lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ja se laulu kertoo masennuksesta, alkoholista, heikkoudesta, rakkaudesta, alemmuudesta, pelkotilasta, tappohalusta, itsemurhasta, vihan tunteesta.

Tänään tosiaan Stam1na. Eiköhän nautita näistä vanhoista kuvista, ehkäpä tänään saadaan samanlaista materiaalia! Ruudun siis muurin ( ehe ehe ) toisella puolella taitaa olla muitakin Stam1na-fanaatikkoja :) Kertokaahan jotain hauskoja keikka-kokemuksia, ja tämä on käsky eikä kehotus hah hah haa.

 
Flamengo-Simba KuopioRockin pitissä vuonna 2009. Siis oikeasti, mitä helvettiä mä teen?!


Joku Nosturin keikka vuonna 2008. Edustus jälleen mm. 10 +


JurassicRock 2009, ihan parasta! Ja Nikki Sixx x 4.


Taitaa olla FME 2009 koska mulla on punaiset hiukset. Ja aivan tarkoituksellista tuo liukuvärjäys hiuksissa :'D


KuopioRock 2009, onneksi en muista koko päivästä mitään. Mutta kiva löytää tämmöisiä kuvia kamerasta!


... ja KuopioRock 2009. Voi hyvä jumala sitäkin festaria etenkin tuota Stam1na-päivää, ei siitä tosiaankaa sen enempää.
Muut taitaa olla sen verta julkaisu kelvotonta materiaalia että jätetään ne muualle. Hauskaa viikonloppua kaikille, tehkää kaikkea mitä minäkin tekisin! :D

Translation;


Tonight Stam1na at Lahti. Sweet memories from the past ... ok, maybe not so sweet but at least lots of good memories! Have an awesome weekend everyone, party like a rockstars!

Koko elämähän on vain prosessi. Tämä elämä: myrkynvihreä, kusenkeltainen, mattamusta!

Viimeisimmästä blogi-merkinnästä on aika tasan tarkkaan 11 päivää aikaa, jos en aivan väärin muista.
Ja tasan tarkkaan sen päivän jälkeen on mennyt eräällä elämän osa-alueella niin pahasti metsään että nyt ollaan sen jännän äärellä että pitäisikö itkeä vai nauraa.

" Jos sä tahdot, sä tahdot pahaa. Sehän tässä on koko ajan selvää. Minä tiedän sen ainakin. "

Mitään en tässä maailmassa yhtä paljon inhoa kuin valehtelivia, harhaan johtavia ihmisiä. Omaa etuaan ajavia, toisten tunteilla leikkiviä kusipäitä. Ihmisiä, jotka käyttävät toisten hyväuskoisuutta ja hyvää sydäntä törkeästi hyväkseen, eikä heillä ole kanttia kertoa mistä hommassa on oikeasti kyse ellet itse vittu kysy. Jumalautavittuperkelesaatana.
Tuommoinen käyttäytyminen saa mut voimaan pahemmin kuin silloin kun olen vetänyt totaalisen överit ... perseet.

" Hän on aito sika, tuo ihminen. Tuollaisena ei minkään arvoinen. "

Kyllä, olen itsekin niitä jotka vähät välittävät maailman menosta ja tekevät mitä lystäävät joidenkin rajojen puitteissa mutta en koskaan, ikinä leikkisi tuolla tavoin kenelläkään tai kenenkään tunteilla.
Voisin olla asian kanssa sujut jos ... vetäisin tunnin turpaan, toisen huvin vuoksi, kolmannen muodon vuoksi, neljännen satuttamaan häntä yhtä paljon kuin hän minua, viidennen kun ei ole muutakaan tekemistä, kuudennen että saisi naaman varmasti uuteen uskoon, seitsemännen siksi että pää pyörisi vielä 666:n vuoden päästä, kahdeksannen siksi että kyseinen henkilö oppisi varmasti läksynsä, yhdeksäs kun ottaa vielä päähän ihan saatanasti ja kymmenes kaupan päälle. Huh!

" Vittu mitä paskaa, mun on pakko älähtää!
Vittu mitä paskaa, mun pää kohta räjähtää!
Kaikki mitä rakastat, on lihottavaa, moraalitonta tai laitonta. Alkoholi ei ratkaise ongelmia, mutta eipä kyllä vittu maitokaan.

