidätellen nauruansa kuinka idiootilta sitä kuulostaa ja näyttää.
Hmm ... miksihän meille ei ole tarjottu taustalaulajien pestiä ... siinäpä varsin hyvä kysymys :D
Moonshinesta tulee aina myös hyvälle mielelle, niin kuin ihan super hyvälle joka aluksi saattaa johtua tuosta alun molotuksesta. Onneksi kuitenkin Jocke on sitä mieltä että meidän molotuksessa ole mitään vikaa vaan on oikein ylpeä että osataan lausua ahh niin hyvin ja sanatkin tulee kuin apteekin hyllyltä!


Ja sitten ... antaa kuulua!

Päätin olla inhimillinen ja lisää tän enkä sitä missä Jocke deekuilee ton jekku-pullon kanssa ...

Vikat biisit oli tietenkin Last Call For Alcohol ja We Don't Celebrate On Sundays!
Ja kaikki on varmaan tietoisia siitä että LCFA:n aikana aina joku onnekas fani tai fanit pääsee lavalle laulaa riekkumaan kyseistä kappaletta ja tällä kertaa kun piti viitata että kuka haluaa niin me vain katsottiin toisiamme ja tyydyttiin pitämään ne kädet visusti aidassa kiinni.
En todellakaan halunnut edes sitä 1 prosentin mahdollisuutta että joutuisin kiipeämään jollekkin luonnottoman korkealle lavalle ja mua ei voisi edes kukaan auttaa pääsemään sinne koska olen sen verta jättiläinen joten jos mut olisi valittu olisin luultavasti vielä tänäkin päivänä punnertamassa ja raapimassa lavan lattiaa päästäkseni sinne.
Joku söpö ja kaunis tyttö sinne valittiin ja hän ainakin osasi bilettää kunnolla eikä seistä turpa ummessa nurkassa niin kuin jotkut. En oo muuten sitäkään oikeen ikinä tajunnut ... onhan meitä moneen junaan jne mutta jos sä haluat lavalle ( ja varsinkin tiedät mitä tuleman pitää ) niin onko sinne järkeä hinkua jos ensimmäinen reaktio on juosta lavan nurkkaan, seistä keskellä kuin puulla päähän lyöty tai vaihtoehtoisesti melkein alkaa itkemään kauhusta. Niin ... katkeran tilitystä? No ei sentään :D
Itsehän menen lavalle tyylillä ... hame korvissa ja kunnon rokkarin elkein eli lava haltuun ja bileet pystyyn! Toivon totisesti ettei kellään ole minkään sortin video-materiaalia taannoisesta Close-Up-reissusta viime vuodelta ... hyyh hyyh hyyh ei muistella sitä että koko helvetin laiva näki mun kauniit alushousut ja muut rimpsut mitä hameen alta löytyi.
Simba-tädin neuvo 666: ÄLÄ laita keikalle latex-hametta jos on jo valmiiksi kutina kuinka tässä oikein käy koska luultavasti käy juuri niin kuin pelkäät.
Vikaksi biisiksi sopii paremmin kuin mikään muu tietenkin WDCOS! Se on pelkkää mahtavuutta alusta loppuun asti :)

Ja tosiaan, mielestäni Hardcore Superstar oli tapahtuman paras bändi Crashdïetin kanssa. Ne ( valitettavasti ) pesivät ihan 6-1 illan pääaktin eli Mötley Crüen jolta odotin todella paljon.
Edellä mainittujen ruotsalaisten bändien keikoilla mulla ei hetkeksikään mielenkiinto hävinnyt tai keskittyminen karannut mihinkään epäolennaiseen, toisin kuin Mötley Crüessa jossa puolet keikasta mietin mitä mietin ja toinen naurettiin Jocken sangen ... emomaiselle asulle. Se ja Adde oli todella hauskan näköisiä bilettäessään Mötleytä ... en kestä!! Itsehän näytän paremmalta kuin Megan Fox ... NOT. Oli pakko paparazzata emo-Jocke mutta kauhukseni tajusin sen yhtäkkiä tuijottavan mua kameran kautta. Sillä hetkellä toivoin että se Kaisaniemen kenttä imaisis sekä mut että mun kameran salaman nopeasti. EI imassu vaan jouduin noloutumaan siinä eturivissä :D

Emo-Jocke angstaa ja Adde on ihan "älä itke ruma lapsi"-fiiliksillä ...

