perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kevät-takki x 4, osa |

No niin, ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa!

Mitä meninkään sanomaan.. Niin, oma uusi rakas läppäri - ON, netti käytössä - ON. Hups, nyt meni suunnitelmat pieleen jonkun korkeamman voiman kanssa. Mitä tapahtuu, jos on yksi läppäri jossa on sisäinen mokkula ja toinen läppäri johon on sitten nettipiuha? Ottaen huomioon että nettipiuhalle on VAIN YKSI paikka koko huoneessa.
No tietenkin se sisäinen mokkulamikälie alkaa venkuilemaan JA siinä sitä ollaan - kaksi läppäriä, yksi nettipiuha, kumpi ehtii ensin?

Täytyy myöntää että sapettaa ihan äärettömästi, että viime viikko kului käytännössä naama miljoonalla mutkalla mököttäen muokkaamalla keikka ja "ah materiaa"-kuvia. Ei sillä, sekin on oikein hyvää puuhaa, pitäisi meinaan a) päivitellä tuota toista blogia (oon kohta kaks kuukautta jäljes OMG) b) päivitellä Facebookkia ja c) päivitellä MySpacea. Hmph, mutta kun aina löytyy jotain muuta tekemistä, kuten blogien lukeminen, heh!
I try my best, kunhan saadaan joku jako-juttu tuohon ja itselleni sitten nettipiuha. Täytyy myöntää etten ymmärrä TIPPAAKAAN mistään mikä liittyy tekniikkaan, joten annan ystäväni hoitaa nuo hommat, hoitakoon ken sen osaa :)

Mutta sitten itse asiaan, eli kevät-takkeihin. Niin ja siis osa kaksi tulee heti kun olen tiistaina (5.4., jos netti sallinee) Tampereella ja kuvaan takit nro 3 ja 4.
Olen yhtäkkiä herännyt huomaamaan, että haalin yhä useammin ja useammin takkeja ostoskoriini netti-kaupoissa taikka kirppareilla. Ja valitettavan usein ne ovat kaikki mustia. Nyt kuitenkin 3/4 osaa näistä takeista EI OLE mustia. Yksi on vanha rakkaus vuosien takaa, toinen löytö H&M:n netti-kaupan alesta, kolmas todella, todella mahtava löytö viime vuodelta Seppälästä ja viimeinen, muttei vähäisin, löytö myöskin H&M:n netti-kaupasta.
Löytyy lyhyttä, 'normaalia' ja pitkää mallia. Nahkaa, satiinia ja puuvillaa (? :D). Paljon yksityiskohtia ja asennetta. Okei, haluan tehdä näistä ihan erityisen postauksen, vaikka onhan tosiaan niitä mustia ns. kevät-takkeja moneen makuun naulakossa , mutta nämä jotenkin vain ansaitsee pääsevänsä näytille! :D

Eli aloitetaan sitten numerosta yksi, eli joskus vuonna -06 (kai?!?) Vero Modasta ostettu ONLYn kirkuvan pinkki satiini-takki kivoilla yksityiskohdilla.























Tää taisi olla silloin kasi -tai ysiluokalla tosi kovassa käytössä, sittemmin kai myin sen siskolleni ja melkein neljän vuoden tauon jälkeen ympyrä sulkeutui - otin sen takaisin. Muistatteko näitä takkeja? Näitä oli ainakin kahdessa tai kolmessa eri farkun sävyssä ja sitten tämmöisenä pinkkinä ja limen vihreänä! Muistan, kuinka pähkäilin tovin jos toisenkin, että otanko pinkin vai vihreän.. pinkin.. ei kun vihreän.. pinkin.. eikun vihreän.. Onneksi otin pinkin! (Ok, olihan yhdessä vaiheessa se hurrrrja vihreä kausi, mutta taitaa loppujen lopuksi olla niin, ettei vihreä ole ihan mun värini.. ei ainakaan limen vihreä :'D) Ja oli tätä sarjaa myös hameina, vitsit se minari oli hieno, harmi kun myin sen.. okei, se oli sitä tummaa farkkua, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna, oisko ollut ees cool jos sen ois värjännyt vaikkapa mustaksi >:( Hmph, nyt rupes ärsyttämään.. ja häiritsemään.. hmm, löytyykö keltään?!?
Olen suunnitellut tulevaa tukkaani tässä kevättä (joka jo kolkutteleekin uhkavaasti ovella) ja kesää varten, ja haluan jotain piristystä tähän ainaiseen punaiseen, niin ajattelin maustaa sitä pinkillä ;) Ei sekään nyt varsinaisesti ole mikään yllätys, sitäkin päässä ollut monet kerrat, mutta ah, hieman raikkautta! Ja ajattelin tämän näyttävän aika mehevältä erään pinkki/mustan Lip Servicen hameen kanssa.. ;)















Oih, mun mielestä etenkin nuo taskut on ihan mahtavat! En nyt muista onko tämä kokoa M vai L... Varmaan L, koska jotenkin ihmeen ja kumman kautta hihat ovat tarpeeksi pitkät! Toivottavasti tätä tullaan näkemään usein... ;)