Kukaan ei vastaa, mulla on paljon kysymyksiä. Leuka rintaan, ja kohti uusia petymyksiä! "

Haluaisin kirjoittaa aiheesta oikein kunnon tilityksen  mutta veikkaan jättäväni sen kuitenkin tekemättä, tämä blogi on julkinen ja vaikka lukijani ovat ihan mahtavia, stalkkaa tätäkin paskan jauhantaa yksi jos toinenkin biiiiaaaatch jotka voisivat käyttää kyseistä avautumista minua vastaan. Aikamoinen patti-tilanne, varsinkin kun rakastan kirjoittaa sarkastisia ja kärkeviä mielipide-tekstejä ... hmm. What should I do?
Taidan sittenkin vähän avautua, haa haa.

" Kuka tietää missä minä olen? Ei näy minusta puolikastakaan.
Helvettiä on tämä olevinaan, tämä jatkuva toipumisprosessi? "


Kun kyseisen paska-pommin viimeinen osa tipahti ison nenäni eteen viime lauantaina, voinen paljastaa että olen ollut jonkinlaisessa shokki-tilassa siitä asti mutta alan ehkä palata takaisin tähän maailmaan pikku hiljaa.
Niin, tämäkin teksti saattaa olla aika, miten sen nyt sanoisi, ailahtelevaa.
Alan pikku hiljaa myös palata takaisin omaksi itsekseni. Olen kaivannut entistä minääni, sitä joka vähät välitti ... ja meni fiiliksen mukaan. Eli toisin sanoen riekkui keikoilla viikot läpeensä ja jota oikeasti kiinnosti tämä vaatetus-ala.
Innostun hyvin helposti eri asioiden pohjalta ja 'unohdan' muut, omistaudun täysin tälle uudelle "mahtavalle" ( ainakin tässä asian yhteydessä painotan noita lainausmerkkejä! ) idealle.
Mutta ehkä tämmösiä shokki-hoitoja sitten tarvitaan herättelemään, että tajuaa mitä oikeasti haluaa uraltaan, elämältään ja mistä oikeasti välittää ja mitä tykkää tehdä. Silti mielestäni tämä hinta on vähän turhan kova.
Mutta ainakin alan palautua tästä shokki( =paskaaniskaan666kg )-hoidosta ja palautua ennalleni, eli kai se on niin että lopulta kaikki kääntyy parhain päin.

" Tää on paska maailma, mitä oikeen luulet?
Huudan haista vittu, haluun että kuulet! Näytän keskisormee, mä näytän keskisormee! "


Kun päästiin avautumisen makuun, niin täytyy sanoa että kyllä olen ihan tarpeeksi saanut paskaa niskaani viimeisten vuosien aikana mutta silti tuntuu että minä junnaan paikallani ja saan sitä paskaa niskaani samalla volyymillä vuodesta toiseen vaikka teen koko ajan parhaani ja paljon töitä unelmieni saavuttamisen suhteen.
Joten kysymys kuuluukin; millä oikeudella vain tietyt ihmiset ansaitsevat mm. kaiken? Varsinkin ne jotka syntyvät jo valmiiksi joku helvetin kulta- tai hopea-lusikka suussa tai vittu persreiässä?!
Veikkaan että homman nimi on siinä, että mitä kusipäisempi olet, sitä enemmän saat hyviä asioita elämääsi.
Mitä ystävällisempi ja välittäväisempi olet, sitä enemmän paskaa saat elämääsi.
Ei kuulosta ihan reilulta, vai?

" Pitää olla hullu ettei sekoo, kyllä se siitä vielä vituiks menee, lyödäänkö vetoo? "

En suostu siihen että joku ihminen pilaisi pitkäksi aikaa elämäni. Veisi elämän-haluni mennessään. En suostu nyhjöttämään sängyn pohjalla ja itkemään silmiä päästäni viikko kausia. En ole niitä, jotka selviäisivät tämmöisesta paskasta nyhväämällä kuukausi-tolkulla zombina päivästä toiseen päivä-rutiineinaan herätys-koulu-kotiin-nukkumaan-herätys-koulu-kotiin-masistelua-nukkumaan-jnvitune.
Olen selviytyjä-luonne, vaikka sattuu ihan perkeleesti en anna kenenkään viedä kivoja asioita multa. Varsinkaan kun kyseinen henkilö(t) eivät ole sen arvoisia!
Joten mitkä on homman nimi?
Simba lähtee keikoille ja päättää ettei kukaan bastardoo tosiaankaa vie multa mitään, ei edes elämän pieniä iloja. Onneksi mulla on ihania ystäviä ja läheisiä ympärillä! Muuten saattaisinkin olla enemmän kuin puoliksi jalka haudassa :D
Ja onneksi oon Elixian jäsen nykyään, täytyy purkaa tää suunnaton raivo, viha, pettymys ja paha olo johonkin hyödylliseen, ja mikäs sen parempaa kuin oman kroppansa kiduttaminen eli suomeksi sanottuna treenaus. Tulee niin paljon parempi olo, kokonaisuudessaan. Reeniä, horo reeniä!!!