Mutta sitten taas ... onhan toi toisaalta aika söpön näköistä. Kyllä mun "sisäiseen", tai no se ei nyt kovin sisäinen enää ole vaan päinvastoin hehe, emoon vetoaa tämmöinen staili :'D
Oli vielä kamalampaa kun ei kehdannut kovin avoimesti nauraa muttei voinut naurua pidätelläkkään ... ja en nyt oleta että ne olisi meitä tulleet tuonne kyyläämään ( tai ... eihän sitä koskaan tiedä?!?! OOPS ) mutta silti ei tehnyt mieli hirnua kuin hevonen siellä ja tuskimpa Mötleykään olisi sitä kovin paljon arvostanut.
Joten tyydyin näyttämään Shrekiltä ja pidättelemään nauruani parhaani mukaan.

Hardcore Superstar, setti-lista / setlist at Rockin' Hellsinki:
Sadistic Girls
Guestlist
Kick On The Upperclass
Medicate Me
Dreamin' In A Casket
Wildboys
Run To Your Mama
My Good Reputation
Moonshine
- - - -
Last Call For Alcohol
We Don't Celebrate On Sundays

Setti oli musta oikein hyvä mutta olis kiva taas joskus kuulla esimerkiksi Into Debauchery tai Simple Plan livenä :)

Niin kuin aiemmasta Rockin' Hellsinki-postauksesta selvisi, jatkoimme Bar Bäkkäriin eli Bäksyyn matkaa. Oltiin aluksi ihan jäässä kun ei tiedetty tuleeko sinne ketään vai meneekö kaikki official-after partyihin johonkin Circukseen mutta haaaaalleluuuuuja kaikki ihanat tuli Bäksyyn. Tietenkin!

Ja siinä vaiheessa kun tajuttiin että Jocke oikeasti on kerrankin tullut baariin jatkamaan niin meinasi kyllä sydän vain lähteä rinnasta ja lentää verta valuvana Jocken luo. No ei se onneksi lentänyt mutta minä melkein lensin haha! No ei ... me mentiin kiltisti istumaan ja juomaan Alexi Laihoja ja Nikki Sixxejä ja parin rohkasu-drinkin jälkeen uskaltauduttiin puheille.
Sitä ennen törmäsin Viciin, olin siinä ViiAiPii pöydän vieressä moikkaamassa kavereitani mutten uskaltanut edes katsoa sinne pöytään päin etten vaikuttaisi stalkkerilta ( ja muuten vaan kuvaan niitä Mötleyn aikana ... hmm ... vuoden stalkkeri-titteli - I GOT IT! ) ja olin siitä lähtemässä takaisin ryystämään Nikkiä kun joku koputti mun selkääni ja olin jo ihan "voi eiiiii" koska olin sata varma että se oli siinä sohvalla/tuolilla nuokkunut tukevassa humalassa ollut böönä mutta se olikin Vic! Onnesta soikeana! Jee, kerrankin joku on onnellinen nähdessään mut *emo* :D
Jotain siinä turistiin ja sanoin että Ira on tuolla jossain että me tullaan kohta moikkaamaan uudestaan ja voi että oli se Vic vaan niin ihana. Meidän juttu-tuokio keskeytyi kun Vic halusi ilmoittaa Simmelle että se haluaa että Simme laittaa sen hiukset ... siitä vain ... sen haluan nähdä :D

