tiistai 9. helmikuuta 2010

You cut me open and I - keep bleeding, I keep, keep bleeding in love ...

Hyvää iltaa, vai pitäisikö sanoa yötä?

Päätin tässä nopsaa tulla postaamaan uusia rakkauksiani, eihän sitä jos on koulusta 2 pv vapaa, voi mennä aikaisin nukkumaan ... ;)
Ensimmäisenä esittelen kolmanneksi uusimmat kenkäni, nämä tilasin joskus tammikuussa huuto.netistä, ja tulivat viikon sisällä - Italiasta!



Eli kyseessä on ilmeisesti jotain jälleenmyyntiä (?), kengät olivat ihan uudet ja ihan mahtavat :)



(Samalta myyjältä löytyy niin kenkiä, laukkuja ja kuin korujakin moneen makuun, ja ainakin oman kokemukseni perusteella voin suositella. Myyjän nick taisi olla jotain tyyliin ''glam_lucy'' tai sinnepäin.. voin vielä tarkistaa sen, haluttaessa..)



Kengät saapuivat erittäin pienessä laatikossa (kuva alla), ja olin ihan paskat housuissa: MITÄ JOS NE EI MAHU MULLE ?!? Pakettia katsoessani ajattelin, että herranjestas sentään, ei tuonne ikinä mahdu 40 kokoinen kenkä! Paniikin vallassa otin jonkun 10cm koron omaavan kengän ja vääntelin sitä laatikon päällä - "hmm... saattaa se just mahtua..."



No jaa... ei tosta kyllä saa kuvaa kuinka PIENELTÄ se näytti :D
Mutta kengät olivat kuin olivatkin sopivaa kokoa!
Tuo korko ei kyllä Suomen talveen oikein sovellu, tuli sekin kokeiltua, korko uppos melkein kokonaan lumeen, nice ...

Seuraavana haluan esitellä itse tehdyn koruni:



Siis kyllä, tuohan ei ole todellakaan mikään maailman vaikein hely tehtäväksi, mutta itse pidän siitä kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja ainakin siitä välittyy viesti selvästi. Ja tärkeintähän on se, että miellyttää omaa silmää..

Sitten löytö Seppälästä!
Kuolailin näitä kenkiä ties kuinka kauan eri Seppälä-liikkeissä, ja näyttävät nämä löytyneen monista blogeistakin ;)



Eli kyseessä ovat nämä By Seppälä-mallistoa olevat paljetti-korkokengät, suunnittelijana Teija Laaksamo. Rakkautta se oli jo ensi silmäyksellä, ja kuljimme suht kivikkoisen ja epätoivoisen tien tähän pisteeseen - mutta tiedän että tämä suhde tulee kukoistamaan ja säihkymään!



Kenkienhän normaali hintahan oli 39,95e (mikä ei minusta ainakaan noin kauniiksi yksilöiksi kovin paljoa sinällään ole, laadusta en toki tiedä, mutta toivon yllättyväni positiivisesti, heh ..), mutta nämä olivat Porvoon Seppälässä TODELLA järisyttävässä alessa; 15,00e !
Ja nuo minun kultani olivat ainoat MUSTAT, ja ainoat minun kokoiseni. Ongelmani noissa kengissä oli mulla se, että koska omistan suht leveän jalan, 40 oli muuten sopiva, paitsi kinnas leveydestä, joten otin tuon 41. Se sitten on muuten vähän iso, mutta onneksi kaikki kepuli-konstit tuollaisten varalle on keksitty!
Ja ilmeisesti useiden sovittelujen seurauksena korot olivat hieman kärsineemmät, kuin uusien kenkien kuuluisi olla - sain vielä lisä-alennusta ja lopulta ne kustansivat 13,50e ! Simba on erittäin HAPPY <3 Pitäisi näihin hommata jotain sopivaa paljetti-hässäkkää ... suurissa määrissä paljetit ovat mulle totaalinen EI, mutta voisin tehdä ainakin pannan ... Katsotaan mitä keksitään! ;) ... ehdotuksia otetaan toki vastaan ... - Sitten yksi huuto.net löytö :P
 

Nimittäin Lip Servicen Psycho Circus-toppi (ja kaikille pilkun nussijoille: kyllä, olen intohimoinen Lip Servicen vaatteiden kuluttaja/kuolaaja/tms, mutta en ole sen enempää vielä viitsinyt näihin sarjoihin ja mallistoihin perehtyä (ehkä sitten kun olen itse suunnittelija-tiimissä, kjäh kjäh... eli jos jotain tulee kirjoitettua väärin - armahtakaa, edes vähän. Kiitos!) musta/hopeana :P



Tämän malliset topit saa jopa mun tissit näyttämään suurilta, ja kunhan saan nuo läskit tuosta keski-vartalon kohdilta liikuttua pois, niin näyttää päällä vielä paremmalta! Ainut asia mikä Lipin vaatteissa ärsyttää mua on se, että ne on tosi lyhyitä, ja kun on pitkä niin ... ei, ei se mua hameissa haittaa, heh, mutta just yläosissa! Mutta toikin menee jos pitää toppia alla.. en halua näytellä masuani ;(

Ehdottomasti on hankittava tuon sarjan mekko ja takki vielä JOSTAIN ja JOSSAIN vaiheessa.. tahtoo!

Ja tähän loppuun kuva yhdestä osastani lopputyötäni:



Arvaako/tietääkö kukaan mikä tuo on? ;D

Huomenna (tänään, ihmisten aikoihin..) enemmän juttua viikonlopusta ja sen ostoksista!
Nyt vois hipsiä nukkumaan ..

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania monoja! :P *kuolaa* nuo paljettikengät ovat kyllä miun mieleen erityisesti. Ja tuo lip servicen toppi! Parhautta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :P
    Ai että nuo Lip Servicen vaatteet ovat nameja, tahdon rahaa että voin eBayssa vähän tuhlailla ;) En jaksaisi odottaa ensi kuun alkuun!
    p.s. Kiitos että tulit lukijakseni :)

    VastaaPoista
  3. Simbanen muuten, tuo saman sarjan hamekkin tais olla Huutonetissä ihan vasta, L-kokoinen muistaakseni. WinkWink. 8)

    VastaaPoista
  4. Juu sen olen huomannut, mutta se on aika ryöstö-hinnalla varustettu -___-

    VastaaPoista

Scream for me!