" Et eksynyt sarjamurhaajaan parkkeeraamaan autoon, et uponnut suonsilmäkkeeseen tai metsänpeittoon.
Sekoituit kai tiimalasissa ihmismassaan, tyhjenevään puolikkaaseen.
Jänteet jätelaatikkoihin, järki kylmäkaappiin. "


Tosiaan, viime viikonloppuna tuli tsekkailtua vähän sleazea ja rokkia Bäkkärillä.
Torstaina tuli laitettua Tavastia palamaan kera Stam1nan.
Kuin yllättäen mua siunattiin tänään 20€:lla, ja sen voisi toki käyttää johonkin hyödylliseen kuten laskujen maksamiseen tai ruoan ostamiseen, mutta koska isäni on juuri sopivasti huomenna menossa Lahteen asioille aion suunnata sinne moikkaamaan rakasta ystävääni Hannelea ja tsekkaamaan Stam1nan toistamiseen tällä viikolla!
Aion tästä edes noudattaa tämän kuvan ohjeita, ja lopettaa ( ainakin vähentää.. ;> ) angstaamisen. Ei sillä että voisin ikinä hyljätä kuumat emo-pojat, oon aina valmis kuumiin viiltely-hetkiin kuumien, tatuoitujen emojen kanssa ;D


Tämän hetken kulutetuimpia biisejä ovat Stam1nan Puolikas Ihminen, Apulannan Vääryyttä!!1! ja Kahdesta Pahasta Molemmat sekä Petri Nygårdin Paska Maailma, koska ne kaikki vain sopii tähän tilanteeseen niin hyvin, haha. Onhan niitä monia muitakin mutta olkoon nämä esimerkit.
Kappaleiden välissä olevat sitaatit onkin törkeästi pöllitty näiden biisien lyriikoista :P
Muuten Apulannan uusi levy, Kaikki Kolmesta Pahasta, ei kuulosta lainkaan hassummalta!

" Siis eheydy! Siis eheydy ennalleen!
Eheydy uupuu puolet, eheydy tai yksin kuolet! "


Ehkäpä mä lähden tästä nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen, kun pitää tehdä mm. 666 asiaa mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiin ja koittaa saada tää naama ihmisen näköiseksi huomista keikkaa varten.
Saa nähdä jääkö tämä teksti tänne koskaan pysyvästi :D
Nyt kun olen päästänyt sisäisen emoni esiin ja antanut hänen kertoa asiansa toivon etten ole ainut jolta joskus menee hermot ja tuntuu siltä että koko maailma on sua vastaan?

Translation;

Hey you, yes, you.

See ya in Heaven or Hell, and you can be sure that I won't feel any mercy muahaha!

tiistai 20. maaliskuuta 2012

No need to crusify, just hang me high

Joulukuun alussa matkasin moikkaamaan ihanaista Susannaa, eli Suskia Saloon, ja samalla Amoralin kahdelle keikalle Turkuun ja Saloon.
Suski hyppäsi Salosta junaan ja suunnattiin yhdessä Turkuun. Keikka oli Klubilla ja oli suurtakin suuremmat epäilykset kyseistä paikkaa kohtaan ... viime kerralla kun olimme siellä yhdessä katsomassa Deathstarsia 2010, Suskilta meni nilkka eikä kellään ole tietoa miten ja missä. Tai no varmaan rakas ystävämme minttuviina voisi sen tietää ;)

Suski!

Tällä kertaa sama koitui kohtaloksi, heh. Aloiteltiin ennen keikkaa tosi teinien tavoin Klubin nurkan takana eräällä Suskin litkulla jossa oli prosentteja yhteensä enemmän kuin Alkon yhdessäkkään juomassa ja suunnattiin suht tukevassa humalassa keikalle. Tähän väliin semmoinen pieni informaatio että rakastetaan leikkiä oman elämämme baarimikkoja, vaikka se usein ei olekkaan maailman paras idea!
Siellä ollut vielä siihen mennessä ketään, joten päätettiin käyttää aikaa kuulumisten vaihtamiseen sekä karpalo-lonkeroiden tuhoamiseen ... terästettynä enemmän tai vähemmän minttuviinalla tai salmarilla ;D
Valkovenäläisten astuttua maisemiin alkaa aika lailla Simballa muisti kadota, ja onneksi illalta ei ole yhtään enempää kuvia, en usko että olisin kovin edustus-kelpoinen niissä.
Keikka oli mahtava, varsinkin kun soittivat niin monia mun lemppareita! ( Seuraavana päivänä mulle selvisi että olivat soittaneet Mutenkin ... ehh mikä muistin menetys? )
Muistan jauhaneeni iät ja ajat poikien kanssa, tullut taas vaihteen vuoksi annettua harvinaisen viisas-kuva itsestäni vaikka kovasti pröystäilin että osaan nykyään käyttäytyä. Ja paskat! Ja miksi edes pitäisi? Kerran sitä eletään :P


Piti vähän näyttää tussia Klubin vessan ovelle.