Mulla meni ihan totaalisesti se kuuluisa pupu pöksyyn kun tuli aika vallata Jocke itsellemme. Oon niin pahasti Jocke-ihQu että joskus meen niin lukkoon että hädin tuskin uskallan katsoa sitä ihmistä saatikka puhua sille ... nyt kävi vähän samoin. Onneksi Ira ja Suski oli mun tukena ... me siinä ääni väristen riekuttiin että "Jockee" ja ahhh se mies vaan tuli ( hyi teitä pervoja! ) ja halasi. Arvatkaa kaksi kertaa kenen sydämen teki mieli taas lähteä ja leijailla siihen sentin päähän *___*
Oli ihan super ihanaa puhua Jocken kanssa kerrankin kunnolla ... ja kuulla kuinka, voi että nyt mua alkaa itkettää ahahah, kuinka sen mielestä on niin ihanaa nähdä meidät yleisössä. Tulee kuulemma niin onnellinen olo ja kotoisa, että vaikka kuinka ois möks mutta kun meidät näkee niin Jocke on ihan jeejeehappyhappy. Woohoo, eli siis ei väliä kuinka naamat on ja silmät puoliksi ummessa ja kuola valuu pitkin rinnuksia kun Jocke välittää silti. No ei kai ... onhan toi nyt ihan helvetin kiva kuulla mutta silti mua alkoi vähän naurattamaan kun miettii missä kunnossa oltiin välillä sillä joulukuisellakin kiertueella :D
Ja siellä me halailtiin kaikki vuoron perään ja melkeen itkettiin kun oli kaikki niiin hirween hirrrween hirrrrween ihanaa ja se ei edes halunnut karata pois meidän luota. Voitto! >:D
Opetettiin sille myös tarpeellisia lauseita suomeksi, vaikka toki Jocke jo osaa suomeksi vääntää sanoja -> Seinäjoki on nykyään SeinäJocke ettäs tiedätte. Ei niistä lauseista sen enempää :D
Tämä tyttö oli yhtä sydäntä kun sai siinä "ihan vahingossa" hirveässä "tungoksessa" kiehnätä Jocken vieressä .... muahahaha >;D

Aikamoinen ihme ettei mun silmät ole vieläKÄÄN muuttuneet sydämen muotoisiksi *___*

On se vaan niin ihana. Ja Skutsinkin jälkeen tekisi mieli sydämeni ottaa hatkat ja lentää Jocken luo vaikka se teki mulle tosi ikävän tempun :DDD Siitä lisää myöhemmin. Sillä on tosin jotain mulle kuuluvaa ... haluan sen takaisin!!!
Ja kerrankin inhimillisen näköisen otos ... kaikki muut on enemmän tai vähemmän ... no kohta näette.

Sitten otettiin uhriksemme Vic. Vic on kyllä yks maailman ihanimmista ja mukavimmista ihmisistä myös!
Meillä oli Vicinkin kanssa oikein antoisat keskustelut ja myös hänkin kertoi kuinka ihanaa on nähdä meitä aina yleisössä ja tuollee baarissa jne.
Tässähän ihan punastuu!! :D Ei sillä, on Vic meistäkin suuuuper-ihana heh.

Good times :)

Saimme myös uhriksi Adden! Ja oli heti ekana kysyttävä MIKÄ tuo parta on oikein olevinaan.
Selvisi sitten että Addesta on tulossa isä ja se ei aio leikata tuota partaa ennen kuin se pirpana on ulkona. Onnea vaan koko perheelle mutta toi parta ei oo kovin kiva juttu niin kuin alla olevasta kuvasta voi päätellä:


Ja Addelta kuultiin samat jorinat kuin muiltakin. No okei kyllähän siinä teki mieli leijailla pois kauas pois tästä todellisuudesta!
Se oli myös aika jäätävää olla siinä kahdestaan koska mokomat ystäväni päättivät mennä tyhjentämään rakkonsa juuri kun saatiin Adde kiikariin. Ja aikamme turistua Adden piti päästä myös vessaan. Kerrassaan pieni rakkoista porukkaa!

Me otettiin myös jotain hölmöjä kuvia jätkien kanssa. Martinin kanssa mulla ei ole kuvan kuvaa mutta toki me senkin kanssa jubailtiin! Ja se luuli mua ruotsalaiseksi, HAA! Kuvitelkaa nyt! Kun kiitin keikasta ruotsiksi ja molotin muutaman muunkin sanan. Sama se oliko se kuinka humalassa, voin leuhkia tolla kaikille että ihan aito ruotsalainen luuli mua aidoksi ruotsalaiseksi. Kelatkaa :D
En nyt ole sata varma onko inhimillistä postata näitä ( mun osalta! ) mutta postaampa silti. Voi äiti ja isä olla ylpeitä ah niin kauniista tyttärestään. Sangen kaunista materiaalia!