Ja sitten, vuorossa numero kaksi elikkäs sieltä H&M:n alesta löydetty biker-takki, malliltaan on lyhyt. Vähän epäröin nimenomaan tuon lyhyen helman kanssa, mutta toimiihan se! Jo olen ehtinyt pitää tätä suht paljon, enimmäkseen kyllä keikoilla ja baarissa ns. bolerona... on muuten vähän liian kuuma semmoiseen hommaan :D















Eli aika perus biker-mallinen takki, ja istuu ihan kiitettävästi, etenkin hihoista - ainainen ongelma kun on pitkä ja hihat on aina liian lyhyitä! :D Otin kokoa 42, onneks se ei ole muuten hirveän isohko, koska hihat on just tarpeeks pitkät. Pohdin kauan, otanko 40 vai 42, mutta 40:ssä ois kyllä ollu liian lyhyet hihat :/




















Tuostakin jonkun verran yksityiskohtia löytyy ja tuohon kivaan (ja PIENEEN) taskuun on hyvä laittaa mm. puhelin baari-illan aikana... ei huku teille tietämättömille, paitsi itseltä saattaa olla hukassa.. mikä voi olla toisinaan ERITTÄIN hyvä juttu :D

Siinä oli siis kaksi neljästä kevät-takista. Ah, kuinka ihanaa kun aurinko paistaa (=valoa, en tykkää kyllä todellakaan itseni grillaamisesta) ja LÄMMINTÄ!

Ja sitten ois vielä tämmöiset popottimet.. joiden suhteen tarvisin apuanne.
























Okei, eli merkki TUK ja ikää 2 vuotta, noin puolen vuoden jälkeen tuo toinen korkolappu katosi paikkaan X, ja ne on siitä asti lojunut kaapissa.




















Nyt heräsi jokin uusi innostus noita(kin) kohtaan, mutta osaako kukaan sanoa, voiko suutari tehdä tuolle mitään ja paljonko se noin maksaisi?
Siis, enhän mä voi muuten uudenveroisia kenkiä vaan kaappiin jättää, mur >:(

Palaillaan vähän illemmalla, nyt voisin koittaa päästä sähköpostiini. Tämä gmaili ei ole päästänyt mua mun sähköpostiin viikkoon !!! WTF.

Hyvää pääsiäistä, pus pus!

p.s. Tuonne toisen blogin puolelle tulee varmaan enemmän juttua tästä, mutta eilen oli mun ja Niinan, parhaan ystäväni, 28 tai 29 keikka Amoralilta! Lyhyesti ja ytimekkäästi voi sanoa, että vuonna 2008 jäi väliin about kolme keikkaa, viime vuonna yhdeksän, jos Euroopan kiertueen keikkoja ei lasketa, (perkeleen vika vuosi koulussa plus työ-ongelmat kun keikat viikolla toisella puolella suomea >_<) ja tänä vuonna ollaan onnistuttu missaamaan öm kuusi keikkaa :C (Heh, ei ole enää moneen missaukseen varaa! :D) Niin ja siis ennen vuotta 2008 me käytiin myöskin joillain festareilla/keikoilla -05 vuodesta asti hajanaisesti, joilla Amoral soitti, mutta ei niitä voi muistaa enää, kun silloin ne ei ollut se must-juttu.. älkää suuttuko pojat, jos jotenkin kummasti tänne eksytte :'D
Hmm.. toisaalta voisi tätä kuviota tälläkin puolella enemmän valottaa mutta epäilen että ketään ei kiinnosta :D Mutta niille Ari Koivunen jutuille: a) kyllä, me KUUNTELIMME Amoralia ENNEN hänen liittymistä bändiin ja b) se ei oikeasti ole kusipää, vaan oikein rento tyyppi ja c) niin oudolta kun se tuntuu myöntääkin, ei pahalla, niin kyllä se osaa vetää hyvin, tietenkin itse pidän enemmän vanhoista biiseistä.. Jokainen kehittyy.
Eli, jos asianasi on tulla mankumaan/haukkumaan tai jauhamaan jo varsin vanhaksi kulunutta vitsiä Arimoral, niin ikävä kyllä se on ajan haaskausta :) Mielipide kysymys, of course, mutta silti... :'D Nyt voisin kyllä lopettaa tähän tämän paasauksen :D

Mutta niin, näkyillään! :)

2 kommenttia:

  1. OOAAa mieki haluun tollasen biker takin! 8)) Himottanu jo pari vuotta.
    Uskosin et suutari pystyy noille tekemään jotain, kysele paikkakunnan parhaita suutareita ja mene niille näyttämään kengät. :] Eiköhän ne jotain osaa tehdä!

    VastaaPoista
  2. Jeps, tuo on kyllä ihan mahtava takki! Suosittelen, musta ne resoreilla kuorrutetut nahka-takit on jotain maailman kammottavinta! Tuollaseen kuin tuo pinkki, ne taasen edes joten kuten sopii..
    Ok, kiitos tiedosta, toivotaan parasta! :)

    VastaaPoista

Scream for me!