Ilta oli kaikin puolin hauska, seura oli hyvää, juomat oli hyviä sekä bändi ja keikka oli hyviä! Ja laukusta löytyi aamulla Benin pleku sekä Amoralin hikinauha. Ollaan ilmeisesti käyty vähän shoppailemassa tosin mitään muistikuvaa ei tuosta plekusta ole että miten se mulle on päätynyt.
Ja Klubin kirous pitää - heräsin siinä sitten perjantai-aamuna nilkka ihan totaalisen kipeänä, en tajua mitä olin tehnyt ja miten se oli mennyt mutta hädin tuskin pystyin kävelemään. Ja mulla oli jalassa perus New Rockit eli ei edes korkokenkiä, kyllä minä sitten osaan!

Lopulta aikamme heräiltyä ja hengattua Suskin kahden ihanan koiran kanssa, joiden toiset nimet ovat Allu ja Ben ( ahahahha!!! ) ja jossain vaiheessa alku iltaa alettiin aloittelemaan Suskin kanssa, toki oma-tekoisilla Ville vallattomilla jne. Sen verta hyvin aloiteltiin että syöstiin Facebook täyteen kahta kauheempia ( ja kännisempiä ) webcam-kuvia ja myöhästyttiin melkein keikalta! Onneksi Suskin isä pystyi heittämään meidät keikalle, ja keikka-paikan ulkopuolelle ne selvimmät muistikuvat jääkin ... muistan ihmetelleeni sitä että miksi siellä oli niin paljon emoja.
Koska oltiin edellis-iltana juotu mun iso pullo minttuviinaa vaikka sen piti riittää koko viikonlopuksi niin päätettiin vetää Suskin bacardit, jotka tais loppujen lopuksi koitua Suskin kohtaloksi koska neiti lähti ennen mua suht hyvissä ajoin keikan jälkeen kotiin nukkumaan humalaa pois :'D

Ainut julkaisu kelpoinen kuva jonka Suski otti musta keikan aikana. In lööv!


Rooookken rooolllia!

Henni ja Simba :)

Salon keikalla kuitenkin otettiin jopa kuvia ja osa niistä jopa on yllättävän hyviä niin tukevassa humalassa otetuiksi. Joskus sitä jopa siis onnistaa hahah!
(Won't Go) Homen aikana Henni saapui paikalle ja oli ihanaa nähdä Henniä! Meillä taisi olla jossain vaiheessa iltaa syvälliset keskustelut Ari Koivusesta jos en ihan väärin muista heh.
Keikan loputtua Suski tosiaan lähti pian kotia kohti ja itse seurasin hieman myöhemmin perässä. Jäin hetkeksi vielä viettämään aikaa Hennin ja hänen kavereidensa kanssa sekä juttelemaan bändin poikien kanssa.
Lähdettiin loppujen lopuksi Hennin kanssa samaa matkaa kotia kohti, minä aikani pörrättyä päädyin taksi-jonon kautta Suskin kämpille, huh.

Koska Ben on kingi. Jaujaujau!

Seuraavana päivänä tuli naurettua vatsa kipeäksi ja silmät märiksi kun muisteltiin toilailujamme! Suski on ihan paras :) Samoin Amoral, gotta love them!
Ollaan semmoinen katastrofi-kaksikko että ... oksat pois. Jos osan meidän jutuista kertoisi julkiseksi jouduttais vähintäänkin lukittujen ovien taakse melkein koko loppu-elämäksemme haha.
Täältä tullaan Graspop Metal Meeting 2012, katsotaan mitä luita tänä vuonna murtuu siellä! Tzau!

p.s. Salon keikalle tosiaan nilkutin paskana olleen nilkkani kanssa mutta onnistuin nyrjäyttämään sen takaisin jollain ihme tavalla ja siitä kuului kauhea *krunks* ääni :D
Kävin näyttämässä sitä seuraavalla viikolla terkkarilla ja se ei uskonut mun tarinaa että en ensin meinnannut pystyä kävellä ja seuraavana päivänä sain sen itse 'paikoilleen'.
Mutta mä olenkin mä, Simba the Great, pystyn mihin vain!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bad bones baby and a jawbreaker too, don't mess with the ones who got nothing to lose

Tzau!