Oletko aina halunnut kurkistaa Jocken suuhun? Ollos bra ja nauti näkemästäsi!

Siis voi hyvä Jumala!! Tää on jo niin kamala että tää on pakko julkaista :D
Mun alku missio oli pussata Jockea poskelle MUTTA joku KRHMM tunaroi kameran kanssa jonka takia pitkästä poseeraus-ajasta johtuen se muuttui jonkin sortin syön sut/nuolen sua-kuvaksi. Jäätävää ... kerrassaan jäätävää. Enkä tajua miten Jocke näyttää tässä joltain 666-kiloiselta :'D
Enkä tajua muuten vieläkään noita sen vaatteita. Enkä tajua miten pitkä se on! Oon aina miettinyt että se on hirveä tappi ja aina, joka ievanan kerta tajuan sen lähellä ollessani että se onkin aika pitkä. Mulla on hei about 10cm korkkarit JA about 10cm enemmän tukkaa kuin Jockella ja silti me ollaan periaatteessa saman pituisia. Ja näemmä kultakalan muisti ... Aviomies-ainesta siis, jesss!! >:D

Pullava on Suomen suosituin pulla. Pullava on Simban suosikki-pulla. Ei itseasiassa edes ole vaikka tästä kuvasta voisi niin luulla ... Jou jou motherfuckeeeeeeeeeerssss.

Ja aina vaan paranee. Onneksi osaan näyttää aina yhtä järkevältä! Ja tuli tässä kuvaa tuijottaessa mieleeni että ... missä vaiheessa mä olen juonut jotain pullosta? Pillillä? Pillillä varmaan siksi että ei huulipunat mene, ai mikä diiva, mutta mistä tuo pullo on ilmestynyt ... se jääköön ikuiseksi mysteeriksi :D
Onneks Vic on cool ja mä näytän joltain naama-vamman omaavalta ... joltain. Ainaki hauskat muistot on ikuistettu kameraan ja nyt teidänkin verkkokalvoille! Meow! :D
Meinaan aina kirjoittaa vahingossa, huom vahingossa, verkkokarvat ...

On se elämä ja Adde niiiin hirween hirrrweeen hirrrweeen ihana.

Ja Adde. Mun mielestä tässäkin oli tarkoitus näyttää jotenkin ha-ha-hauskalta mutta mitä ilmeisimmin se on feilattu molempien osalta aika hyvin. Addella on enempi vaikka näytänkin parta-jeesukselta olen hyvä aviomies-ilme ja mä näytän siltä etten enää oikein erota aikaa ja paikkaa vaan tyydyn sulkemaan silmät koska oon niin onnellinen ... ehkä parempi niin, olis varmaan silmät sojottanut toinen itään ja toinen länteen ... kumpikaan kameraan tai Addeen :D

Että sillä lailla ... baarissa oli jälleen kerran paljon paaaaljon tuttuja muttei otettu kuvia kenenkään kanssa :( Tai jos otettiin ne löytyy edellisestä merkinnästä.
Kiitos ja kumarrus Hardcore Superstarille - olette maailman parhaita, rakastan teitä ja ääää ikävä on kova! Haha!
Roikuin muuten Bäkkärillä koko viikonlopunkin kiitos Kivenlahti Rockin ... woops.

Seuraavassa osassa sitten ne rockin "pahat" pojat eli itse Mötley Crüe, siihen asti ... keep those hair ( still ) in shape!!!

Translation;

Rockin' Hellsinki, post number 2! Hardcore Superstar, all photos and stuff is about them. Crashdïet and Hardcore Superstar rocked the shit out of people, this is what I call to awesome rock-show!!

Like you can read from the previous post number 1 about Rockin' Hellsinki we went to Bäkkäri after the concert where we met all members from HCSS, unfortunately I don't have a photo(s) with Martin buu-huu :(

Have to say that Hardcore Superstar is one of the best rock-bands at the moment ... and they also beated Mötley Crüe like 6-1!
Hardcore Superstar - You are the best, så jääävla bra, jag älskar er alla!! Puss och kram!