Sain vihdoinkin kuvattua tuossa siivoillessa uusvanhoja juttuja kuten parit kengät Nellyltä. Ja juuri kun kirjoitin tämän muistin etten ole yhtiä saappaita kuvannut jotka sieltä ostin ... oho hups, mutta ne tulevat kyllä näkymään blogissa ennemmin tai myöhemmin :)
Ja siis nämä kaikki on ostettu jo viime vuoden puolella, paitsi nuo saappaat alesta joskus tammikuussa.

Näitä molempia tosiaan hehkutin jo joulukuussa ja niiden tilausta mutta sain nyt vasta kuvattua. Omasta mielestäni nämä oli vielä makeampia luonnossa, vaikka tuota väriä on yllättävän vaikea saada kameralle semmoisena kuin se on, eli kirkuvan punaisena. Tai ainakin silloin jos huoneessasi ei ole kunnon lamppua ja on ilta myöhä heheh.

Nelly Shoes - Becky






Yksityiskohtia / Details;


Näistä kirjoitinkin että ovat älyttömän hyvät jalkaan ja olen edelleenkin sitä mieltä!
En malta odottaa että kaduilta sulavat lumet ja jäät pois ja pääsen kipsuttelemaan näissä mahtavissa nilkkureissa ... toivottavasti mahdollisimman pian. Pääosinhan kadut ovat hyvin sulaneita, mutta tällä hetkellä joudun edelleen juosta bussille isojen kinosten seassa, oi tätä ihanuutta kun asuu 15min päässä Sellolta mutta silti aivan kuusessa ... kirjaimellisesti.

Suosikkini Beckyissä aivan uskomattoman värin ja mallin lisäksi ovat tietenkin yksityiskohdat ja erityisesti tuo vetoketju + hapsu-yhdistelmä, käsittämättömän herkullinen. Perfection!

Nelly Shoes - Adora





Yksityiskohtia / Details;

Adorathan olivat norjalaisen bloggaajan Carolina Bergin suunnittelemat.

En keksinyt näistä aiemmin, enkä ole vieläkään keksinyt mitään huonoa sanottavaa. Nämäkin kengät hipovat täydellisyyttä, ja vaikka näissä tekonahka ei ole yhtä siloista kuin Beckyissä vaan vähän rouheampaa eli kuluneempaa lookkia, se on mielestäni aivan mahtava!
Nämä ovat myös super hyvät jalkaan ja toivottavasti kesälle siunaantuisi jotkin juhlat joihin näitä pääsisi ulkoiluttamaan, muutenkin kuin vain terassille jne :P


Kengät kustantivat yhteensä lähes 100€, euron tai pari alle. Suht kallista tekonahkaisista kengistä, mutta vaikuttavat olevan varsin jykevää tekoa eli toivotaan kestävän pitkään! :)

Ostin tämmöistä leopardikuvioista trikoo-kangasta joskus joulukuussa Eurokankaasta, ja nyt mietin sitten mitä tästä tekisi ... varmaan aika lailla toppeja/mekkoja!
Mielessäni siintää yhdistää kangasta punaiseen ja mustaan tekonahkaan, D- ja O-renkaisiin, sekä nyörityksiä ja mielenkiintoisia leikkauksia ... mitäs sanotte? ;)


... ja voisi muistaa käydä ostamassa tätä lisää.
Jos kukaan tietää mistä voisi ostaa/tilata punaista leopardi-kuvioista kangasta niin vinkatkaa! Tai sitten valkoista, niin että sen voisi värjätä ... mistään ei tunnu löytyvän ja tällä hetkellä ei ole itsellä aikaa selata netin ihmemaata, eli jos joku tietää niin wink wink. Kiitokset jo etukäteen!

Translation;

Here's my latest red shoes what I bought from Nelly.com in december 2011, you might remember the post where I was talking about these ... I finally have some time to get photos of them and I think they even more awesome irl! Just so amazing! Specially the color, just that red what I totally love.

The last photo is about leopard-printed tricon-fabric what I bought from official finnish fabric-store Eurokangas in december -11 too. Just thinking about what to do of it ... tops? Dresses? With leather-details and loots of D- and O-rings :P

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Death to all but Metal!

Tyhmästä päästä kärsii lompakko. Niinhän se menee, idiootti kun olin en ostanut Steel Pantherin keikalle silloin lippua kun ne tulivat myyntiin vaan päätin odotella ja sitten näyttikin että liput on loppuunvitunmyyty.
No, pitkällisen etsinnän ja stressin jälkeen huusin itselleni tänään lipun ja se kyllä maksoi ihan kivasti enemmän kuin alkuperäinen hinta olisi mutta kerrankos tässä eletään. Toivottavasti tämä herättää mut tästä ihme horroksesta joka on ... mutta tänään jalalla koreasti! See ya there! :P

Translation;

Tonigt off to see Steel Panther! Yay!

perjantai 9. maaliskuuta 2012

We are legion, the voice of Anarchy. Fight! Fighting for freedom!

Mulla on ollut tänään vapaa päivä mutten ole saanut mitään aikaiseksi, kuinka yllättävää!
Meillä oli viime viikon lopusta paljon töitä, samoin tämän viikon alusta kun piti saada mallisto valmiiksi Miltonin showroomille keskiviikoksi. Omaa työskentelyä on häirinnyt vain se että olen edelleen kipeä, pitää varmaan soittaa lääkärille aika taas ...

Mutta saimme kaikki valmiiksi keskiviikoksi, ja puolet päivästä vietimmekin showroomilla, viiden aikoihin saapui lehdistöä, bloggaajia jne. Omaa kameraa ei ollut mukana mutta työkavereiden kameroista löytyy kuvia ja julkaisen niitä kunhan saan ne käsiini :)




Mitäs muuta ... raha-asiat stressaa edelleen mutta olen saanut ne jotenkin kondikseen, luulen ainakin.
Tämä kipeänä olo ärsyttää itseäni kovin, ei oikein jaksa tehdä mitään ja tuntuu ihan vankilalta kun haluaisi tehdä kaikkea muttei vain pysty.
Salilla en ole käynyt kohta kolmeen viikkoon koska olen ollut kipeänä ja tunnetusti ei kannata silloin salille mennä. Mutta olen koittanut voimista riippuen kävellä niin paljon kuin mahdollista jne.

Mulla on pitkästä aikaa ns. muuten/yleisesti yllättävän hyvä olo, tuntuu että ei kaikki ehkä sitten olekaan niin paskaa :) *koputtaa puuta*
Ennakko-tehtävät korkea-kouluihin julkaistiin ja voihan ... perse. Ei sillä, pidän haasteista ja olen lähinnä innoissani noista tehtävistä, pitäisi jostain vain repiä aikaa noiden tekoon.

Keikka-rintamalla on hiljaista kun kaikki mua kiinnostavat bändit keikkailee ulkomailla ja ei ole oikein lentoihin varaa :( Toivottavasti tässä nyt julkastaisiin edes jotain suht' meneviä keikkoja, ettei tarvi odottaa huhtikuuhun koska silloin on taas kaikkea kivaa luvassa, kuten mm. Entwinen Suomen kiertue, mahtavaa!
Kesän ensimmäinen festari-lippu on tullut myös hankittua, nimittäin Graspopin kolmen päivän lippu YEAH!
Tänä vuonna esiintyjinä ovat mm. nämä itseäni kiinnostavat;
Guns'n'Roses - No tämä nyt vain on nähtävä kerran elämässä ... ja Axl Rosen isoakin isompi ego!
Machine Head - Ellei ole jonkun enemmän must haven kanssa päällekkäin niin ehdottomasti tsekattava.
Twisted Sister - No hei AAAAAAAAAAAA!!!
Slash - Ihan pakko nähdä! Mielenkiintoista sinällään että ovat uskaltaneet Slashin ja nykyisen  G'N'R:n samalle festarille ottaa haha ...
Trivium - En nähnyt näitä viimeksi kun olivat Suomessa ja tähän sama 'selitys' kuin MH:n.
Europe - Sama 'selitys' kuin MH:ssa.
Hatebreed - Näin nämä viimeksi vissiinkin Graspopissa -09 ja oli silloin ainakin hyvä!
Children Of Bodom - No hei ... tätä ei tarvitse edes selitellä mitenkään :P
Sebastian Bach - Ihan superhybermega must have!!!
Devil Driver - Jos sattuu olemaan sopivassa välissä, niin mikä jottei, vetivät hyvin ennen BMTH:a silloin marraskuussa.
Black Veil Brides - MUST FUCKING HAVE. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kuolen!
Ensiferum - No koska LAILAIHEI! Hahah!
I Killed The PromQueen - Pakko nääähdä! Tässä bändissä soittaa muuten BMTH:n Jona, sitä kautta olenkin tutustunut ... very good!

Siinäpä ne suurimmat kiinnostuksen kohteet tähän asti julkaistuista bändistä. Plus ne ISOT Breezerit joita saa viidellä eurolla Belgiasta, voihan rakkaus sentään! :P

One of the best things in the world; Jack Daniel's and shoes which kick some asses!

Ja hei, 100 lukijan raja on mennyt r-i-k-k-i! Wou, olen todella otettu. Mulla on ihan törkeen makea arvonta tulossa, odottakaahan vain ... ;)

Sellaista mulle tällä hetkellä, tässä kuvituksena vähän mun huoneen kirjahyllyä jota olen laittanut uuteen uskoon. Muutenkin olen vihdoin ja viimein alkanut tehdä tästä läävästä oman näköistäni, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Tähän loppuun yksi tämän hetkisistä suosikki-biiseistä, Arch Enemyn Nemesis. Ihan tajuttoman kova! Ja hei tuo Angela ... siinä naisessa on munaa enemmän kuin esim. Metallicassa yhteensä :P

Mutta hei, mitä teille kuuluu ihanat?



Translation;

I'm doing fine except I'm still kind a ill. Not nice ... -___-
But what's up for you, dears?


And there, in the end of the post, one of my top-songs atm, Nemesin from Arch Enemy. It's just so damn good and Angela is awesome - we women just rock in metal-genre too, she's so badass that many other men-vocalists are so lame next to her! :P

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

So grateful for all that I got from you. All that you've shared with me. All that I'm 'bout to become

Marraskuussa 2011 oli yksi elämäni ikimuistoisimmista päivistä. Moni blogia pidempään seurannut tietää että olen Amoral-fani jo vuosien takaa!
Beneath-levyn kuuntelu-tilaisuudessa kuulin pojilta ja eräältä herralta semmoisen paljastuksen mikä liittyi Amoralin keikkaan On The Rocksissa tuona maagisena päivänä, 11.11.2011 ;)

Katsokaa kui magee uus 'taustalakana' ;)

Homman nimihän oli tosiaan se että bändin ex-laulaja, Niko tulisi vetämään parit vanhat biisit poikien kanssa!!!
En hämmenny kovin helposti mutta tuo oli taas niitä tilanteita joissa jäädyin ihan 6-1. Eihän sitä otukaan kuin muutama vuosi odotettu, haha!

Samana viikonloppuna oli New Generation Superstars + Vanity Ink-kiertue, jolta rantauduin perjantai aamuna Tampereelta, kiertueen ensimmäiseltä keikalta, perjantaina tuli käytyä sekä Amoralin tällä legendaarisella keikalla että tsekkaamassa NGS + Inkit Bäkkärillä, ja lauantaina meidän kaikkien ihmeiksi suuntasimme TAAS Karjaalle kiertueen vikalle keikalle. Ei nyt pahalla mutta Karjaa on ihan perseestä :D


Ari kokee valaistuksen.

"Minulla on ryyppy-fiilis, hei ota minut kiinni ..."


NIKO!


Vähänlaisesti tuli räpsittyä kuvia mutta se lienee kertovan vain enemmän kuin hyvästä menosta. Amoralin keikalle OTR:n suuntasin Hannelen ja AOLC:n toisen osapuolen eli Niinan kanssa. Oltiin kuin tulisilla hiilillä koko päivä ja no koko iltakin. Koska ollaan malttamattomia ja tiedettiin että seottais kun Niko tulis lavalle niin kurkkailtiin setti-listaa koko ajan. Alku keikka meni semi sumussa ja hymyillen virne korvissa asti kun oli niin hyvä fiilis ja olin mun tyttöjen kanssa!
Sitten lopulta se kuuluisa H-hetki koitti ja luultiin että oltais päästy tästä hysteriasta muutaman vuoden sisällä eroon mutta eihän siitä mihkään pääse. Me vaan pidettiin toisiamme kädestä kiinni, naurettiin koska jännitys ei muuten purkautunut ja pidäteltiin itkua. Varmasti kovin tervejärkisen näköistä touhua!
Warpin alkaeassa ja kestäessä AIVAN LIIAN kauan, ainakin tämmöisessä tilanteessa jouduttiin aivan paniikin valtaan koska Nikoa ei näkynyt eikä kuulunut. Tietty sitten biisin loputtua ja Showdownin alettua ( tuttua ja turvallista old school kaavaa noudattaen hei! ) Niko vaan jostain pomppas lavalle, ja me kuulemma kiljuttiin. Kovaa, no anteeks :D
Ari jäi Nikon kanssa vetämään vanhat biisit ja se toimi mun mielestä ihan tajuttoman hyvin. Me oltiin yhtä isoa hymyä, vaikkakin mun juoma kaatuikin haha.




Mustaa valkoisella. HAHAA repikääs siitä. Vituttaako?!

Katsottiin että Showdownin jälkeen tulisi Mute, mutta kappas kummaa ei tullutkaan vaan Distract. Ei siinä mitään, molemmat superhyberhyviä biisejä mutta kun Muteen liittyy oma juttunsa ja se on vain paras ja muistoja tulvi mieleen kuin maaleja MM-finaalissa Ruotsin maaliin, niin me alettiin siinä vollaa ja kun ei alkanutkaan Mute niin meillä meni melkein puolet Distractista ohi koska meitä nauratti niin paljon oma hölmöytemme ... ei sille voi olla nauramatta ääneen. Muten oikeasti alkaessa ei edes itkettänyt enää vaan lähinnä nauratti! Ei sillä, oli ihan mahtavat kolme biisiä ikinä. Voi rakkaus.
Kiitos kiitos pojat olette vain niin parhaita!

Loppu keikka sujui loppuun oikein hyvin ja pojat vetivät musta yhden parhaimmista keikoistaan IKINÄ. Oltiin niin onnellisia ton jälkeen että ihme ja kumma kun ei leijuttu katosta läpi.
Jos heittäydytään tunteelliseksi niin jotenkin oon ollut perus-tasolla perus-onnellisempi tuon jälkeen, koska jotenkin nyt ympyrä sulkeutui, se tyhjä must aukko sydämessäni umpeutui ... blaablaa, eikun ihan oikeesti, toi merkitsi meille tosi paljon.

Vaihdettiin poikien kanssa pari sanaa ja jatkettiin siitä; Hannele kotiin, Niina kotiin ja minä Bäkkärille. Mulla nousi tunteet pintaan kävellessäni yksin loppu-matkan Bäkkärille ja soitin Kylielle itku kurkussa että "mä tuun pian, kai sä olet siellä jo!" :D
Olihan se siellä, ja me puhuttiin syntyjä syviä sohvalla ja itkettiin kun Vanity Ink soitti taustalla. Aika eeppistä hei! Mutta me ollaankin niin emoja että ihan ymmärrettävää.
NGS:n pojista osa oli ihan että mikä nyt on hätänä mutta selitin vaan että Amojen keikka oli mitä parhain ja ne oli tosi onnellisia siitä, vaikka toki pahoittelin niille etten kerennyt niitä Bäkkärillä nähdä.
Olen siis ilmeisesti edellis-iltana karaoke-laulannan yhteydessä ( vedettiin muuten Turmion Kätilöitä ja Teräsbetonia niiiiiin tunteella että aijai! ) avautunut Amoralista pojille ... hmm hyvä minä :D
NGS-kiertueella oli mukana tietty meidän perus tyttö-posse ;)

Oli kyllä taas yksi parhaista viikonlopuista elämässäni. On aina kiva tutustua uusiin ihmisiin, esimerkiksi NGS:n uudet tyypit Alex ( rummut ) ja Rik ( basso ) osoittautui ihan huippu mukaviksi ja tietty jotain random-baari tuttuja!
Tässäpä illan kuva saldoa Bäkkäriltä, hauskaa on todellakin ollut! Nikokin pääty lopulta Bäkkärille ja kuulin semmosen jymy-pommin jota luulin ensin vitsiksi mutta se osoittautuikin todeksi. Huh huh ;D

I and Rik from NGS :)

I and Juha from Vanity Ink ;D

... Cuz there's riot an emo in everyone!

Niko and I - the emos haha!

Alex and I :)
I and Aaron :)
Jaujaujau mathafakkers 666 yo!

I, Kylie, Jonna, Alex and Mirva :)
Lauantaina tosiaan suuntana oli Karjaa ja Pub Norris. Siellä oli muutama tyyppi meidän lisäksi, ihan oikeasti, siellä oli muuten aivan kuollutta kuin huopatossu tehtaalla mutta se ei onneksi menoa haittaa. Keikkojen aikana pääsi myös todistamaan erään keski-ikäisen miehen spagaatti-yrityksiä jotka suoraan sanottuna pelotti enemmin kuin huvitti/nauratti koska olin aivan varma että sen jalat sanoo vaan *KRÄKS* yhtäkkiä kuin semmoiset tikut. Mutta onneksi ei!

Keikan jälkeen oli hienot festari-meiningit kuten vika kuva antaa olettaa, paljon väliä onko marraskuu ja lunta maassa, festari-boogie on aina!

Don't know what's wrong with mah face ... bjuutiful Ira :)

Ruisrock-boogie!
Translation;

November 2011. One of the most waited days ever in my life was 11.11.2011 when Amoral's ex-singer Niko joined ''back to'' Amoral for few songs, and sang them with Ari. It was amazing! *love*

The rest of the days before and after I spent on the tour with my girls and watching New Generation Superstars and Vanity Ink. Was awesome as well, I just love all of them! :)